Torsdag skal FCK møde bulgarske Lokomotiv Plovdiv i Conference League-kvalifikationen. BetXpert bringer her udvalgte odds på første kamp, der spilles i Plovdiv klokken 18.00 torsdag aften. 

FCK vandt i seneste kvalifikationsrunde stensikkert med hele 9-1 samlet over Torpedo Zhodino fra Hviderusland. Nu gælder det så bulgarske Lokomotiv Plovdiv, og det bør også være en overkommelig opgave for Jess Thorups tropper. 


Lokomotiv Plovdiv slog Slovácko fra Tjekkiet ud i deres første kvalifikationskamp. Her sejrede bulgarerne efter straffesparkskonkurrence. Første kamp i Bulgarien vandt Plovdiv med 1-0, mens tjekkerne vandt med samme cifre i Uherské Hradiště. Dermed måtte kampen ud i forlænget spilletid, men her lykkedes det ikke for nogle af holdene at score. I straffesparkskonkurrencen blev den 35-årige Ilko Pirgov i Lokomotiv-målet den store helt, da han pillede Slováckos første tre forsøg, og bulgarerne endte med at vinde straffesparkskonkurrencen med 3-2. 

Odds på Lokomotiv Plovdiv - FCK

I oddstabellen herunder kan du finde de bedste odds på Lokomotiv Plovdiv - FCK. Der er kickoff torsdag klokken 18.00, og du kan se kampen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play. 

Odds på Lokomotiv Plovdiv - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Lokomotiv Plovdiv 6,00
Uafgjort 4,10
FC København 1,55
Over/under-odds på Lokomotiv Plovdiv - FCK Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 2,00
Begge hold scorer-odds til Lokomotiv Plovdiv - FCK Højeste odds Bookmaker
Ja 2,10
Nej 1,82
Målscorerodds til Lokomotiv Plovdiv - FCK Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 1,97
Kamil Wilczek scorer 2,25
Mohamed Daramy scorer 2,50
Pep Biel scorer 2,90
Rasmus Falk scorer 4,30
Dimitar Iliev scorer 4,30
Kevin Diks scorer 4,30
Georgi Minchev scorer 4,70
Aleksandar Ivanov scorer 5,30
Georgi Mavrodiev scorer 5,70
Zeca scorer 6,00
Davit Khocholava scorer 14,00

Odds på Lokomotiv Plovdiv - FCK er senest opdateret tirsdag den 3. august klokken 12.26.

Spil på Lokomotiv Plovdiv - FCK hos Danske Spil

FCK er pæne favoritter til at vinde første opgør i Plovdiv ifølge bettingfirmaerne. Hvis du tror på FCK-sejren i Bulgarien, kan du få odds 1,55 på dette hos NordicBet*

Som nævnt havde FCK absolut ingen problemer med at spille sig videre fra 2. kvalifikationsrunde af Conference League-kvalifikationen mod Torpedo Zhodino.

I seneste uge var FCK en tur i Kazan, hvor returopgøret mod Torpedo Zhodino blev spillet. FCK vandt med hele 5-0, og i kampen scorede de unge spillere William Bøving og Rasmus Højlund begge to gange. Også Kevin Diks nettede i opgøret. For alles vedkommende var det første gang, at de kom på tavlen for FCK. 

I weekenden fik FCK også deres første sejr i Superligaen i indeværende sæson. Her vandt FCK med 2-0 mod OB i Odense, og det var en fin indsats af Thorups mandskab. Jonas Wind scorede et fremragende mål til 1-0, mens den nye højreback Kevin Diks headede bolden ind til 2-0 i det 57. minut. Hollænderen har nu scoret i to kampe i træk for FCK. 

Lokomotiv Plovdiv var også i aktion i søndags, og her blev det til et 1-0-nederlag til Lokomotiv Sofia. Dermed har Lokomotiv Plovdiv tabt deres første to kampe i den bulgarske liga. De ligger tredjesidst i rækken med en målscore på 1-4 efter sæsonens første par kampe. 

I seneste sæson endte Lokomotiv Plovdiv på andenpladsen i den bedste bulgarske række, hvor de sluttede ni point efter Ludogorets, der har vundet det bulgarske mesterskab ti år i træk. 

En gang tidligere har Lokomotiv Plovdiv vundet mesterskabet, og det gjorde de tilbage i 03/04-sæsonen, hvor de vandt foran Levski Sofia. Lokomotiv Plovdiv har aldrig prøvet at være i et europæisk gruppespil. 

På trænerbænken har Lokomotiv Plovdiv den tidligere bulgarske landsholdsspiller Aleksandar Tunchev, der nåede 26 landskampe for Bulgarien. Som aktiv optrådte han også for Lokomotiv Plovdiv ad tre omgange. Det var også her, han sluttede sin karriere som spiller i 2017. Tunchev har stået i spidsen for Lokomotiv Plovdiv siden den 11. november 2020, og før det var han assistenttræner i klubben. 

Bud på startopstillinger

Lokomotiv Plovdiv: Pirgov - Gomis, Craciun, Petrovic - Karagaren, Vitanov, Umarbaev, Ruane - Salinas, Iliev - Minchev

FCK: Grabara - Diks, Nelsson, Khocholava, Kristiansen - Zeca, Falk - Biel, Wind, Daramy - Wilczek 

Det er første møde mellem Lokomotiv Plovdiv og FCK. Der er returopgør i Parken torsdag den 12. august med kampstart klokken 20.00.

Den samlede vinder af opgøret skal op mod enten Sivasspor eller Dinamo Batumi i den sidste og afgørende kvalifikationsrunde til Conference League.