NordicBet* er ude med odds på slaget mellem King Kong og Godzilla. BetXpert har taget et lille kig på det store matchup. 

Den 24. marts har filmen ”Godzilla vs. Kong” premiere. Det er der uden tvivl masser af filmelskere, som ser frem til med glæde. Set i et bettingperspektiv er man selvfølgelig nødt til at spørge sig selv: Hvem vinder slaget mellem de to monstre, og er der mon odds på det? Det første spørgsmål får vi ikke nødvendigvis besvaret her i artiklen, men vi kan bekræfte, at NordicBet* har odds på King Kong vs. Godzilla. 

Er det overhovedet muligt at finde værdi på sådanne spil, vil mange formentlig tænke. Det er nok ikke helt umuligt, nej, men det kræver velsagtens, at man har lidt kendskab til filmhistorien og -industrien. 

Kong vs. Godzilla – odds på monstrenes endelige opgør

Herunder finder du NordicBets odds på, hvem der vinder giganternes slag mellem den ”knytnæve-kyndige” King Kong og den blå ild- eller nuklear-spyende Godzilla.  

Hvem vinder giganternes kamp? Højeste odds Bookmaker
King Kong 1,45
Godzilla 2,90

OBS: Odds er fra torsdag den 18. marts klokken 16.32. 
OBS: Spilstop er den 20. marts klokken 12.00. 
Sådan finder du spillet: Forside --> A-Z sport (oppe i venstre hjørne) --> Scroll ned i menuen og tryk på "Film" --> International --> Film Specials.

Spil på King Kong vs. Godzilla hos NordicBet

Som det ses på NordicBets odds, så er King Kong pæn favorit til at vinde slaget de to mastodonter imellem. Det var da også Kong, som vandt slaget i den originale Kong vs. Godzilla fra 1962. Nogle mener ikke, at det var helt tydeligt, at den monstrøse abe vandt, men dette skulle Toho, skaberne af Godzilla, have bekræftet.

Spørgsmålet er imidlertid, om historien gentager sig selv, eller om vi får en ny sejrherre i 2021? King Kong har både styrke og en vis kløgt, hvilket taler til hans fordel. Det taler imidlertid til Godzillas fordel, at han har styrke og ild, nuklearstråler, kald det, hvad du vil. 

Hollywoods pengemaskine kunne måske også tale til Godzillas favør. Nu da King Kong vandt første runde i 1962, kunne Godzilla vel meget passende vinde anden runde, således at vi får en tredje og afgørende runde engang ude i fremtiden. 

Det er da i hvert fald værd at have dette i baghovedet, når du skal vælge et King Kong vs. Godzilla odds. 

Opfordring til debat

Her på BetXpert opfordrer vi altid vores brugere og eksperter til at deltage i debatten. Denne gang er så sandelig ingen undtagelse. Har du et godt bud på, hvorfor King Kong vinder igen, eller hvorfor det er Godzillas tur, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Kommentér da meget gerne artiklen, og lad os se, om vi sammen kan finde frem til, om der er værdi i NordicBets King Kong vs. Godzilla odds.