Danmark møder lørdag Japan i anden mellemrundekamp, og det er på papiret den nemmeste opgave for Danmark i mellemrunden. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen. 

Torsdag vandt Danmark med 32-23 over Qatar i første mellemrundekamp, og det resultat betyder, at Danmark er meget, meget tæt på en VM-kvartfinale. Faktisk kan Danmark være klar til kvartfinalen, allerede inden de løber på banen mod Japan. Kvartfinalen er nemlig sikret, hvis Kroatien slår Argentina. De to hold mødes klokken 18 lørdag, mens Danmark og Japan først spiller 20.30. 


Danmark ved altså, om de er kvartfinaleklar før kampstart mod Japan. Alt andet lige bør Danmark dog besejre Japan uden det store besvær, så de også kan holde Kroatien bag sig i stillingen. Det er dog ikke utænkeligt, at landstræner Nikolaj Jacobsen vælger at give nøglespillere et hvil mod japanerne. 

Få et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til VM i håndbold
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerede bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar klokken 23.59
  • Du kan kun benytte tilbuddet én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsvæddemål for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra håndbold-VM
  • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Odds på Danmark - Japan

Herunder finder du de bedste odds på kampen mellem Danmark og Japan ved VM i håndbold. Kampen begynder lørdag klokken 20.30, og du kan se med direkte på TV 2 eller TV 2 Play. Derudover er det også muligt at livestreame kampen gratis. Det kan du læse mere om her

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,03
Uafgjort 34,00
Japan 27,00
Hvem vinder kampen (Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-9,5) 1,80
Japan (+9,5) 2,35
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 58,5 mål 2,00
Under 58,5 mål 1,95
Over 59,5 mål 2,20
Under 59,5 mål 1,68

Odds er senest opdateret fredag den 22. januar kloken 10.50.

Som det fremgår af tabellen ovenfor, er Danmark enorme favoritter til at tage femte sejr på stribe ved dette VM i lørdagens mellemrundekamp mod Japan. 

Danmark sejrede som nævnt 32-23 mod Qatar i torsdagens kamp, der var den første mellemrundekamp for begges vedkommende. Mod Qatar spillede den unge komet Mathias Gidsel endnu en fremragende kamp, og for tredje gang ved VM blev han kåret til kampens spiller. Mikkel Hansen var også fremragende mod Qatar, og han blev dansk topscorer med otte mål.

Det er fortsat Mathias Gidsel, der er dansk topscorer ved VM med 25 mål. Til sammenligning har Mikkel Hansen scoret 19 gange indtil videre ved dette VM.

Nyegaard om Gidsel: Det er X Factor, så det batter

TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard kårede også Mathias Gidsel til kampens spiller i sin karaktergivning hos TV 2, hvor han uddelte næsthøjeste karakter på skalaen til Gidsel og Mikkel Hansen samt landstræner Nikolaj Jacobsen. 

Om Gidsel skrev Nyegaard:

- Hvad skal man sige… Lad os starte med det eneste ”negative” at notere sig – han hev lidt efter vejret en gang eller to i forsvarsdelen, og så lavede han også et par tekniske fejl i anden halvleg, hvor han mistede bolden. Så 6-tallet finder jeg ikke frem. Men…

- Gidsel lavede seks assists, og han var virkelig et omdrejningspunkt, hvilket sikrede, at Qatar ikke kunne lave deres spilstop, fordi han hele tiden kom rundt om forsvaret, og han havde fart i fødderne og bolden. Desto mere han spiller med Hansen og Mensah, desto bedre bliver det spil, hvor de holder bolden i gang.

- Ikke alene er han dødfarlig, når han går selv. Han trak også straffekast, og så ser han spillet ekstremt godt. Han fik spillet bolden i alle de zoner, hvor der var allermest brug for det. Det er ufatteligt på det her niveau i en kamp med så meget fysik, at det lykkes ham at holde bolden i gang. Det er magisk. Kom man ind fra gaden og så det, ville man tro, han var bundrutineret, men han har spillet syv(!) landskampe. Det er X Factor, så det batter.

Meget tilfreds landstræner

Nikolaj Jacobsen var meget tilfreds med sit hold efter ni-måls-sejren mod Qatar.

- I de første 40 minutter spiller vi rigtig, rigtig fint angrebsspil. Vi løser tingene godt. Så får vi en periode på lidt over ti minutter, hvor det bliver for sidelæns, og vi brænder for meget, hvor vi har chancen for at lukke kampen helt. Det er en lidt ærgerlig fase, men vi kommer så tilbage, og vores syv mod seks-spil fungerede fint til sidst. Det er mere end godkendt at vinde med ni mål over Qatar, lød det fra landstræneren efter sejren i et interview til TV 2 Sport.

Jacobsen blev spurgt, om han var overrasket over, at det blev til en sejr på hele ni mål mod Qatar.

- Ja, det er jeg. Vi så Qatar mod Kroatien, det var en lige kamp. Så jeg er meget tilfreds med, at vi igen viser både kvaliteter offensivt og defensivt, sagde Nikolaj Jacobsen.

Det er første gang, Danmark og Japan skal spille mod hinanden.

Gratis Danmark - Japan livestream

Hvis du er på udkig efter et gratis livestream til Danmark - Japan, er det nemt at finde. Det kræver blot, at du har en konto hos enten Bet365* eller Unibet*. Hvis ikke du har en konto, er det ligeledes nemt at få. Du skal bare følge de trin, der vises på din skærm.


Du skal have penge på din konto for at kunne se Danmark - Qatar, men det er nok at have bare én øre stående, og så kan du se kampen gratis. Du behøver ikke at spille på kampen for at se med, men det kræver som nævnt, at du har minimum én øre på din bettingkonto, for at du kan se Danmarks anden mellemrundekamp. Minimumsbeløbet for indbetaling er på 50 kroner hos Bet365*, mens beløbet er 40 kroner hos Unibet*