Scandic Bookmakers er nu ude med odds på hvem der bliver den første dansker på månan. Ifølge den dansk-ejede bookmaker står tre mand med næsten lige gode chancer, for at opleve det største eventyr af dem alle som den første.

René Gross Kærskov virker selvsikker på han bliver den første, og står da også med gode chancer da han har købt sin billet i 2006 hos verdens første rum-charter-selskab, Virgin Galactic. Per Wimmer bør dog stå med endnu bedre kort på hånden, dan han har købt hele tre rejser til månen, den første for næsten ti år siden. Andreas Mogensen kan dog overhale dem begge indenom, da han som den eneste dansker kan kalde sig astronaut, efter han i 2009 blev indlemmet i ESA's rumprogram.

De skal blive spændende at se hvem af de tre danskere der kommer først til månen. Da Per Wimmer er den der har købt sine billetter først og tilmed har tre af slagsen, bliver han vores knebne favorit siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov, der fortsætter.

Den forventede afgang er engang i 2011, men tendensen er vist større for udskudte afgange end for at tidsplanen holder, hvorfor vi giver pengene to gange igen, såfremt den første dansker skulle nå til månen inden 1. august 2011, slutter Skov.


Specials - Månen Specials - Første dansker til månen
Per Wimmer 2.00
René Gross Kærskov 2.50
Andreas Mogensen 3.50

Specials - Månen Specials - Hvornår tager den første dansker til månen
Efter 01.08.2011 1.70
Før 01.08.2011 2.00