På onsdag skal FC Midtjylland igen i aktion i Champions League, og det skal de i Amsterdam, hvor de gæster Ajax. BetXpert giver her et overblik over de bedste odds på kampen. 

FC Midtjylland har efter tre Champions League-kampe stadig nul point på kontoen, og det skal de onsdag forsøge at ændre på, når de møder Ajax på Johan Cruyff Arena. 

Odds på Ajax - FC Midtjylland hos Bet365

De to hold mødtes også i seneste spillerunde, og her sejrede Ajax med 2-1 på MCH Arena. Allerede efter 48 sekunder kom de hollandske gæster foran ved brasilianeren Antony, der skiftede til Ajax fra São Paolo forud for denne sæson. Efter 12 minutter fik Ajax tildelt et indirekte frispark, da Mikkel Andersen samlede en tilbagelægning fra Paulinho op. Det udnyttede Dušan Tadić til at bringe Ajax på 2-0. Anders Dreyer reducerede kort efter på et flot spark, men flere scoringer blev det ikke til, selvom FC Midtjylland havde flere udmærkede forsøg. 

Ajax - FCM: De bedste odds

Herunder finder du de bedste odds på Champions League-kampen mellem Ajax og FC Midtjylland. Der er kickoff onsdag klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Ajax 1,31
Uafgjort 6,30
FC Midtjylland 10,00
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,44
Under 2,5 mål 3,00
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,72
Nej 2,20
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Lassina Traoré scorer 1,97
Dušan Tadić scorer 1,97
Klaas-Jan Huntelaar scorer 2,09
Quincy Promes scorer 2,58
Zakaria Labyad scorer 2,83
David Neres scorer 2,83
Davy Klaassen scorer 3,60
Sory Kaba scorer 4,60
Pione Sisto scorer 6,00
Anders Dreyer scorer 7,00
Awer Mabil scorer 7,80
Frank Onyeka scorer 11,00

Odds er senest opdateret mandag den 23. november klokken 11.30.

Som det fremgår af oddsene ovenover, tror bookmakerne klart mest på, at Ajax tager anden sejr i træk mod FC Midtjylland. Ajax er også i strålende form i øjeblikket. De har vundet fem kampe i træk i Æresdivisionen, og disse med en utrolig målscore på 31-3. Ajax ligger også nummer 1 i tabellen med 24 point. Vitesse ligger nummer 2 med 22 point, mens Feyenoord og PSV ligger henholdsvis treer og firer.

Grunden til den vanvittige Ajax-målscore finder vi blandt andet i sejren på 13-0 ude mod Venlo. Det hidtil eneste nederlag i sæsonen for Ajax i den hjemlige række kom ude mod Groningen i fjerde spillerunde, hvor de tabte 1-0.

Selvom Ajax har scoret et hav af mål og er det klart mest scorende hold i Æresdivisionen efter ni runder, er det ikke en Ajax-spiller, der er øverst på topscorerlisten. Den deles i stedet mellem Feyenoords Steven Berghuis og Twentes Danilo, der begge har scoret ni mål. Danilo er i øvrigt udlejet til Twente fra netop Ajax.  

I Champions League har de inden mødet med Midtjylland fire point. De tabte 1-0 i første kamp mod Liverpool, mens de fik et flot 2-2-resultat med fra Bergamo mod Atalanta. Det vil sige, at Ajax med en sejr mod Midtjylland har gode muligheder for at få lidt luft ned til Atalanta, der skal en tur til Anfield i denne spillerunde. Lige nu har begge mandskaber fire point, men Ajax ligger nummer to i gruppen, da de har en bedre målscore end italienerne.   

FC Midtjylland vandt i weekenden med 2-1 ude mod AGF i Superligaen, og Brian Priskes mandskab ligger nu øverst i tabellen med 19 point efter ni runder. Det er dog tæt i toppen af rækken, hvor SønderjyskE og Brøndby er lige efter med 18 point. 

Point har de dog endnu ikke hentet i Champions League, og der er kun tre muligheder tilbage for de danske mestre til at komme på pointtavlen i deres første Champions League-sæson nogensinde. 

Bud på startopstillinger

Nedenstående bud på holdopstillinger til opgøret er fra WhoScored.

Ajax: Onana - Klaiber, Schuurs, Martínez, Tagliafico - Ekkelenkamp, Blind, Gravenberch - Neres, Traoré, Tadić 

FC Midtjylland: Andersen - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Onyeka, Cajuste - Dreyer, Sisto, Mabil - Kaba

Hos Ajax er Antony tvivlsom til onsdagens opgør, og han var ikke med i weekendens kamp mod Heracles, hvor Ajax vandt med hele 5-0. Desuden er Davy Klaassen også tvivlsom, da han pådrog sig en skade i weekendens føromtalte sejr. Ligeledes er backen Noussair Mazraoui tvivlsom.

Sikkert er det, at Mohammed Kudus i hvert fald er ude. Den tidligere FCN-spiller blev alvorligt skadet i sidste måned, og han kommer ikke på banen mere i 2020.

FC Midtjylland må blandt andre undvære Evander, der er ude med covid-19. Til gengæld var Jesper Hansen tilbage i buret i søndagens kamp i Aarhus, og det må formodes, at han også kommer til at stå mod Ajax, selvom WhoScored tror på, det bliver Mikkel Andersen.