Champions League 1/8-finalerne byder både på helt store opgør og et par matchups med mulighed for nogle seriøse overraskelser. Lodtrækningen har blandt andet parret Liverpool med Bayern München, Manchester United med PSG og Ajax med Real Madrid. Se de bedste odds på Champions League 1/8-finalerne her.

Indtil for halvandet år siden havde intet hold nogensinde formået at vinde Champions League to år i træk. Men i juni 2017 trodsede Real Madrid alle odds i Champions League-finalen ved at besejre Juventus med hele 4-1 på trods af et flot saksesparksmål af italienernes kroatiske angriber, Mario Mandžukić. Dermed genvandt den spanske kongeklub som det første hold nogensinde pokalen med de store ører.

Spil på Champions League hos Bet365

Året efter gentog madrilenerne triumfen efter en finalesejr over Liverpool, der måske bedst huskes for endnu et vildt saksesparksmål - denne gang fra walisiske Gareth Bale - og et par forfærdelige, kampafgørende fejl fra Liverpools tyske målmand, Loris Karius.

I denne sæson har Real Madrid dog skrantet både i den hjemlige liga og i Europa, hvor det er blevet til et par svingende præstationer og to nederlag til CSKA Moskva. Førstepladsen i gruppen blev dog sikret, og i 1/8-finalen venter hollandske Ajax, der i begge opgør i gruppespillet havde Bayern München gevaldigt på hælene og meget vel kan drille de spanske favoritter.

Odds på Champions League: Hvem går videre til kvartfinalerne?

Et par af forhåndsfavoritterne til at nå langt i turneringen må med garanti lade livet allerede i første playoff-runde efter gruppespillet, når Bayern München og Liverpool samt Atletico Madrid og Juventus tørner sammen. 

Champions League 1/8-finaler: Hvem går videre? Bedste odds Bookmaker Hold Bedste odds Bookmaker
Manchester United 4,45 PSG 1,35
Real Madrid 1,30 Ajax 4,55
Bayern München 2,06

Liverpool 1,83
Roma 2,05

Porto 1,87
Barcelona 1,16 Lyon 9,00
Tottenham 2,00 Dortmund 1,90
Atletico Madrid 2,77 Juventus 1,57
Manchester City 1,10 Schalke 04 13,00

Odds på Champions League er senest opdateret 18. december klokken 11:30.

Scousere er favoritter mod haltende tyske giganter

Siden 2010 har tyske Bayern München været i tre Champions League-finaler og vunder to af dem - senest i 2013 mod landsmændene fra Borussia Dortmund. Dengang stod nuværende Liverpool-træner, Jürgen Klopp, i spidsen for det tabende hold, så han har revanche til gode.  De følgende fem sæsoner har Bayern været i semifinalen fire gange, men ikke formået at tage det sidste skridt til finalen.

Det gjorde Liverpool til gengæld sidste år, og efter et par velvalgte indkøb - herunder af en ny målmand - har Liverpool tromlet henover al modstand i den hjemlige liga, mens en svær Champions League-pulje kastede en andenplads af sig efter PSG.

Bookmakerne har englænderne som favoritter i opgøret - sandsynligvis som konsekvens af Bayern Münchens svage efterår, der har parkeret dem et stykke efter Dortmund i ligaen og senest var ved at koste dem førstepladsen i Champions League-puljen efter en dramatisk  gruppefinale mod Ajax.

Danske Spil* ændrer vinderodds efter lodtrækning

Hos Danske Spil* er Manchester City favoritter til at vinde trofæet, og lodtrækningen til 1/8-finalerne, der har parret de regerende engelske mestre med Schalke 04, har kun gjort dem til endnu større favoritter, lyder det fra oddsansvarlig, Peter Emmike Rasmussen.

"Vi har Manchester City som lidt større favoritter til at vinde Champions League. Schalke var blandt de svageste tilbageværende hold, så Manchester City har fået en ønskemodstander i ottendedelsfinalen. Det afspejler sig også i oddset på, hvem der går videre. Her giver City 1,06 gange pengene igen, og Schalke giver odds 7,75. En chancevurdering på omkring 85/15 i englændernes favør," siger han.

Han tilføjer, at også oddset på Juventus som vinder af Champions League er blevet ændret efter lodtrækningen til 1/8-finalerne.

"Vi havde Juventus som større favoritter til at vinde Champions League før lodtrækningen. Nu skal de jo møde Atletico Madrid, som har været i finalen to gange indenfor de sidste fem år, så det vidner jo virkelig om et hold, der også performer i den allerstørste klubturnering. Oddset på Juventus til at vinde Champions League er derfor gået fra 6,50 til odds 7,50."