Kampen i kampen mellem Chelsea og Manchester City kommer utvivlsomt til at stå mellem John Terry og Wayne Bridge, som har trukket tonsvis af overskrifter i medierne på det seneste. Spilfirmaet Betsafe er ude med odds på, hvor galt det går mellem parterne.

Det skabte vild furore, da det kom frem, at Chelsea-anfører John Terry havde haft en affære med sin holdkammerat Wayne Bridge’s kone. Bølgerne er efterfølgende gået højt i hele Fodboldengland og Terry er sågar blevet frataget sit anførerbind for udåden.

De to står nu ansigt til ansigt på banen for første gang siden historien kom frem, og spillefirmaet Betsafe.com har fundet på flere specialspil forud for kampen.

”Selv ikke-fodboldinteresserede mennesker har næsten ikke kunnet undgå at få indsigt i den spegede sag om John Terry og Wayne Bridge. Og eftersom vi mener at man skulle vinde på hvad som helst på Betsafe.com har vi naturligvis også odds på et par finurlige situationer i lørdagens kamp”, udtaler Betsafes danske manager Benjamin Leander.

Koger det helt over med udvisning til både Terry og Bridge kan man score sig hele 50 gange indsatsen mens den mere milde variant med blot en advarsel til hver af kamphanerne udløser odds otte.

Der er 300 kr. for en satset hundredekroneseddel hvis Wayne Bridge undlader at trykke hånd med John Terry inden kampstart, mens den ultimative gevinst ligger i et evt. trøjebytte mellem parterne efter kampen. Det udløser massive 70 gange pengene.

Odds på John Terry vs. Wayne Bridge:
Begge spillere får rødt kort i kampen: 50,00
Begge spillere får gult kort i kampen: 8,00
Bridge trykker ikke hånd med Terry inden kampen: 3,00
Bridge og Terry bytter trøjer efter kampen: 70,00