Chelsea har et glimrende udgangspunkt forud for returmødet mod Atlético Madrid på Stamford Bridge. BetXpert har fundet de bedste odds til returkampen. 

Første kamp på Arena Națională i Bukarest endte med en 1-0-sejr til Chelsea på et forrygende saksesparksmål scoret af Olivier Giroud. Chelsea har dermed et rigtig godt udgangspunkt før de to holds returkamp onsdag aften i London.


Atlético havde ikke et eneste forsøg indenfor målrammen i første kamp, og Tuchels Chelsea-hold vandt fortjent første kamp. Siden første kamp har Atlético vundet to og spillet to uafgjorte i La Liga, og de samme resultater har Chelsea faktisk leveret i Premier League. 

Chelsea - Atletico: Odds på kampen

Herunder finder du udvalgte odds på returmødet mellem Chelsea og Atlético Madrid. Kampen fløjtes i gang onsdag aften klokken 21.00, og du kan se den direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Chelsea 2,32
Atlético Madrid 3,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,35
Under 2,5 mål 1,67
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Nej 1,83
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Luis Suárez scorer 2,62
Timo Werner scorer 3,35
Moussa Dembélé scorer 4,10
Hakim Ziyech scorer 5,20
Ángel Correa scorer 5,30
Thomas Lemar scorer 9,50
Yannick Carrasco scorer 10,00
Andreas Christensen scorer 23,00

Odds er senest opdateret mandag den 15. marts klokken 11.43.

Spil på Chelsea - Atlético Madrid hos NordicBet

Bookmakerne spår en tæt affære på Stamford Bridge, og Diego Simeones mandskab viste så sent som for et år siden, at de sagtens kan præstere godt på engelsk græs. Her havde man dog et lidt bedre udgangspunkt, i og med man tog til Liverpool med en 1-0-sejr i bagagen. Liverpool vandt så returen 1-0 efter ordinær spilletid, og kampen måtte ud i forlænget spilletid. Her sprudlede Atlético og scorede hele tre gange og gik dermed videre med samlet 4-2.

Atlético sprudlede til gengæld ikke i første opgør, så de skal finde et andet spil frem, hvis de igen skal ekspedere et engelsk hold ud af Champions League. 

I weekenden spillede begge mandskaber 0-0 i deres respektive ligaturneringer. Chelsea spillede ude mod Leeds og havde spilovertaget, men kunne ikke omsætte det til mål.

For Atlético Madrids vedkommende blev det 0-0 ude mod Getafe, der ellers var en mand i undertal i de sidste 20 minutter af kampen. Atlético havde også det klare spilovertag her, men det lykkedes altså heller ikke dem at få bolden i mål. For at de skal holde liv i deres Champions League-sæson skal Atlético i hvert fald finde vej til netmaskerne i onsdagens returmøde, men det kan blive svært, da de møder et Chelsea-hold, der har holdt buret rent i fem ud af deres seneste syv Champions League-kampe. 

Chelsea fyrede i slutningen af januar Frank Lampard og ansatte i stedet Thomas Tuchel, og det skifte må siges at have været godt, da man under tyskerens ledelse endnu ikke har tabt en kamp. 

Bud på startopstillinger

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Hudson-Odoi, Kanté, Kovacic, Alonso - Werner, Ziyech - Giroud

Atlético Madrid: Oblak - Trippier, Savic, Giménez, Lodi - Koke - Félix, Llorente, Saúl, Carrasco - Suárez

Ovenstående bud på startformationer er fra WhoScored.

Chelsea må undvære Jorginho og Mason Mount, der begge er ude med karantæne. Derudover er Thiago Silva og Tammy Abraham tvivlsomme hos The Blues. 

Atlético Madrid forventes at have alle deres spillere til rådighed til kampen.