Martin Braithwaite skal i aften op imod sin gamle klub Leganés. BetXpert giver her udvalgte Braithwaite-odds på kampen. 

Danske Martin Braithwaite fik en drømmegenstart på sæsonen i weekenden, hvor han scorede til 2-0 i Barcelonas 4-0-sejr på Mallorca. Målet mod Mallorca var Braithwaites første i Barcelona-trøjen. Og selvom det nu er tilladt at udskifte fem spillere i en kamp, hvilket Quique Setién også gjorde, fik Braihwaite alle 90 minutter på banen. 

Derfor er det også nærliggende at tro, at Setién også vil bringe danskeren fra start i aftenens kamp mod Braithwaites gamle klub Leganes, som han sensationelt skiftede ud med Barcelona den 20. februar i år, da Barca udløste Braithwaites frikøbsklausul. 

Luis Suárez spillede også i kampen mod Mallorca, hvor han blev indskiftet efter 57 minutter. Det var uruguayanerens første kamp i Barca-trøjen siden 4. januar. Der venter Barcelona en række vigtige kampe resten af sæsonen, så spørgsmålet er, om Setién vil bringe sin angrebsstjerne fra start imod upåagtede Leganés på hjemmebane. Nogle medier tror på, at Suárez spiller fra start, mens andre tror, at Setién vil vente lidt endnu med at bruge angrebsstjernen i startopstillingen. 

Odds på Braithwaite

Nedenfor kan du se udvalgte odds på Martin Braithwaite i aftenens kamp mod Leganés. 

Martin Braithwaite mod Leganés Højeste odds Bookmaker
Braithwaite scorer i kampen 2,48
Braithwaite som første målscorer 6,00
Braithwaite får kort i kampen 7,50
Braithwaite bliver udvist 51,00
Braithwaite scorer mindst to mål i kampen 10,00
Braithwaite scorer på hovedstød i kampen 7,35
Braithwaite scorer udenfor straffesparksfeltet 12,50
Braithwaite scorer fire mål i kampen 276,00
Braithwaite scorer ikke i kampen 1,60
Braithwaite scorer og laver assist i kampen 5,90
Braithwaite laver en assist i kampen 3,05

Odds er senest tjekket tirsdag den 16. juni klokken 17.15. 

Møde med tidligere holdkammerater

I aften står Martin Braithwaite så over for sin tidligere klub Leganés, der i den grad er nedrykningstruet. Klubben fra Madrid-regionen ligger næstsidst i La Liga og har tre point op til redning. I lørdagens kamp hjemme mod Valladolid tabte de med 2-1, og det er svært at forestille sig, at Leganés får point med fra Camp Nou. Da de to hold mødtes i Copa del Rey i januar i år, vandt Barcelona med 5-0. I den kamp var Braihwaite med for Leganés, og under en måned senere var han til alles overraskelse FC Barcelona-spiller. 

De to hold har spillet mod hinanden otte gange. Barcelona har vundet syv af disse, mens Leganés har vundet en. Bookmakerne har da også stor tiltro til, at Barcelona henter sejr nummer otte mod Leganés i aften. 

Formodede startopstillinger:

FC Barcelona: ter Stegen - Semedo, Lenglet, Pique, Firpo - Rakitic, Busquets, Arthur - Griezmann, Messi, Braithwaite 

Leganés: Cuellar - Rosales, Omeruo, Awaziem, Silva - Perez, Recio - Ruibal, Erraso, Assale - Guerrero

Her kan du se kampen

Der er kampstart klokken 22.00, og du kan se kampen på TV 2 Sport X eller livestreame kampen gratis hos bet365*. Sidstnævnte kræver blot, at du har en enkelt øre stående på din bettingkonto.