Randers skal torsdag aften møde Leicester på King Power Stadium i Conference Leagues playoffrunde. BetXpert bringer her udvalgte odds på Leicester - Randers.

Det er en stor og svær kamp, der venter for Randers torsdag aften. Ja, faktisk er det vel den største kamp i klubbens historie. Utvivlsomt den største europæiske. Ydermere er det mod et Premier League-mandskab, der ifølge Transfermarkt er næsten 500 millioner euro mere værd end Randers-truppen, så det bliver ganske givet en udfordring af de større for Thomasbergs tropper.

Første møde mellem Leicester og Randers spilles på King Power Stadium torsdag, og der er returmøde i Randers i næste uge.


Selvom Randers er massive underdogs, er det jo fodbold, og de kan måske levere overraskelsen mod et Leicester-hold, der ikke er helt på dupperne for tiden.

Omvendt kan det være, at Leicester er topmotiverede og gerne vil præstere et godt resultat i Conference League, da det er deres eneste tilbageværende mulighed for at vinde et trofæ i indeværende sæson.

Odds på Leicester - Randers

Nedenfor finder du de bedste odds på Leicester - Randers. Der er kampstart klokken 21.00, og du kan se det interessante opgør direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play. 

Odds på Leicester - Randers (1X2) Højeste odds Bookmaker
Leicester 1,30
Uafgjort 6,05
Randers 13,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,60
Leicester - Randers odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 2,05
Nej 1,80
Målscorer i Leicester - Randers Højeste odds Bookmaker
Patson Daka scorer 2,00
Kelechi Iheanacho scorer 2,05
James Maddison scorer 2,95
Youri Tielemans scorer 3,75
Stephen Odey scorer 4,75
Alhaji Kamara scorer 5,00
Wilfred Ndidi scorer 8,50

Odds på Leicester - Randers er senest opdateret onsdag den 16. februar klokken 14.33.


Leicester er ifølge bookmakerne store favoritter til at vinde torsdagens playoffopgør mod Randers, som det ses herover. Leicester-sejr giver odds 1,30 hos Danske Spil*, og Randers-sejren giver hele odds 13,00 hos NordicBet*. Uafgjort giver pengene 6,05 gange igen hos Marathonbet. Hvis du har interesse i at se, hvilke spilforslag BetXperts ekspertpanel har ude, kan du se dem alle sammen her

Formsvage Leicester har ikke haft en alt for god start på 2022, hvor de endnu ikke har vundet i Premier League. Eneste Leicester-sejr i 2022 indtil videre kom i FA Cuppen mod Watford i starten af januar. Siden da er man i øvrigt også røget ud af den prestigefyldte engelske cupturnering efter et nederlag på hele 1-4 til Nottingham Forest. 

Senest spillede Leicester 2-2 hjemme mod West Ham i Premier League. Det lignede ellers længe en sejr, men i overtiden udlignede Craig Dawson. Det var endda et kontroversielt mål af slagsen, da det lignede, at han scorede med overarmen.

Randers har ikke stået i en betydningsfuld kamp siden den 12. december, hvor de slog OB med 2-1 i pokalturneringen. Deres seneste træningskamp tabte de med 2-3 til russiske Arsenal Tula, men her stillede Thomasberg ikke op i stærkeste opstilling. 

Bud på startopstillinger

Leicester: Schmeichel - Pereira, Vestergaard, Söyöncü, Thomas - Ndidi - Maddison, Dewsbury-Hall, Tielemans, Barnes - Iheanacho

Randers: Carlgren - Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin - Ankersen, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Tibbling - Kamara, Odey

Jannik Vestergaard har ikke fået specielt meget spilletid i sin første sæson i Leicester, men det kan være, at den næsten to meter høje dansker får chancen fra start mod Randers. Det kan også være, at Brendan Rodgers vælger at give spilletid til andre reservespillere såsom Danny Ward, Ademola Lookman og Kelechi Iheanacho.

Leicester er uden Jamie Vardy, Jonny Evans og Wesley Fofana til opgøret. 

Thomas Thomasberg giver muligvis nyerhvervelsen Hugo Andersson officiel debut i kampen mod Leicester, men måske ikke fra start. Andersson er hentet i Malmö i januarvinduet. I selvsamme vindue vinkede Randers farvel til Erik Marxen, der fremover skal spille for FC Nordsjælland. Med Marxens farvel er det nu Vito Hammershøy-Mistrati, der er anfører i klubben. 

Randers må undvære Joel Kabongo til kampen mod Leicester.