Brøndby er blevet fortjente danske mestre to spillerunder før afslutningen i den danske SAS Liga.

Allerede på nuværende tidspunkt viser den skandinaviske bookmaker NordicBet* at man igen er først ude med odds. NordicBet* har allerede nu lagt odds på den kommende danske fodboldssæson, der starter op onsdag den 20. juli og med 2. spillerunde søndag den 24. juli.

Hvis Frem bliver oprykker i stedet for SønderjyskE annulleres alle spil, men det forudsættes oprykkerne bliver AC Horsens samt SønderjyskeE:

Odds på mesterskabet 2005/06 i SAS Ligaen
Brøndby IF - odds 2,50
FC København - odds 2,75
AaB - odds 6,00
FC Midtjylland - odds 12,0
Esbjerg fB - odds 12,0
OB - odds 18,0
Viborg FF - odds 50,0
AGF - odds 50,0
Silkeborg IF - odds 80,0
FC Nordsjælland - odds 100
SønderjyskE - odds 300
AC Horsens - odds 300

Ifølge AGFs træner Søren Åkebys udtalelser ved sin tiltræden skulle AGF blive danske mestre inden 3 år fra hans tiltræden. Det er i den kommende sæson og det giver odds 50. Værsgo' Åkeby!

Kommer Brøndby i gruppespil i Champions League?
Brøndby spillede mesterskabet i hus med en storsejr på 7-0 over Herfølge. Skal det endelig lykkes de blå gule fra Vestegnen at spille sig i gruppespil i Champions League og dermed adgang til millioner af kroner? Meget afhænger af lodtrækningen. NordicBet* vover det ene øje allerede før lodtrækningen er kendt og har følgende odds:

Brøndby kvalificerer sig IKKE til gruppespillet - odds 1,06
Brøndby kvalificerer sig til gruppespillet - odds 8,00

Der er altså 8 gange pengene igen hvis man allerede før lodtrækningen er kendt vil satse på at Brøndby igen kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League.

I den kommende uge har NordicBet* også odds på alle kampene i Confederations Cup, der afvikles i Tyskland samt i den kommende weekend de afrikanske VM kvalifikationskampe til Tyskland 2006, hvor der afvikles fuldt program i de 5 grupper lørdag og søndag.

Se alle odds og spilmuligheder hos NordicBet*.