Ladbrokes tilbyder nu odds på lørdagens store folkelige begivenhed Test Nationen der vises på TV2. Hele Danmark for altså muligheden for at teste sin paratviden når Henriette Honoré og Peter Kær for andet år i træk stiller danskerne 70 spørgsmål delt ind i syv fag - for eksempel sprog, kultur og geografi.

Sidste år blev befolkningen opdelt i forskellige kategorier, for at man så kunne sammenligne gennemsnits-IQen på disse kategorier baseret på de svar, der blev givet i Test Nationens IQ-test.

Bl.a. kom man frem til resultatet at mænd havde en gennemsnits-IQ på 109 og kvindernes var på 101. Bliver resultatet anderledes i år?

Det er i hvert fald hvad man har muligheden for at spille på hos Ladbrokes som lige nu tilbyder odds 2.00 gange pengene igen hvis kvinderne har den højeste IQ og odds 1.72 gange pengene igen hvis mændene igen i år har den højeste IQ.

Resultatet sidste år fortalte også at sjællændere har en højere IQ end jyder. Hvis dette gentager sig i år får man pengene odds 1.80 gange pengene igen, mens man får odds 1.91 gangene pengene igen hvis jyderne viser sig at have den højeste IQ.

Ladbrokes danske manager udtaler ”Test Nationen var en kæmpe succes sidste år som samlede hele Danmark i en stor paratviden quiz. Nu kender vi jo resultaterne fra sidste år på befolkningsgruppernes IQ, så det skal blive interessant at se om resultatet efter på lørdag bliver markant anderledes. Specielt må jyderne havde noget de skal revanchere i forhold til sjællænderne så det ser vi frem til at se resultatet på”


Ladbrokes odds på Test Nationen:

Bruger briller? Ja – Nej 1,72 - 2,00

Jylland – Sjælland 1,91 - 1,80

Kvinder - Mænd 2,00 - 1,72


Find alle oddsene hos Ladbrokes