Det er nu muligt at oddse på, hvorvidt Liverpool formår at gå gennem Premier League-sæsonen uden nederlag. Klopps mandskab har været skræmmende gode i år, og det har nu fået bookmakerne til at tilbyde odds på ovenstående. 

Der er blevet sagt og skrevet meget om den fantastiske sæson, Liverpool er i fuld gang med. De forsvarende Champions League-vindere vifter al modstand væk i Premier League og ligger til at vinde mesterskabet i suveræn stil, hvorfor NordicBet allerede har udbetalt gevinster for alle spil på dem som mestre. Faktisk har Liverpool blot smidt point én gang i sæsonen, og med 17 runder tilbage spørger fodboldengland nu sig selv, hvor længe Liverpools ubesejrede stime kan vare ved. Det har fået Betfair Sportsbook og Unibet til at sætte odds på stimen.  

Odds på Liverpool som ubesejret hos Betfair

Nedenfor kan du se de bedste odds på, om Liverpool formår at gå gennem indeværende Premier League-sæson uden nederlag på statistikken. 

Går Liverpool ubesejret gennem sæsonen? Højeste odds Bookmaker
Nej 1,15
Ja 6,50

Som det kan ses i tabellen ovenover, er det tydeligt at se, at bookmakerne ikke tror på, at Liverpool går ubesejret igennem sæsonen. Men hvilket hold er så det første, der får skovlen under Liverpool i 19/20-sæsonen? Herunder kan du se et udvalg af de højeste odds på, hvilket hold der eventuelt gør det. 

Hvem slår Liverpool først i Premier League 19/20? Højeste odds Bookmaker
Manchester City 3,60
Wolverhampton 7,00
Manchester United 7,50
Everton 11,00

Liverpools største præstationer i sæsonen

Der har været mange højdepunkter som Liverpool-fan på det seneste. Champions League blev vundet i juni, og nu her over syv måneder senere er Liverpool med afstand førerholdet i Premier League. En titel, de har hungret efter i mange år i den røde del af Beatles-byen. Herunder følger nogle af de største resultater fra Liverpool i indeværende sæson:

  • Vinder af UEFA Super Cup efter sejr mod Chelsea på straffespark
  • Vinder af VM for klubhold efter finalesejr mod Flamengo. Kampen blev vundet 1-0 efter forlænget spilletid på mål af Roberto Firmino
  • Sejr på 3-1 hjemme på Anfield mod Manchester City
  • Magtdemonstration Boxing Day på King Power Stadion med en 4-0-sejr over Leicester

Liverpools resterende kampprogram:


Liverpool - Manchester United
Wolverhampton - Liverpool
West Ham - Liverpool (Udsat kamp)
Liverpool - Southampton
Norwich - Liverpool
Liverpool - West Ham
Watford - Liverpool
Liverpool - Bournemouth
Everton - Liverpool
Liverpool - Crystal Palace 
Manchester City - Liverpool
Liverpool - Aston Villa
Brighton - Liverpool
Liverpool - Burnley
Arsenal - Liverpool
Liverpool - Chelsea
Newcastle - Liverpool  

Robertson: Rekorder er irrelevante for os

Med sejren over Tottenham satte Jürgen Klopps eminente Liverpool-hold en ny rekord, da de som det første hold nogensinde i en af Europas fem største ligaer er noteret for 61 point efter 21 kampe.

Det betyder tilsyneladende ikke alverden for holdet. Ifølge venstrebacken Andy Robertson er disse rekorder irrelevante. Det fortæller han til klubbens egen hjemmeside.

- Rekorder er irrelevante for os. Hvis vi slår rekorder på vejen er det fint, men det vil vi kun se på, hvis vi vinder er trofæ.

Robertson fortæller endvidere, at rekorder er ligegyldige, hvis ikke ens endemål nås.

- Sidste sæson brød vi rekorden for flest clean sheets på en sæson og endte alligevel Premier League-sæsonen tomhændet. Rekorder betyder ikke noget, hvis ikke du når dit endemål. Forhåbentlig kommer det i denne sæson, fortæller Andy Robertson til Liverpools egen hjemmeside. 

Kun Arsenal har gjort det før

Der er som skrevet nu odds ude på, om Liverpool går ubesejret gennem Premier League-sæsonen eller ej. En bedrift kun Arsenals Invincible-hold i 2003/2004 indtil videre har formået at gøre.

Preston North End gik også ubesejret igennem 1888/1889-sæsonen. Dengang spillede man 22 kampe i den bedste engelske række, og det var over 100 år før, turneringen blev døbt Premier League. Da Arsenal gik ubesejret igennem Premier League fik Arsene Wengers klassemandskab 90 point i sæsonen med 26 sejre, 12 uafgjorte og nul nederlag.

Liverpool vandt senest 1-0 ude mod Tottenham i Premier League. Det var sejr nummer 20 ud af 21 mulige, hvilket må siges at være i absolut særklasse. Liverpool har kun smidt point i en enkelt kamp. Det var mod rivalerne fra Manchester United tilbage i oktober, da de to hold spillede 1-1 på Old Trafford. Næste opgave for Liverpool i Premier League er søndag aften mod netop Manchester United.