Om små 14 dage – nærmere betegnet lørdag den 12. februar afvikles det danske Melodi Grand Prix 2005 i Forum Horsens.

NordicBet er som den første bookmaker klar med odds på sangene – endnu inden de er frigivet og nogen har hørt melodierne. Så måske kan du tage os med bukserne nede. Allerede nu vil vi give dig et stensikkert odds: Vi giver 1,00 i odds på at det bliver Jarl Friis Mikkelsen, der er TV-vært i Forum Horsens på selve aftenen! Men det er så også det eneste vi er stensikre på.

Se vores Eurovision optakt - Her

Udfra Brødrene Olsen og deres magiske evne til at skrive tekst og musik til en ørehænger udpeger vi ”Little Yellow Radio” til favoritten i årets danske Melodi Grand Prix 2005. NordicBet giver 3,50 for Brødrene Olsen som vinder. Som et kuriosum kan vi repetere noget som de fleste ved – nemlig at de to nydelige herrer vandt European Song Contest i 2000 med 195 points – hele 40 points foran nr. 2 Rusland. Skal brødrene opleve endnu et eventyr på lige fod med den præstation skal de først vinde det Danske Melodi Grand Prix i Horsens 12. feb.

Læs vores semifinale optakter til MGP 2019

NordicBet har følgende odds på de 10 udvalgte melodier:

Brødrene Olsen / Little Yellow Radio 3,50
Chi Hua Hua / Uhh La La La 5,00
Luna Park / I belive in Love 5,50
Sweethearts / I must be crazy 7,50
Ditlev Ulriksen / Troublesome 8,00
Jakob Sveistrup / Tænder på dig 10,00
Kandis / Lonnie fra Berlin 14,00
Kim Schwartz / En smule af dig 16,00
Tamra Rosanes / Peace, Understanding and Love 20,00
Marie Keis Uhre/ Make a Wish 25,00

Spændende bliver det i det flotte Horsens Forum, hvor der for længst er udsolgt, men endnu billetter til generalprøven fredag aften den 11. februar.

Alle odds ses hos NordicBet og vi minder naturligvis om at vi også har adskillige odds på det kommende folketingsvalg 8. februar. Spil på om det bliver en ny 4-årig periode til Anders Fogh Rasmussen eller vi får et regeringsskift hvor Mogens Lykketoft bliver den nye statsminister.

Anden uge i februar bliver en festforestilling med odds fra NordicBet på folketingsvalget samt Melodi Grand Prix som kransekagen lørdag aften.