Ladbrokes tilbyder nu odds på hvem der bliver årets danske fodboldspiller og hvilket mål der bliver kåret til årets flotteste. Årets Spiller og Årets Mål udvælges ved DR Sportens nytårsshow den 28. december.

Favoritten som årets spiller hos Ladbrokes er landsholdets målsluger Jon Dahl Thomasen, Milan til odds 2.00 skarpt forfulgt af landsholdskollegaen og Evertons midtbanegeneral, Thomas Gravesen til odds 2.50. Den eneste hjemlige SAS Liga spiller blandt de nominerede er den unge Brøndby komet Thomas Kahlenberg der står til odds 5.00. De resterende nominerede er Per Krøldrup, Udinesse og Niclas Jensen, Dortmund.

Oddsene for Årets spiller ser sådan ud:
Jon Dahl Thomasen - 2,00
Thomas Gravesen - 2,50
Thomas Kahlenberg - 5,00
Per Krøldrup - 21,00
Niclas Jensen - 51,00

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “Det er nok ikke så overraskende at vores oddssættere har valgt at gøre Jon Dahl til favorit som årets spiller. Selvom han til tider har haft svært ved at få spilletid i Milan har han haft en fantastisk sæson på landsholdet – måske hans bedste nogensinde. At vi gør Thomas Kahlenberg til ”dark horse” som årets danske spiller skyldes primært hans store andel i Brøndbys succes specielt i efteråret. Kahlenberg fremstår i dag som en af de absolut største profiler i SAS Ligaen og har tilmed fået debut på landsholdet i år.”

Favoritrollen til Årets mål tilfalder AaB’s Martin Ericssons solotur i kampen mod Herfølge, som nærmest ledte tankerne tilbage på en vis argentiners dribletur gennem det engelske forsvar ved VM i Mexico i 1986.

Oddsene for Årets mål ser sådan ud:
Martin Ericsson - 2,00
Brian Steen Nielsen - 4,00
Sibusiso Zuma - 4,00
Thomas Kahlenberg - 7,00
Mohamed Zidan - 15,00
Leon Jessen - 21,00
Fredrik Berglund - 34,00
Morten Avnskjold - 51,00
Iddi Alkhag - 61,00
Mwape Miti - 81,00

Richardt Funch fortsætter ”Vi har kun haft dette spil oppe et par dage og har allerede modtaget ekstremt mange spil på Martin Ericsson. Derfor er oddset også allerede blevet sat ned til 2.00 fra de oprindelige 2.75.”

Alle oddsene på årets spiller samt årets mål kan findes på www.ladbrokes.com under “Specielle”