Bet24 og Unibet* har odds på DM i indefodbold (lørdag 21. januar i Grenå) der arrangeres af BetXperts faste samarbejdspartner Indefodbold.dk...

Lørdag den 21. januar 2012 fra kl. 14.45-22.00 afvikles DM i indefodbold for herre senior i Grenaa Idrætscenter. DM finalestævnet, hvor Danmarks 10 bedste hold deltager, er arrangeret af Indefodbold.dk.

Forud for DM i indefodbold finalestævnet har alle indefodbold hold kæmpet om de 10 eftertragtede pladser ved DM i indefodbold. Zamundas med bl.a. Mark Tubæk, Kenneth Møller Pedersen og Michael Jørgensen (Brønshøj 1. div.) på holdet er som forsvarende mestre forhåndskvalificeret. Herudover har der været en løbende GPM (red. Grand Prix Masters) rangliste på indefodbold.dk, hvor de 8 bedst placerede udover Zamundas, har kvalificeret sig til DM i indefodbold. Den sidste plads uddeles på et Wild Card.

Pt. er 8 hold kvalificeret, og det er Zamundas (forsvarende mestre), Sportmaster Hobro, Ostehjørnet, ES Stålindustri, Banditten, MD Rustfri, Sportigan Nykøbing Falster og EFX Performance. De to sidste pladser tilfalder henholdsvis nr. 9 på ranglisten, som pt er Fløng Tømrer/Snedker med Mark Leth Pedersen (Landskrona, Sverige), men de kan blive overhalet indenom af L-tek, som dog skal vinde det afsluttende stævne i Voldum i weekenden, og endelig uddeles et Wild Card søndag aften den 15. januar.

Følgende hold er umiddelbart i betragtning til et Wild Card - Fløng Tømrer/Snedker, L-tek med bl.a. Kasper Fisker (Hobro, 1. div.), Danske Bank Lemvig, Klestrup Partners, Sportmaster Holbæk, Fyns Stillads, Home Esbjerg med bla. Søren Rieks (Esbjerg, 1. div.), LB Ejendomme og Murermester Lars Broe.

Ved stævnet vil man kunne opleve masser af 1. og 2. divisionsspillere samt tidligere Superliga spillere. For tilskuerne er der udover masser af teknisk god indefodbold, også publikumspræmier for over 10.000 kr.

Præmier ved DM i indefodbold

Nr. 1: 27.500 kr. + vandrepokal

Nr. 2: 10.000 kr.

Nr. 3: 5.000 kr.

Nr. 4: 3.000 kr.

Nr. 5: 2.700 kr.

Nr. 6: 1.800 kr.

Herudover kåres stævnets bedste spiller, bedste målmand og topscorer.

Se meget mere på www.indefodbold.dk

Fra tirsdag den 17. januar om morgenen, kan man se det endelige kampprogram med alle hold og spillere mv. på indefodbold.dk.

Bet24 og Unibet* udbyder odds på stævnet

Hos Bet24 og Unibet* kan man spille på vinderen af DM i indefodbold samt Top 2. Hos Bet24 kan man også spille på vinderen af henholdsvis pulje 1 og 2, og kamp-odds skulle også være på vej. Ydermere vil der være livescore fra stævnet på indefodbold.dk på kampdagen.

Se oddsene:

Bet24 -> Sport - Fodbold -> Danmark -> Indefodbold

Unibet* -> Odds -> Fodbold -> Danmark -> Indoor DC

Kampprogram

Se kampprogrammet her

Indefodbold.dk

Hos Indefodbold.dk kan du, udover en tæt dækning af det aktuelle stævne, finde profiler af flere af de deltagende hold, få overblik over samtlige indendørs-stævner i landet, eller deltage i de løbende konkurrencer.

Besøg Indefodbold.dk på http://www.indefodbold.dk

Om DM i indefodbold / Grand Prix Masters serien

Grand Prix Masters (GPM) blev afholdt første gang i sæsonen 2010/11, og er i dag det eneste åbne danmarksmesterskab i indefodbold for herre senior.

Serien består af 34 udvalgte GMP stævner, hvori de deltagende hold optjener points til en samlet rangliste ud fra deres placering i de enkelte stævner. De 8 bedste hold på ranglisten, samt de forsvarende DM-vindere og ét Wild Card hold kvalificerer sig til Grand Prix Masters finalestævnet (DM i indefodbold) hvor den samlede præmiesum er over 50.000 kr. (med 25.000 kr. til de vindende hold).

Finalestævnet afvikles i denne sæson d. 21. januar 2012 i Grenaa Idrætscenter.

Læs mere om Grand Prix Masters her