North spiller i dag deres sjette kamp i ESL ONE: Road to Rio, hvor de deltagende hold kæmper om at kvalificere sig til majoren i Rio, der er årets største CS-turnering. 

Det prominente danske CS-hold North har haft det svært i kvalifikationsturneringen til majoren indtil videre, men inden mødet med Movistar Riders i aften, lever drømmen om at kvalificere sig stadig. Begge hold ligger side om side i tabellen med seks point for fem kampe.

Før turneringen var der nok ikke mange, der havde spået, at North ikke ville være bedst placerede danske hold i gruppe B. Det er imidlertid tilfældet, da Copenhagen Flames har imponeret og blandt andet også har slået North i turneringen med 2-0. Det betyder, at Flames ligger nummer to i gruppen. Flames spiller deres sidste to kampe i turneringen i morgen og søndag. 

Odds på North - Movistar Riders

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
North 1,61
Movistar Riders 2,30
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,85
Under 2,5 2,00

Odds er senest tjekket torsdag den 7. maj klokken 11.00. 

Da de to hold senest stod over for hinanden, vandt North med 2-0. Det opgør fandt sted i december måned sidste år ved en Dreamhack-turnering i Sevilla. På verdensranglisten ligger North 25, mens spanske Movistar Riders ligger nummer 40 i verden. Det bliver interessant at se, om North kan få de tre vitale point, der vil betyde, at de fortsat kan nå til Rio. 

Via Twitch-kanalen nedenfor kan du se aftenens kamp mellem North og Movistar Riders. Det er også muligt at se kampen direkte på TV 2 Zulu fra klokken 18.30. 

Se livevideo fra ESL_CSGO på www.twitch.tv