Skandaledronningen Paris Hilton kommer snart til Danmark, og Scandic Bookmakers har lavet odds på hendes besøg. Odds 500 på at den står på frokost i Nyhavn med Don Ø!.

Paris Hilton er, udover at være verdens mest fotograferede kvinde, kendt for sine mange skandaler. Nu kommer berømtheden til Danmark, og Scandic Bookmakers har sat odds på hendes besøg.

Planen har tidligere været, at Paris skulle et smut forbi Tåsinge på Sydfyn, hvor hun var inviteret hjem til baronesse Caroline Fleming på Valdemars Slot. Sker det, får du pengene to gange igen hos den dansk-ejede bookmaker. Skulle Paris Hilton i stedet helt aflyse sin tur får du pengene fem gange igen, mens der er odds 10,00 på at hun køber endnu en hund og odds 50,00 på at hun tager en tur i det flyvende tæppe i Tivoli.

- Vores kunder elsker de her noget anderledes spil, og det gør vores oddssættere ligeså – det er jo altid dejligt med noget forandring i hverdagen. Paris Hilton ved man aldrig helt hvor man har, og en kvinde med hendes baggrund kan man ikke afskrive fra at finde på lidt af hvert, siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov.

Specials - Paris Hilton Specials - Hvad vil Paris gøre under sit besøg i Danmark
PH besøger Caroline Fleming 2,00
PH aflyser sin tur til Danmark 5,00
PH køber en ny hund 10,00
PH bruger Den Lille Havfrue i sin nye fotosession 10,00
PH offentliggør at hun er gravid 10,00
PH kommer i slagsmål med pressen 25,00
PH tager en tur i det flyvende tæppe i Tivoli 50,00
PH tager ud og ser en SAS Liga-kamp 50,00
PH får lavet en tatovering af den lille havfrue 100,00
PH får lavet større bryster 250,00
PH spiser en frokost med Don Ø i Nyhavn 500,00