Naser Khader har rystet dansk politik med det nye parti, Ny Alliance. Det Radikale Venstre er svækket og Danmark kan være på vej mod en ny magtfordeling på den politiske arena.

Betway.com vil lade deres brugere komme til orde og giver alle muligheden for at spille på Naser og Ny alliances chancer i dansk politik, efter næste folketingsvalg.

”Det er spændende og forfriskende, når et nyt parti ser dagens lys i Danmark. Der er ingen tvivl om, at der i øjeblikket er gang i mødelokalerne på Christiansborg og at vi i den nærmeste fremtid vil se flere forskydninger i dansk politik. Men det store spørgsmål er, om Ny Alliance kan holde dampen oppe og har formen til på længere sigt, at stjæle vælgere, ikke bare fra De radikale men også andre partier, for det skal der til for at klare sig på lang sigt.”, siger Jacob Leslie – PR chef, Betway.com

”Ny Alliance har fået en forrygende start, nu er tiden kommet til at se, om de kan holde liv i skuden og drive det til noget stort!. Ved at spille på de forskellige udfald giver vi vælgerne/brugerne hos Betway.com en chance for at sætte deres penge hvor deres hjerte er. Bedre valgprognose fås ikke og så bliver politik alt andet lige mere interessant, når der er gevinster i farvandet”, slutter Jacob Leslie – PR chef, Betway.com

Får Ny Alliance under 6, 7-8 eller over 8 mandater ved næste valg?
Under 6 - odds 3.50
7-8 - odds 1.57
Over 8 - odds 3.50

Kommer Ny Alliance med i regeringen ved næste valg?
Ja - odds 2.50
Nej - odds 1.35

Træder Marianne Jelved tilbage som leder af Det Radikale Venstre inden årsskiftet=
Ja - odds 1.80
Nej - odds 1.70

Betway.com har før haft held til at forudse begivenheder, der ikke handlede om sport, nemlig at gratisavisen DATO var den første, der lukkede. Mange brugere havde sat sig på dette udfald og det bliver også spændende at følge med på Betway.com, hvordan Ny Alliance og odds vil udvikle sig i fremtiden.