Der er høje europæiske forhåbninger til FC København inden aftenens kvalkamp i Rumænien. 80 procent af Oddset-spiller tror, at FCK når det forjættede gruppespil.

Onsdag aften bliver det alvor for FC København i bestræbelserne om et nyt europæisk eventyr. Her venter en svær udekamp mod rumænske Astra Giurgiu i Champions Leagues tredje kvalifikationsrunde.

Vinder de danske mestre sammenlagt over to kampe, så vil klubben være sikret et europæisk gruppespil og kun være én runde fra det Champions League-gruppespil, som de hungrer så meget efter.

Kampen - som starter 19.45 - er allerede analyseret her på BetXpert, hvor vi forventer en chancefattig kamp.

Der er stor tiltro til løverne fra København, hvis man spørger Oddset-spillerne ved Danske Spil*.

"FCK har fået en flot sæsonstart, og Oddset-spillerne tror på mere københavnsk succes i Rumænien. 75% af indskuddene er således sat på FCK til at vinde i Astra til odds 2,25, så det er en klar overvægt i forhold til vores chancevurdering," siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil* i en pressemeddelelse.

Bookmakerne er over en bred kam enig i at gøre FCK til svage favoritter i det første opgør. Odds 2,25 er det bedste odds, man kan finde på det danske marked.

Tiltro til CL-gruppespil

Kigger man udover opgøret mod Astra Giurgiu, så er der også store forventninger til, at FCK klarer sig videre til gruppespillet i Champions Leauge.

Danske Spil* giver pengene 2,90 igen for, at FCK går videre til gruppespillet. Og det er 80 procent af pengene sat på.

"Der er ingen tvivl om, at det skyldes den flotte sæsonstart, hvor man virkelig ser tegningerne til et FCK-hold som tilbage i den første periode under Ståle Solbakken for fem år siden," forklarer Peter Emmike fra Danske Spil*.

FCK kvalificerer sig til Champions League FCK kvalificerer sig IKKE til Champions League
2,90 1,38
Danske Spil
Danske Spil

Odds på Champions League 2016/17

Bookmakerne har allerede vinderodds ude på den nye Champions League-udgave. Vi bringer her de største favoritter.

Vinder af Champions League 16/17 - odds

Bedste odds Bookmaker
Barcelona 4,00
888sport
Bayern München 5,50 888sport
Real Madrid 6,00
Unibet
Manchester City 13,00
Bet365
Juventus 15,00 Bet365
Atletico Madrid 16,00 Unibet
PSG 17,00 Bet365
Dortmund 26,00 888sport
Arsenal 26,00 Unibet