Christian Eriksens skifte til Inter har naturligvis medført, at man kan spille på en række specialspil på hans præstationer. BetXpert har taget et kig på dem.

Blækket på Christian Eriksens nye kontrakt i Inter er dårligt tørt, inden det nu er muligt at spille på, hvordan hans første halvsæson i Italien kommer til at gå ham. 

Således er Danske Spil ude med en række specialspil på, hvordan den tidligere Tottenham-spiller vil præstere i sin første tid i Støvlelandet. 

Spil på Christian Eriksen Special hos Danske Spil

Specialspil på Christian Eriksens sæson i Inter

Christian Eriksens Inter-sæson 2020 Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer under 4,5 mål 1,60
Christian Eriksen scorer over 4,5 mål 2,20
Christian Eriksen scorer under 6,5 mål 1,00
Christian Eriksen scorer over 6,5 mål 3,50
Christian Eriksen laver under 6,5 assists 1,55
Christian Eriksen laver over 6,5 assists 2,30

17 kampe at gøre godt med

Da Inter har spillet 21 kampe af den italienske Serie A-sæson, har Christian Eriksen således 17 kampe tilbage af sæsonen til at levere et godt indtryk hos træner Antonio Conte og ikke mindst de passionerede Inter-fans. 

Men hvor meget kan fynboen nå at komme ind i rytmen hos de blå- og sortklædte? Er der tale om, at han først for alvor skal slå til efter sommerferien, eller forventer man øjeblikkelig succes? De mange Inter-fans ser ikke ud til at være i tvivl. Oddsene fra Danske Spil indikerer dog, at man hos bookmakeren ikke har ladet sig rive alt for meget med af stemningen i Milano.

Odds 1,55 på under 6,5 Eriksen-assists kunne indikere, at man ikke tror synderlig meget på minimum syv assists fra en af Premier Leagues største assistmagere de seneste fire-fem sæsoner. Sådan forholder det sig dog ikke nødvendigvis. 

Den oddsansvarlige hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, siger til BetXpert, at man har vurderet over/under 6,5 assists til værende ”nogenlunde 50-50.”

”Vi vurderer, at han kommer til at ramme en fire-fem mål, og at han ligger et par stykker højere i antallet af assists. Vi regner i den sammenhæng med, han kommer til at tage alle dødboldene, som han har gjort det i store perioder i Tottenham. Vi har vurderet assistlinjen på de 6,5 til at være nogenlunde tæt på 50-50."

Tager vi og kigger på Parma-spilleren Dejan Kulusevski og Roma-manden Lorenzo Pellegrini, der begge står noteret for syv assists i sæsonen, ligner det imidlertid ikke en umulighed for Eriksen at komme op på samme antal. Kulusevski har brugt 21 kampe på sine assists, mens det for Pellegrini blot hedder 15 kampe.

Dette endda på hold, der indtil nu har scoret færre mål end Inter. ”Kong Christians” nye klub står noteret for 42 sæsonmål, Roma for 38 og Parma blot 29. Ergo kan man snakke om, at eks-Tottenham-spilleren på papiret har gode muligheder for at sætte nogle skarpe holdkammerater op til scoringer. 

Hvem skal Christian Eriksen slå af?

Inden manden fra Middelfart overhovedet kan komme på tale til at lave syv assists i sæsonen, skal han naturligvis først på banen. Her ser det ud til at være Stefano Sensi, Borja Valero og Nicolò Barella, som danskeren skal slås med pladserne om – i hvert fald hvis det er træner Antonio Contes plan, at Eriksen skal spille centralt.  

Nicolò Barella har lignet en fast mand det meste af sæsonen, så han bliver måske svær at slå af i første omgang. 35-årige Borja Valero fik ikke et eneste minut på banen i de første 12 Serie A-kampe, men har siden været lidt inde og ude af holdet. Den tidligere Villarreal- og Fiorentina-spiller har nok haft sin storhedstid på en fodboldbane, og mon ikke Eriksen allerede fra start står langt over spanieren i Antonio Contes hierarki.

Hvad så med Stefano Sensi? Den 24-årige italiener lagde rigtig godt fra land i sæsonen med tre mål og fire assists i de første seks kampe. Efter en skadespause har midtbanespilleren dog ikke fået noget slutprodukt ud af anstrengelserne. Spørgsmålet må derfor være, om Christian Eriksen rykker direkte ind foran Sensi i køen. 

En helt anden mulighed er, at Inter skifter system for at få plads til danskeren. Dette ville blandt andet kunne betyde, at man går over til kun at spille med én decideret angriber, samtidig med at Eriksen kommer ud på en af kanterne. Spørgsmålet er imidlertid, om Antonio Conte vil ofre sin succesfulde angrebsduo med Romelu Lukaku og Lautaro Martínez ”blot” for at få plads til Eriksen og de andre midtbanespillere. 

Scorer Eriksen direkte på frispark?

Christian Eriksens Inter-sæson 2020 Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer ingen mål direkte på frispark 1,95
Christian Eriksen scorer mindst ét mål på direkte frispark 1,75
Christian Eriksen scorer højst ét mål på direkte frispark 1,20
Christian Eriksen scorer mindst to mål på direkte frispark 4,00

Den danske playmaker har til tider modtaget kritik for ikke at være skarp nok på sine dødbolde. Dette ikke mindst gældende de frispark, hvor han forsøger at score. 

Et kig i Transfermarkts arkiver afslører, at Christian Eriksen i sin professionelle klubkarriere har scoret 14 af sine i alt 101 mål direkte på frispark. Det første mål på frispark kom i 2012/2013-sæsonen i en kamp for Ajax Amsterdam mod Feyenoord. I et Premier League-opgør ude mod Swansea City tilbage i 2015 formåede den danske landsholdsspiller på fornemmeste vis at score to frisparksmål. 

Det seneste frisparksmål faldt den 28. december 2019 ude mod Norwich City. Det blev samtidig det sidste Eriksen-mål for Tottenham i denne omgang. 

Christian Eriksens første kamp for sin nye klub kan blive den 2. februar, når Inter gæster Udinese med Jens Stryger Larsen på holdet. 

Livestream Inters kampe hos Danske Spil

Er du ikke indehaver af en streamingtjeneste, hvor du kan se Serie A, er der råd at hente. Du kan nemlig kvit og frit streame alle kampene hos Danske Spil. Det eneste, det kræver, er, at du har penge stående på kontoen. Det koster dog ikke noget at se kampene.

Dermed skulle der være gode muligheder for at se Christian Eriksen i aktion for Inter i fremtiden.