Der er gang i svingdøren hos traditionsklubben Manchester United, der heller ikke under den midlertidige manager Ralf Rangnick har levet op til forventningerne. Så hvem skal så overtage taktikbrættet på Old Trafford?

Det går stadig ikke alt for godt i Manchester United-lejren. Den engelske indkasserede et 0-1 nederlag til Atlético Madrid på Old Trafford og er der dermed slået ud af Champions League-turneringen. Derudover er den traditionsrige klub blot placeret på en skuffende 6.-plads i Premier League-tabellen og ligner ikke et mandskab, der kan nå at slutte i Top4.

Det var ellers forventet, at Manchester United ville kunne udfordre topholdene og spille med om mesterskabet efter det lykkedes at hente stjernespillere som Cristiano Ronaldo, Raphäel Varane og Jadon Sancho i sommerens transfervindue.

Men også 1-4 nederlaget til Manchester City (6. marts) har igen vist både fans og klubledelsen, at Manchester United er langt fra at kunne spille med om mesterskabet.

Næste United-manager: Erik ten Hag er bookmakernes favorit

Det er planen at manager Ralf Rangnick til næste sæson overgår til en rolle som konsulent i klubben, men hvem skal Manchester United så hente ind for at få dem på sejrskurs?

Manchester United vandt deres seneste Premier League-mesterskabet tilbage i 2012/13-sæsonen, hvor de havde den legendariske manager Alex Ferguson ved roret og stjernerne hed Robin van Persie, Rio Ferdinand og Wayne Rooney.

Efter Ole-Gunnar Solskjær fik fyresedlen i november var der rygter om at det ville lykkes at hente franske Zinedine Zidane. Det ville også have været lidt af et scoop for Manchester United. Zidane havde stor succes i Real Madrid, som han førte til tre Champions League-titler i træk (2016, 2017 og 2018) med både Varane og Ronaldo som bærende profiler hos den spanske kongeklub.

Men også Brendan Rodgers og spanske Ernesto Valverde var blandt topkandidaterne dengang. Nu lader det til at fokus er rettet mod Ajax-træner Erik ten Hag og PSGs Mauricio Pochettino.

Manchester United lader til at have fulgt Pochettino igennem længere tid og efter PSGs exit fra Champions League mod Real Madrid virker det ikke usandsynligt at de kunne blive enige om en aftale. Det er svært at forestille sig, at PSG vil stille sig i vejen.

Men Ajax Amsterdam har virkelig imponeret med flot offensiv fodbold og det har fået Manchester United-fansene til at drømme om at se deres hold sætte Erik ten Hag på trænersædet og underholde med en sprudlende angrebsstil.  

Næste Manchester United-manager (udvalgte odds) Højeste odds Bookmaker
Erik ten Hag 1,60
Mauricio Pochettino 7,00
Zinedine Zidane 20,00
Diego Simeone 25,00
Wayne Rooney 51,00

Odds på næste United-manager er senest opdateret lørdag den 26. marts klokken 15.00. 


I den kommende spillerunde i Premier League skal Manchester United-spillerne forsøge at passere Kasper Schmeichel i Leicester-buret.

Der skal fortsat kæmpes for europæisk kvalifikation og med en stærk slutspurt kan Manchester United være med i kampen om Top4-pladserne.

Manchester United-managere efter Alex Ferguson

November 2021 - : Ralf Ragnick - pointgennemsnit: 1,75 pr kamp

December 2018 - november 2021:  Ole Gunnar Solskjær - pointgennemsnit: 1,80 pr kamp

Markante indkøb: Cristiano Ronaldo, Raphaël Varane, Jadon Sancho, Harry Maguire, Bruno Fernandes, Aaron Wan-Bissaka, Edinson Cavani og Donny van de Beek.

Maj 2016 - december 2018: José Mourinho - pointgennemsnit: 1,89 pr kamp
Markante indkøb: Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba, Victor Lindelöf, Romelu Lukaku, Nemanja Matic, Alexis Sanchez og Fred.

Juli 2014 - maj 2016: Louis van Gaal - pointgennemsnit: 1,79 pr kamp
Markante indkøb: Radamel Falcao, Daley Blind, Marcos Rojo, Angel Di Maria, Ander Herrera, Luke Shaw, Victor Valdes, Bastian Schweinsteiger, Sergio Romero, Memphis Depay, Morgan Schneiderlin og Anthony Martial. 

Juli 2013-april 2014: David Moyes - pointgennemsnit: 1,69 pr kamp
Markante indkøb: Juan Mata og Marouane Fellaini.