Der er nu spillet fire runder i Superligaen, og flere mandskaber er startet skidt. En svag start sætter jo straks gang i snakken om trænerfyring.

OB var inden sæsonen regnet som første udfordrer til FCK i kampen om guldet. OB-træner Lars Olsen har i sommerpausen fået forstærkninger som bla Andreas Johansson, så nu skulle guldet hentes til Odense. Lars Olsen og co har dog fået en meget skidt start på ligaen, og fynboerne har således kun hentet sølle fire point i fire kampe.

Bet24 tror ikke den tidligere danske landsholdsanfører får særlig lang snor i OB, og vi har Lars Olsen som klar favorit i vores spil om næste trænerfyring i Superligaen. Fejler OB i de to Europa League opgør mod skotske Motherwell tror vi Lars Olsen er færdig som OB-træner. Bet24 giver odds 2,50 på OB-træneren.

Går man efter de store penge skal man spille på Allan Kuhn. Den tidligere Lyngby-spiller har stor succes i FC Midtjylland, der med et meget ungt hold indtager en overraskende 2. plads i Superligaen. Skulle midtjyderne alligevel være de næste, der skiller sig af med deres træner belønner Bet24 det med hele 50,00 gange pengene igen.

Odds på næste trænerfyring i SuperLigaen:

Lars Olsen - odds 2,50

Johnny Mølby - odds 6,00

Magnus Pehrsson - odds 6,00

Troels Bech - odds 6,00

Ove Pedersen - odds 6,00

Niels Frederiksen - odds 20,00

Michael Hemmingsen - odds 25,00

Ove Christensen - odds 30,00

Ståle Solbakken - odds 30,00

Henrik Jensen - odds 30,00

Morten Wieghorst - odds 50,00

Allan Kuhn - odds 50,00