Der er heldigvis masser af Superliga-bold her i påskedagene, hvor meget kan blive afgjort både i medaljekampen og nedrykningszonen. Vi har set på oddsene.

De danske Superliga-klubber forbereder sig på slutspurten. De kommende par spillerunder kan blive voldsomt afgørende. Vi kan måske komme til at opleve en påske, hvor nordjyske AaB trækker fra i toppen, mens SønderjyskE og Viborg risikerer at blive isoleret under nedrykningsstregen.

Eller også falder resultaterne i påskekampene sådan, at vi skal blande kortene endnu engang og alt igen er i spil.

AaB i udbrud - FCK og FCM på jagt

Kent Nielsen kunne nyde endnu en AaB-sejr, da måltavlen i onsdagens kamp i Viborg viste 2-0 til Superligaens førerhold. Det betyder, at der nu er pres på FC København og FC Midtjylland, da begge også skal have fuld gevinst for at følge med AaB´erne.

FC København kan spille sig tilbage i guldkampen, men Ståle Solbakken er tvunget til at hente sejre over både FC Vestsjælland og Esbjerg i det tætpakkede påskeprogram.

Andreas Cornelius scorede fra 11m-pletten og sikrede FCK en 1-0 over oprykkerne FC Vestsjælland. FCK tager nu imod Esbjerg, der blot fik 2-2 hjemme mod Randers.

Mandag 21. april kl. 19:00

FC København
Uafgjort Esbjerg
1,80 3,75 4,80
Danske Spil
Betsafe
Betsafe

I fredagskampen skal FC Midtjylland forsøge at komme tilbage på sejrskurs, når de besøger et kriseramt AGF-mandskab på NRGi Park. FCM har tabt 4 af deres seneste 5 kampe, men det ser faktisk værre ud for AGF, der er havnet i nedrykningsfare efter de nu har tabt 4 kampe i træk og det endda uden at komme på måltavlen.

Rammer AGF endelig netmaskerne eller kan FC Midtjylland lukke ned Jesper Fredbergs tropper?

Fredag 18. april kl. 19:00

AGF Uafgjort FC Midtjylland
3,85 3,40 2,05
Unibet
Scandic Bookmakers
NordicBet

Se ekspertanalyse fra til opgøret Tommy Shearer her.

AaB på vej mod The Double?

Der er intet at sige til, hvis det er svært at få armene ned hos AaB´erne for tiden. De har kæmpet sig vej til pokalfinalen i Parken og fører Superligaen.

Kan Ronnie Schwartz og hans Randers-kammerater stikke en kæp i AaBs mesterskabsdrømme, når de tager turen til Aalborg? AaB er dog forsat ubesejrede hjemme på fortet Nordjyske Arena og har nu vundet 6 kampe i træk.

Søndag 20. april kl. 17:00

AaB Uafgjort Randers
1,60 3,80 6,00
Betsafe
Danske Spil Betsafe

Kan Brøndby overraske i slutspurt?

Khalid Boulahrouz var tilbage, men han kunne ikke forhindre et 0-2 nederlag til AaB, men der er stadig en chance for at Thomas Frank kan hente medaljer i denne sæson. Der er ganske vist 3 point op til FC København på 3.pladsen, men med et par påskesejre kan Brøndby presse sig forbi rivalerne fra FCK.

I første omgang tager Brøndby imod bundproppen SønderjyskE, og kravet fra fansene er selvfølgelig en sikker hjemmesejr. Men et hårdt kæmpende SønderjyskE-mandskab med skarpskytten Tommy Bechmann kan måske få ram på Brøndby.

Fredag 18. april kl. 17:00

Brøndby Uafgjort SønderjyskE
1,80 3,70 5,15
Betsafe Betsafe NordicBet

Brøndby forsætter herefter videre til Aarhus, hvor AGF venter i en spændende mandagskamp.

Mandag 21. april kl. 17:00

AGF Uafgjort Brøndby
3,30 3,40 2,31
Danske Spil NordicBet Betsafe

Hold øje med ekspertanalyser til påske-kampene.