Her får du BetXperts optakt med odds til Danmark – Holland. EM 2022-kampen i herrehåndbold spilles klokken 18.00.

OPDATERING: Det er kommet BetXpert for øre, at Holland er uden deres EM-topscorer, Kay Smits. Dette bør immervæk svække vores modstander betydeligt. 

Danmark har indtil videre haft et forrygende EM 2022 i håndbold. Nu skal stimen fortsætte mod upåagtede Holland, som dog råder over EM-turneringens øjeblikkelige topscorer. 

Odds på Danmark – Holland hos Mr Green

Danmark har som eneste hold i Mellemrundens Gruppe I maksimumpoint. Der resterer denne kamp samt en afsluttende kamp mod Frankrig i Mellemrunden. 

Odds på Danmark – Holland: De rød-hvide er atter kæmpefavoritter

Herunder får du de bedste odds på Danmark – Holland. EM 2022-kampen spilles i aften klokken 18.00. 

Odds på Danmark - Holland (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,01
Uafgjort 33,00
Holland 33,00
Odds på Danmark - Holland (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-9,5) 1,66
Holland (+9,5) 2,40
Odds på Danmark - Holland (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 57,5 mål 1,72
Under 57,5 mål 2,25
Over 58,5 mål 1,92
Under 58,5 mål 1,89

OBS: Odds på Danmark – Holland er fra mandag den 24. januar klokken 10.38.

Med en sejr over Holland i aften kan Danmark tage et kæmpe skridt mod semifinalen. Faktisk kan vi booke billetten allerede i dag, hvis Island og/eller Frankrig smider point mod henholdsvis Kroatien og Montenegro. 

Vinder alle  tre hold, altså Danmark, Island og Frankrig, i aften, kan det omvendt blive en nervepirrende sidste spillerunde. Som det ser ud lige nu, vil Nikolaj Jacobsens mandskab dog kunne tåle at tabe med op til seks mål mod Frankrig i den sidste kamp og stadig gå videre. Læs eventuelt mere om regnestykket her.

Corona presser landstræneren

Coronapandemien har i den grad sat sit aftryk på EM 2022 i herrehåndbold. Flere hold har måttet grave dybt i spillermaterialet for at stille med en fuld trup til kampene – heldigvis har Danmark næsten været forskånet for coronauheld. 

Målmand Jannik Green blev testet positiv inden slutrunden, og i fredags med reserven Hans Lindberg så testet positiv. Herudover har Danmark klaret frisag, hvilket er billigt sluppet sammenlignet med andre hold. Alligevel er hele situationen med corona noget, der tærer på landstræner Nikolaj Jacobsen, siger han til TV 2 SPORT

- Jeg er nervøs hver dag. Det tror jeg, vi alle er. Det er utroligt drænende hele tiden at skulle gå og være nervøs for de tests, og vi ikke ved, hvad der sker.

Landstræneren forklarer endvidere, at han hele tiden har en plan B og C klar, i tilfælde af at der skulle komme coronaudbrud i truppen. Herudover erkender han, at den pressede situationen gør, at lunterne i truppen til tider godt kan være lidt kortere end normalt. 

Målfarlig hollænder venter

Korte lunter eller ej, så skal der en dansk sejr i hus i aften. Ser vi på bookmakernes odds, er der da også meget gode muligheder for, at netop det kommer til at ske. Dette selvom de orangeklædte råder over en yderst målfarlig herre i skikkelse af Kay Kirsten Evert Smits fra MC Magdeburg. 

Hollænderen står noteret for 45 mål i fem kampe, hvilket gør ham til øjeblikket EM-topscorer. Vores egen største målhelt, Mikkel Hansen, tegner sig for 32 mål i lige så mange kampe som hollænderen. Det er blot seks mål flere end holdkammeraten Mathias Gidsel, som igen imponerer ved en slutrunde. 

Den nuværende GOG- og kommende Füchse Berlin-spiller har atter været en konstant trussel for modstandernes forsvarsspillere, og gang på gang har han brudt igennem forsvarsmuren og scoret eller tilkæmpet sig straffe- eller frikast. 

Selvom Holland ikke er nogen stor håndboldnation på herresiden, så får Danmark alligevel brug for Gidsels og Hansens kvaliteter, hvis holdet skal stå imod Kay Smits masseproduktion af hollandske mål.