Christian Eriksen har længe været rygtet væk fra Tottenham, og meget tyder på, at det kunne ske i dette transfervindue. Inter er favoritter i kampen om Eriksens underskrift ifølge flere bookmakere.

Inter og Milano ligner Eriksens næste destination, og flere bookmakere spår Eriksen til at forlade Tottenham i januar-vinduet. Inter-træner, Antonio Conte, kender Eriksen fra sin tid som Chelsea-manager, og det forlyder, at den karismatiske italiener har peget på Eriksen som en vigtig aktør i jagten på Scudettoen, der i de senere år har været synonym med Juventus.

Spil på C. Eriksens næste klub hos Betfair her

Flere medier melder, at en aftale kan komme i hus i løbet af januar, og der tales om en pris på mellem 150 og 180 millioner kroner for den danske kreatør. Rygterne om Eriksen og Inter tog til, da den italienske journalist Gianluca Di Marzio fortalte om koblingen mellem danskeren og den italienske storklub på sin egen hjemmeside, og den kendte italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport havde historien om Inter og Eriksen på forsiden nytårsdag. 

Christian Eriksen har dog kontraktudløb til sommer, og det betyder, at han kan erhverves kvit og frit om et halvt år, hvorfor januar er Tottenhams sidste mulighed for at få penge for ham. .Det betyder dog også, at flere klubber kan være fristede til at vente yderligere et halvt år med at hente danskeren, hvorfor man p.t. får odds 2,00 på, at Eriksen bliver i Spurs hos Unibet*.

Nedenfor kan du se de bedste odds, der er at finde på Christian Eriksens næste klub:

Hvor spiller Christian Eriksen den 3. februar? Højeste odds Bookmaker
Inter 1,65
Tottenham

2,00

Manchester United 11,00
Juventus 11,00

Oddsene er hentet mandag den 6. januar.

Eriksen i Tottenham

Spekulationer vedrørende Christian Eriksens fremtid tog allerede til i sommerens transfervindue. Sidenhen er disse spekulationer kun blevet større, da Eriksen har brugt mere tid på Tottenham-bænken i denne sæson, end man tidligere har været vant til at se. I denne sæson er det indtil videre blot blevet til to mål og to assists i 17 kampe for Eriksen. Værd at påpege igen er det selvfølgelig, at den danske stjerne har brugt mere tid på bænken end normalt. Eriksen har nemlig kun spillet 977 minutters Premier League-fodbold fordelt på 17 kampe. 

Christian Eriksen kom til Tottenham i sommeren 2013, og han har markeret sig som en topspiller i Premier League gennem årene. Eriksen er den mest scorende danske spiller i Premier League-historien, og han står i skrivende stund noteret for 51 mål i den bedste engelske række. Antallet af assists er endnu større for den danske playmaker. Her har han i 223 kampe stået for 62 oplæg til mål.

Som tidligere nævnt har det dog længe set ud til, at Eriksen forlader Tottenham, da der endnu ikke er kommet en ny aftale i hus mellem danskeren og London-klubben. Eriksens nuværende kontrakt udløber til sommer, og derfor spekuleres der kraftigt i, at Christian Eriksen skifter væk fra Tottenham denne vinter.

Ekspert trods de høje odds: Giver mening med Eriksen-skifte til Premier League-rivaler

Selvom der bestemt er ting, der taler imod, at Christian Eriksen skifter til et andet Premier League-hold, vil BetXperts Premier League-ekspert Fønix slet ikke udelukke scenariet, omend han også kalder det for "usandsynligt."

"Der er ikke tvivl om, at Tottenham nok ikke vil sælge til en rival. Og Eriksen har før udtalt, at han ikke ønsker at spille for en anden engelsk klub. Det sagt, så er Daniel Levy en forretningsmand, og er der ikke andre muligheder her i januar, kan han selvfølgelig blive fristet af at sælge indlands. Med de kvaliteter, Eriksen har, er han ikke vanskelig at få ind på de fleste hold. Og for de vel nok to mest oplagte engelske bejlere, Manchester United og Chelsea, vil det endda give rigtig god mening," lyder vurderingen fra eksperten, som fortsætter:

"United har hele sæsonen haft store problemer med at lukke kompakte modstandere op. Det har virket fint for dem, når de kunne satse på omstillinger som fx mod City. Paul Pogba er godt nok på vej tilbage, men hans spil er tit lagt for højt op. Lingard har fået masser af spilletid, og mange undrer sig over hvorfor. Mata burde egentlig være løsningen, men han er langsommere end Eriksen og mere ustabil. Pereira har til gengæld gjort det fornuftigt, men ikke haft den store tillid fra Solskjær. Ergo kunne det give rigtig god mening med Eriksen på en 10'er foran en hårdtkæmpende 6'er samt Pogba. Herfra burde han kunne sætte Rashford, Martial og James i scene. Alternativt kunne han bytte med Pogba."

Hvilke andre transfers venter? 

Real Madrid lignede i sommer længe Eriksens næste klub, men det forlyder, at kongeklubben i stedet har kastet deres interesse mod den franske stjerne Paul Pogba. Nedenfor kan du se de bedste odds på franskmandens klub efter transfervinduets lukning: 

Hvor spiller Paul Pogba den 3. februar? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,05
Real Madrid 4,35
Juventus 8,00
PSG 17,00

Også Gareth Bale florerer der rygter om i dette transfervindue. Waliseren er faldet i unåde i Madrid, hvor han efterhånden ligner en færdig mand. Bale er dog en dyr herre, hvorfor bookmakerne forventer, at han bliver i Spanien i hvert fald indtil sommer. Hvis Eriksen ryger denne sommer, kan det dog tænkes, at nogle af de millioner et salg indbringer, kan bruges på at hente Bale hjem. Spurs er derfor favoritter til at hente Bale, hvis han vælger at forlade Real Madrid.

Nedenfor kan du se højeste odds på, hvor den walisiske verdensstjerne spiller efter den 3. februar.

Hvor spiller Gareth Bale den 3. februar? Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 1,15
Tottenham 5,00
Enhver kinesisk klub 9,00
Manchester United 15,00

Bemærk, at transferspil ofte har lave limits, og at det kan være begrænset, hvor meget man kan få igennem på ovenstående spil.