I aften er der igen Europa League på programmet, og i den anledning har BetXpert fundet odds på de kampe, der bliver vist på dansk flow-tv.

Det er ikke storopgør som Inter - Real Madrid, der er på menuen i torsdagens Europa League-runde, men mindre kan også gøre det. På Ibrox i Glasgow tager Rangers imod Benfica, og det er en direkte duel om førstepladsen i Gruppe D, der også tæller Lech Poznań og Standard Liège. 


I Norge mødes Molde og Arsenal, og også her er det en kamp om førstepladsen i gruppen, skønt Arsenal har de klart bedste forudsætninger for at få den, da de har tre point ned til Molde og i øvrigt har en markant bedre målscore. Vi starter dog med at kigge på en kamp i Portugal mellem Braga og Leicester, og her er historien lidt den samme som i Arsenals gruppe.

Odds på Braga - Leicester

Herunder finder du de bedste odds på Europa League-kampen mellem Braga og Leicester. Der er kickoff klokken 18.55 i aften, og du kan se kampen direkte på 6'eren. Kampen kan også ses på Dplay samt Eurosport Player.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Braga 3,65
Uafgjort 3,80
Leicester 2,10
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,20
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,35
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jamie Vardy scorer 1,92
Abel Ruiz scorer 3,60
Cengiz Ünder scorer 3,75

Odds er senest tjekket torsdag den 26. november klokken 09.06.

Leicester topper Gruppe G med maksimumpoint efter tre kampe og en målscore på hele 9-1. Braga ligger nummer to i gruppen med seks point. Da Leicester og Braga mødtes på King Power Stadium den 5. november, vandt hjemmeholdet en overbevisende storsejr på hele 4-0. 

Kelechi Iheanacho scorede kampens to første mål, mens Dennis Praet og James Maddison herefter scorede en kasse hver. 

Leicester ligger også med, hvor det er sjovt i den hjemlige Premier League, hvor de dog senest tabte med 3-0 på Anfield og dermed røg fra første- til fjerdepladsen. 

Det kan derfor tænkes at Leicester-manager, Brendan Rodgers, vælger at spare nøglespillere til mandagens Premier League-kamp mod Fulham på hjemmebane. Indtil videre har Jamie Vardy i hvert fald kun startet inde i ét af de hidtidige tre opgør, Leicester har spillet i indeværende Europa League-sæson, og det forventes heller ikke, at han starter inde i torsdagens opgør.

Braga ligger rigtig fint til i den bedste portugisiske række, hvor de efter syv spillerunder ligger nummer to og har fire point op til Sporting, der ligger nummer et. Braga fik ellers en skidt start på sæsonen med nederlag i de to første kampe, men siden da har de vundet fem i træk. Senest en flot udesejr mod Benfica på 3-2. 

Bud på startopstillinger

BragaMatheus - Esgaio, Viana, Silva, Sequeira - Medeiros, Musrati, Castro, Horta, Galeno - Paulinho

LeicesterSchmeichel - Fofana, Evans, Fuchs - Albrighton, Praet, Choudhury, Thomas - Ünder, Maddison - Iheanacho

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored

Odds på Molde - Arsenal

Nedenfor finder du udvalgte odds på kampen mellem Molde og Arsenal. Molde har revanche til gode, og du kan se, om de får den på Canal 9 fra klokken 18.55. Også dette opgør kan ses på Dplay og Eurosport Player.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 4,25
Arsenal 1,72
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,63
Under 2,5 mål 2,40
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,65
Nej 2,45
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Pierre-Emerick Aubameyang scorer 1,92
Alexandre Lacazette scorer 2,20
Leke James scorer 3,60
Joe Willock scorer 5,30
Eirik Hestad scorer 5,50

Odds er senest opdateret torsdag den 26. november klokken 09.38. 

Arsenal sejrede, da de to hold mødtes på Emirates i seneste spillerunde i Europa League. Nu venter så det omvendte opgør i Molde, hvor Arsenal ifølge bookmakerne atter er favoritter til at vinde, omend det forventes at være et reservespækket Arsenal-mandskab, Arteta starter med.

Spillet har ikke været for godt i Premier League for Arsenal, der senest spillede 0-0 ude mod oprykkerne fra Leeds. Inden landskampspausen tabte Arsenal med hele 3-0 hjemme mod West Ham, og de ligger kun nummer 12 i Premier League med fire sejre, en uafgjort og fire nederlag efter ni kampe. 

Molde blev norske mestre i sidste sæson, men med fem spillerunder tilbage i Eliteserien er mesterskabet allerede afgjort. Det går i denne sæson til Bodø/Glimt, der har imponeret i stor stil. Molde har dog gode chancer for at blive nummer to i rækken. De er i øjeblikket toer i Eliteserien med 50 point, hvilket er fire mere, end Vålerenga på tredjepladsen. Rosenborg ligger blot nummer fire, og de har fem point op til Molde.

I weekendens kamp vandt Molde med 3-0 ude mod Stabæk. Her blev nigerianeren Leke James dobbelt målscorer, og det forventes også, at han starter inde, da Ohi Omoijuanfo er tvivlsom til opgøret. 

Bud på startopstillinger

Molde: Linde - Wingo, Bjørnbak, Gregersen, Risa - Hussain, Aursnes - Ellingsen, Eikrem, Brynhildsen - James

Arsenal: Leno - Cedric, Mustafi, Luiz, Maitland-Niles - Xhaka, Ceballos - Nelson, Willock, Smith Rowe - Nketiah

Opstillingerne ovenfor er fra Sportsmole. 

Odds på Rangers - Benfica

Herunder finder du de bedste odds på topopgøret fra Gruppe D mellem Rangers og Benfica. Begge mandskaber har syv point efter tre kampe. Du kan se kampen direkte på 6'eren i aften fra klokken 21.00. Den kan ligeledes ses på Dplay og Eurosport Player.  

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Rangers 2,16
Uafgjort 3,60
Benfica 3,50
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,70
Under 2,5 mål 2,25
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,56
Nej 2,45
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Alfredo Morelos scorer 2,45
Haris Seferović scorer 2,87
Ryan Kent scorer 4,20
Pizzi scorer 4,20
Ianis Hagi scorer 4,75

Odds er senest opdateret torsdag den 26. november klokken 10.35.

Bookmakerne har Rangers som favoritter til at vinde opgøret, og Steven Gerrards mandskab har da også gang i en fantastisk sæson. I den hjemlige række ligger de suverænt nummer et med hele 11 point ned til de evige rivaler fra Celtic. Det skal dog her nævnes, at Celtic har spillet to kampe færre.

Rangers har dog stadig ikke tabt i den bedste skotske række i indeværende sæson, og de har en målscore på vilde 41-3. Senest slog de Aberdeen med 4-0 på Ibrox, og inden landskampspausen vandt de hele 8-0 hjemme mod Hamilton. De slog også Celtic med 2-0 i sæsonens første Old Firm på Celtic Park. 

I Europa League går det også fint for Rangers. De ligger side om side med Benfica inden aftenens opgør, og med en sejr kan de, hvis resultaterne flasker sig, allerede gå videre i turneringen i dag. 

Da de to hold mødtes den 5. november var der dømt målfest. Der var selvmål og røde kort og kampen endte 3-3 efter at Rangers ellers havde ført 3-1 og var en mand i overtal. En sen udligning af Darwin Núñez sikrede dog Benfica et point. 

Benfica er ikke helt lige så godt kørende i ligaen, som Rangers er. De har tabt to kampe i træk den bedste portugisiske række, og de indtager tredjepladsen i tabellen med 15 point efter syv kampe. Der er dog kun fire point op til topholdet Sporting. 

Bud på startopstillinger

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Balogun, Barišić - Arfield, Jack, Kamara - Hagi, Morelos, Kent 

Benfica: Vlachodimos - Gonçalves, Jardel, Vertonghen, Grimaldo - Rafa, Pires, Taarabt, Everton - Pizzi - Seferović

Ovenstående bud på startopstillinger er fra Sportsmole. Benfica må undvære Nicolás Otamendi, der fik rødt kort i det omvendte møde i Lissabon i begyndelsen af november. Derudover er Julian Weigl og Darwin Núñez ude med coronavirus for gæsterne.

Odds på Tottenham - Ludogorets

Nedenfor finder du de højeste odds på kampen mellem Tottenham og Ludogorets. Der er kickoff klokken 21.00, og du kan se den direkte på Canal 9 eller streamingtjenesterne Dplay og Eurosport Player. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Tottenham 1,11
Uafgjort 13,00
Ludogorets 29,00
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,33
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,63
Nej 1,53
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Gareth Bale scorer 1,80
Lucas Moura scorer 2,10
Giovani Lo Celso scorer 3,50
Moussa Sissoko scorer 5,50

Odds er senest opdateret torsdag den 26. november klokken 11.24.

Tottenham er, som oddsene viser, enorme favoritter til at vinde over Ludogorets for anden Europa League-kamp i træk. Da de to hold mødtes i Bulgarien i begyndelsen af november, vandt Tottenham 3-1. I det opgør stillede Mourinho op med stamspillere som blandt andre Harry Kane og Toby Alderweireld. Kane bliver formentlig sparet i aften, mens Alderweireld måtte udgå med en skade i opgøret mod Manchester City, og han forventes ude i 14 dage.

I weekenden vandt Tottenham en flot sejr mod Manchester City, der måtte tage hjem til Manchester med et nederlag på 2-0. Sejren mod City betyder, at Tottenham nu topper tabellen i Premier League efter ni kampe. Både Tottenham og de forsvarende mestre fra Liverpool har 20 point, men Mourinhos mandskab ligger nummer et grundet en bedre målscore. 

I Europa League er Tottenham ikke helt lige så godt kørende, omend de også her ligger nummer et i deres gruppe med seks point efter tre kampe. Men både Antwerp og LASK Linz har samme pointantal som London-holdet. Spurs tabte 1-0 ude mod Antwerp i anden spillerunde, men med en sejr mod Ludogorets i torsdagens kamp vil det se fint ud i forhold til det videre avancement. Det må alt andet lige også forventes for et hold af Tottenhams kaliber, at de formår at spille sig videre fra en på papiret nem gruppe. 

Ludogorets kommer til London uden at have spillet i weekenden grundet aflysning i den hjemlige liga. De ligger dog nummer et i tabellen med 26 point efter 11 spillede kampe. 

Bud på startopstillinger

Nedenstående bud på startopstillinger er fra Sportsmole

Tottenham: Hart - Aurier, Sánchez, Dier, Davies - Winks, Sissoko - Bale, Lo Celso, Lucas - Vinícius

Ludogorets: Iliev - Cicinho, Verdon, Terziev, Nedyalkov - Anicet, Badji, Santana - Tekpetey, Keșerü, Manu