NordicBet * har ry for at være lidt anderledes og ind i mellem have nogle skøre væddemål. Den fire-årige gamle spiludbyder lever op til dette med odds på DONG pokalkampen i Holme ved Aarhus mellem AC S.M.Ø.L.F. mod Lokomotiv Aarhus.

Landspokalturneringen:
AC S.M.Ø.L.F. – Lokomotiv Aarhus 1.55 - 4.25 - 3.85

Klubben AC Smølf fra Holme ved Aarhus har i fem år spillet under dette navn med sine fodboldhold i den jyske serie-5 og 6 uden problemer. I efteråret 2005 har det belgiske selskab der har rettighederne til Smølferne truet den lille jyske klub med et stort sagsanlæg. Selskabet gav AC Smølf 14 dage til at finde et nyt navn og fodboldklubben turde ikke andet end at føje belgierne. Bødekravet var 1.000 € om dagen fra de varslede 14 dage udløb hvis klublogo, navn og hjemmeside ikke var lukket!

Christoffer Harrison, som er træner og kasserer for AC Smølf fortalte i efteråret til DR Østjylland samt til de lokale medier:

”Det nye navn bliver AC S.M.Ø.L.F. inspireret af D.A.D og Lars H.U.G, der har måtte samme tur igennem møllen som vores klub. Vi har prøvet at skrive til selskabet bag Smølferne, men vi har ikke fået noget svar. Så længe de ikke siger noget, må vi gå ud fra at de godkender det nye navn”, mener fodboldtræneren og Jydsk Boldspil Union har tilkendegivet, at det er i orden, klubben skifter navn.

Marketing Manager hos NordicBet * i Danmark Niels Carstens siger:

”Som en af de lille spiludbydere på markedet kan NordicBet * levende sætte sig ind i AC Smølfs trængsler i denne situation og vi vil gerne ”hædre” dem ved at blive landskendte på NordicBets oddsliste som den første serie-5 klub der endnu har figureret på vores liste”. Kampen spilles på Holme Skole i Århus 25.4. kl. 18.30.

AC Smølf, som nu altså hedder AC S.M.Ø.L.F., har et årskontigent på 325 kr. pr. spiller og med 25 gutter der bare hyggespiller på to hold i serie-5 og serie-6 ville det være svært, for ikke at sige umuligt, at betale en bøde på 1.000 € pr. dag.

Lokomotiv Aarhus(serie-5 JBU) får således også muligheden for de legendariske fem minutters berømmelse, når de figurerer på NordicBets oddsliste i pokalkampen på udebane ved Holme Skole mod FC S.M.Ø.L.F. og NordicBet * lever således op til sine reklamer, hvor man kundgør at man har odds helt ned i serie-rækkerne i fodbold.

”Det bliver dog en undtagelse med odds i en pokalkamp mellem to serie-5 hold” slutter marketing manager Niels Carstens fra NordicBet * .