Bayern München besøger Old Trafford, mens der er rent spansk kvartfinale-opgør når Barcelona tager imod Atlético Madrid. Vi har set på CL-oddsene.

Der er nu kun de absolut stærkeste mandskaber tilbage i årets Champions League-slutspil. Denne tirsdag samler nogle af de største stjerner på fodboldscenen i nogle spændende første kvartfinale-kampe.

Manchester United-Bayern München

Hvis Manchester United skal have en realistisk chance for at slå mægtige Bayern München ud af Champions League, så skal de have et godt udgangspunkt på Old Trafford i denne første kvartfinalekamp.

David Moyes må dog undvære den hollandske bomber Robin van Persie, så der vil igen være fokus på Wayne Rooney, der har vist god målform i de seneste kampe.

Pep Guardiola har samlet et superhold, der da også er storfavoritter til at tage sejren. Med stjerner som Arjen Robben  og Franck Ribéry kan Bayern München tage til Manchester med en god potion selvtillid i bagagen.

Det er sjældent at man kan hente over odds 7,00 for en United-sejr hjemme på Old Trafford, men kan de overraske det tyske mesterhold?

Tirsdag 1. april kl. 20:45

Manchester United Uafgjort Bayern München
Odds 7,10 Odds 4,70 Odds 1,50
Betsafe
Danske Spil
Ladbrokes
Se eksperttip fra Jens Bøye til dette opgør her.

 

Barcelona-Atletico Madrid

Vi har også en markant favorit i den anden kvarfinale, hvor der er store forventninger til formstærke Lionel Messi og hans Barcelona-kammerater, der kommer op imod La Ligas førerhold, Atlético Madrid.

Det blev 0-0 i seneste indbyrdes opgør (i Madrid) og den argentinske træner Diego Simeone skal igen have bremset Barca-stjernene.

Atlético Madrid har været den store sensation i den spanske liga og har også imponeret i Champions League, hvor de endnu er ubesejrede og bl.a eliminerede italienske Milan med samlet 5-1.

Men kan Atlético-målslugeren Diego Costa ryste den katalanske defensiv eller får vi endnu et Champions League-show fra Lionel Messi?

Tirsdag 1. april kl. 20:45

Barcelona Uafgjort Atlético Madrid
Odds 1,53 Odds 4,35 Odds 7,15
Ladbrokes Betsafe
NordicBet

Second Chance fra Nordicbet*

Der er et specielt tilbud fra Nordicbet*, der i deres Second Chance kampagne refundere tabte bets op til 500 kroner på udvalgte spilvarianter til Champions League-kampene mellem Manchester United-Bayern München og onsdagens kamp mellem Real Madrid-Dortmund.
Manchester United-Bayern München
Hvis United vinder kampen, så refunderer Nordicbet* tabte bets på følgende spilvalg: Halvlegsresultat, halvleg/fuldtid (kombinationsspil mellem udfaldet af begge halvlege), korrekt resultat og antal mål i 1. halvleg.
Real Madrid-Dortmund
Hvis Cristiano Ronaldo scorer kampens første mål giver Nordicbet* en second chance og refunderer tabte bets, op til 500 kr. på spilvarianterne: Korrekt resultat, halvleg/fuldtid (kombinationsspil mellem udfaldet af begge halvlege), dobbeltchancen og halvlegsresultat.
Regler og vilkår:
  • Refundering gælder kun til tabte sportsbook bets (ikke LiveBet) på de nævnte spilvalg.
  • Det maksimale beløb der kan refunderes er 500 kr.
  • Vi bestræber os på at refundere alle væddemål senest 2 timer efter kampens afslutning, skulle Manchester United vinde kampen.
  • Refundering gælder kun for singlebets, ikke til kombi-bets eller systemspil.
  • Dette tilbud gælder for alle NordicBet* kunder.
  • Pengene anvendt på dette tilbud, skal være kundens egne og ikke bonuspenge.
  • Hvis du får en second chance, vil du modtage din refundering ved dit næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil den gå tabt.
  • Generelle regler og vilkår er gældende.