Der er blevet trukket lod til kvartfinalerne i verdens største klubturnering, og her har alle forhåndsfavoritterne været heldige at trække de svagest mulige modstandere. Se bookmakernes odds på Champions League kvartfinalerne her.

Favoritterne undgik hinanden, da der fredag den 15. marts blev trukket lod til Champions Leagues kvartfinaler.

På sociale medier gik der - vanen tro, fristes man til at sige - rygter om, at lodtrækningen til kvartfinalerne var forudbestemt, og at de parrede hold blev lækket inden lodtrækningen.

Mandag formiddag havde flere bookmakere alligevel odds på Champions League kvartfinale-lodtrækningen, og en enkelt bookmaker havde endda et specifikt odds på, om den angiveligt lækkede lodtrækning ville blive til virkelighed.

Odds på Champions League kvartfinalerne hos Bet365

Det gjorde den imidlertid ikke. Faktisk var ikke et eneste af de matchup, som figurerede på det dokument, der var blevet "lækket", som blev trukket op ad bowlen under lodtrækningen.

Inden kvartfinalerne har bookmakerne fire favoritter til titlen og fire outsidere, og lodtrækningen magede sig således, at alle favoritterne slap for hinanden. Dermed kan vi, hvis de bedste hold lever op til deres favoritværdighed, se frem til nogle store kampe i semifinalerne.

BetXpert giver dig her et overblik over matchup og odds på kvartfinalerne i Champions League.

Tottenham - Manchester City

Første kamp spilles i London den 9. april klokken 21:00. 
Returopgøret i Manchester spilles den 17. april klokken 21:00.

Champions League er Tottenhams sidste chance for at vinde et trofæ i indeværende sæson. De hvidblusede fra London så i en kort stund ud til at kunne blande sig i Manchester Citys og Liverpools ræs om det engelske mesterskab, men er siden røget ind i en skidt periode og er nu snublende nær at ryge ud af top 4. Selvom de tog en flot samlet sejr over Dortmund i Champions League 1/8-finalerne, spår bookmakerne ikke Tottenham mange chancer for at slå Guardiolas fodboldmaskine over to kampe om en plads i semifinalen.

Totteham Uafgjort Manchester City
5,00 4,05 1,85
NordicBet

De lyseblå fra Manchester har rigeligt at se til i den hjemlige liga, hvor de kører parløb med Liverpool om mesterskabet, men det forhindrede dem ikke i at kværne henover stakkels Schalke 04 i Champions League 1/8-finalen. 7-0 blev det på hjemmebane efter en 2-3-sejr i Tyskland, og det er forståeligt, hvorfor flere bookmakere har Manchester City som favorit til at vinde både det engelske mesterskab og Champions League. I første omgang er de store favoritter til at gå videre til semifinalerne:

Tottenham Manchester City
5,00 1,28
Bet365

Champions League odds er opdateret den 15. marts klokken 17:00.

Liverpool - FC Porto

Første kamp spilles i Liverpool den 9. april klokken 21:00. 
Returopgøret i Porto spilles den 17. april klokken 21:00.

Liverpool har gang i endnu en stor sæson under Jürgen Klopp. Sidste år blev det til en flot andenplads i Premier League og en finalekamp i Champions League, som blev tabt med 1-3 til Real Madrid. I år er Liverpool i høj grad med i kapløbet om mesterskabet, og i Champions League spillede de sig videre fra en svær pulje og  gav ikke mange chancer væk til Bayern München i 1/8-finalerne.

Liverpool Uafgjort Porto
1,35 5,70 10,00
Bwin
NordicBet
NordicBet

Klopp har udtalt sig i formanende vendinger inden mødet med FC Porto, som han bestemt ikke ønsker at undervurdere. Porto ligger som Liverpool side om side med en mesterskabsrival i den hjemlige liga og imponerede mod Roma i 1/8-finalerne i Champions League. Det er dog nok de færreste, der vil argumentere for, at Liverpool ikke på papiret har en langt bedre trup en portugiserne, der ifølge bookmakerne skal have en pæn portion medvind for at gå videre til semifinalerne:

Liverpool Porto
1,22 5,67
Bet365

Champions League odds er opdateret den 15. marts klokken 17:00.

Manchester United - Barcelona

Første kamp spilles i Manchester den 10. april klokken 21:00. 
Returopgøret i Barcelona spilles den 16. april klokken 21:00.

Det er snart mange år siden, det har været så spændende at være Manchester United-fan, som det er i øjeblikket. Efter ankomsten af Ole Gunnar Solskjær har De Røde Djævle fået et helt nyt udtryk på banen, og især flere af de offensive profiler får lov at folde sig ud. Både ude og hjemme formår Manchester United at spille underholdende, og efter en lang serie af flotte resultater kom Solskjærs svendestykke, da Manchester United i 1/8-finalen vendte et 0-2 nederlag mod trofæ-aspiranterne fra PSG til en 1-3-sejr og videre avancement i Paris.  

Manchester United Uafgjort Barcelona
3,50 3,55 2,28
NordicBet
NordicBet

I kvartfinalen skal Manchester United op imod Barcelona, som sæson efter sæson regnes blandt de tre øverste favoritter til at vinde pokalen med de store ører. I denne sæson cruiser Blaugrana mod mesterskabet i Spanien, og i Champions League måtte de hverken i gruppen eller i 1/8-finalen mod Lyon overanstrenge sig for at sikre videre avancement. Bookmakerne har gjort Barcelona til ganske store favoritter mod Manchester United, som ikke spås mange chancer mod Messi, Pique og co.:

Manchester United Barcelona
4,55 1,35
Bet365

Champions League odds er opdateret den 15. marts klokken 17:00.

Ajax - Juventus

Første kamp spilles i Amsterdam den 10. april klokken 21:00. 
Returopgøret i Torino spilles den 16. april klokken 21:00.

Lasse Schöne og Kasper Dolbergs Ajax har været involveret i nogle af de mest underholdende kampe i Champions League i denne sæson. I sidste kamp i gruppespillet havde de Bayern München i sækken, men måtte nøjes med uafgjort og en andenplads i puljen. I 1/8-finalen mod Real Madrid havde de fortjent meget bedre end hjemmenederlaget i første kamp, men de tog i den grad revanche og udklasserede ganske fortjent de seneste tre års Champions League-mestre 1-4 i Madrid. 

Ajax Uafgjort Juventus
3,85 3,65 2,14
NordicBet

Hvad kan man snart sige om Cristiano Ronaldo? Han har i Italien leveret, hvad der vel blot kan beskrives som absolut minimum af, hvad man kunne have forventet siden skiftet fra Real Madrid. Men i 1/8-finalen i Champions League, da Juventus var 90 minutter fra at blive elimineret af Atlético Madrid, trådte han i karakter, som man har set ham gøre utallige gange i den spanske kongeklub, og scorede tre gange. Med Ronaldo på holdet kan Juventus aldrig fuldstændig afskrives i kampen om Champions League-trofæet, og det er måske derfor, at bookmakerne har gjort Juventus til så store favoritter til at gå videre til semifinalen på hollændernes bekostning:

Ajax Juventus
4,50 1,30

Champions League odds er opdateret den 15. marts klokken 17:00.

Danske Spil: Manchester City er svage favoritter til trofæet

Lodtrækningen, der i høj grad favoriserer favoritterne, gør, at Danske Spil som alle andre bookmakere har Guardiolas Manchester City som favoritter til at vinde trofæet - men løbet er tæt.

"Først og fremmest er det et enormt lige favoritfelt, der er tilbage. Når vi siger, at Manchester City er favoritter, så er det marginalt. De møder Tottenham i kvartfinalen, og her har vi dem som ret klare favoritter til at gå videre," siger Peter Emmike Rasmussen til BetXpert.

I en eventuel semifinale bliver det straks sværere for Manchester City, vurderer Peter Emmike Rasmussen.

"Her møder de sandsynligvis Juventus, og det vil blive et lige opgør, men hvor City nok vil være svage favoritter. Uanset hvad så er det i denne side af lodtrækningen, vores to favoritter til titlen ligger rent oddsmæssigt. Liverpool og Barcelona er også to stærke hold, men da de står til at møde hinanden i semifinalen i en meget åben kamp, er det svært at udpege en af dem som oddsfavoritter," siger han.

Hvem vinder Champions League? Bedste odds Bookmaker
Manchester City 3,50
Juventus 4,50
Barcelona 4,75
Liverpool 5,50
Manchester United 21,57
Tottenham 26,25
Ajax 41,00
FC Porto

101,00

Champions League vinderodds er opdateret den 15. marts klokken 16:00. Bemærk, at odds fra Betfairs Spillebørs er blevet fratrukket 6,5 % kommission. Det er derfor det effektive odds, der er angivet i tabellen.