I morgen torsdag skal Clara Tauson efter planen spille sin andenrundekamp mod Danielle Collins, der er placeret som nummer 57 på WTA-ranglisten. BetXpert bringer her de højeste odds på kampen. 

Det kom som noget af en overraskelse, da det 17-årige tennistalent Clara Tauson i første runde besejrede den 21.-seedede Jennifer Brady, der senest var fremragende spillende i US Open, hvor hun nåede helt frem til semifinalen. Her tabte hun i øvrigt til Naomi Osaka, der også vandt finalen mod Victoria Azarenka. 


I førsterundekampen mod Brady viste Tauson sit enorme potentiale i de næsten tre timer, kampen varede. Clara Tauson, der er niece til den tidligere professionelle tennisspiller Michael Tauson, slår fantastisk til bolden og har rigtig god power i sine slag. Vi så mod Brady, at hun har niveauet til at spille med mod verdenstoppen, og det bliver interessant at se, hvordan hun tackler kampen mod Danielle Collins, hvor hun nu er favorit til at gå videre, selvom der er over 100 pladsers forskel på de to spillere på verdensranglisten. 

Odds på Tauson - Collins

Herunder kan du se de højeste odds på kampen mellem 17-årige Clara Tauson og 26-årige Danielle Collins. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Clara Tauson 1,57
Danielle Collins 2,50
Antal partier i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 20,5 partier 1,82
Under 20,5 partier 1,98

Odds er senest opdateret onsdag den 30. september klokken 12.22. 

Det er første gang, at de to spillere skal møde hinanden. Danielle Collins har været professionel siden 2016, mens Clara Tauson debuterede på WTA Touren sidste år i april måned, hvor hun deltog i en turnering i Schweiz. 

Danielle Collins spiller i år sit tredje French Open, og hun er aldrig nået videre fra anden runde i turneringen. Sidste år tabte hun i anden runde til Ashleigh Barty, der endte med at vinde hele turneringen. 

Det er imidlertid første gang, at Clara Tauson er med i en Grand Slam-turnering, og hvilken debut det allerede har været for hende. Det bliver spændende at se, om Tauson kan leve op til den favoritværdighed, som bookmakerne har sat på hende. Hun viste i hvert fald i kampen mod Brady, at potentialet er tårnhøjt, og det kunne se ud til, at Danmark har fået en ny tennisdarling efter Caroline Wozniacki i starten af året stoppede karrieren som 29-årig. 

BetXperts tennisekspert klaus f tror ikke, at Clara Tauson formår at besejre den anden amerikaner i træk. Han har et spilforslag ude på kampen, som du kan læse mere om her

Tauson - Collins: Danielle Collins vinder kampen til odds 2,50 hos Betfair Sportsbook*

BetXperts klaus f tror på, at anden runde bliver endestationen i denne omgang for Clara Tauson. Han begrunder det blandt andet med, at danskerens bundniveau er lavt, og at Collins i år blandt andet har slået Azarenka i en opvisningsturnering. 

Her kan du livestreame kampen gratis

Det er muligt for dig at livestreame Clara Tausons kamp mod Danielle Collins på blandt andre Bet365*. Det kræver blot, at du har en konto, og at du har penge stående på den. Det er dog nok at have bare én øre stående. Hermed kan du livestreame kampen på ordentlig og lovlig vis. Du kan læse mere om det her

Du kan også se kampen på flow-tv, hvor det er Eurosport 1 og Eurosport 2, der viser turneringen. Du kan også livestreame French Open på både Dplay og Eurosport Player. Her er det billigst at vælge Eurosport Player, der koster 129 kroner om måneden. Dplay koster 179 kroner om måneden.