Der er masser af spændende kampe i weekenden. BetXpert giver dig her de bedste odds, trupnyt og bud på startopstillinger. 

Endnu en weekend med masser af fodbold står for døren. BetXpert har fundet de bedste odds, seneste trupnyt og giver dig bud på startopstillinger til en række af de allermest spændende kampe. 

Vi kommer både forbi FA Cuppen, Bundesligaen, Serie A, La Liga og minsandten også Æresdivisionen, hvor der er klassisk storopgør samt et traditionsrigt lokalbrag. 

Vi lægger ud i Bundesligaen med det historiske lokalopgør mellem Borussia Münchengladbach og Bayern München.

Gladbach - Bayern

Fredag aften mødes Borussia Mönchengladbach og topholdet FC Bayern München i Bundesligaens 15. spillerunde. Der er kickoff klokken 20.30 på Borussia-Park, og kampen kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay. Nedenfor finder du de bedste odds på kampen. 

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Borussia Mönchengladbach 5,00
Uafgjort 4,90
Bayern München 1,62
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,33
Under 2,5 mål 3,70
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,40
Nej 3,15

Odds er senest opdateret fredag den 8. januar klokken 09.45.

Bookmakerne har Bayern som favoritter til at vinde opgøret mod Gladbach, men da de gæstede Borussia-Park i sidste sæson, vandt Gladbach med 2-1. Sejrsmålet blev sat ind af Ramy Bensebaini, der sparkede et straffespark i kassen i kampens overtid.  

Bayern topper tabellen i Bundesligaen med 33 point efter 14 kampe. Det er to point mere, end hvad RB Leipzig har på andenpladsen. Gladbach ligger inden fredagens opgør på 7.-pladsen med 21 point. 

Begge hold vandt deres første kamp i det nye år i sidste weekend. Bayern slog hjemme Mainz, der siden hen har fået Bo Svensson som ny cheftræner, med 5-2. Bayern var ellers bagud med 2-0 ved pausen, men i anden halvleg scorede Hansi Flicks tropper fem gange.

Topscorer Robert Lewandowski scorede de to sidste mål mod Mainz, og han ligger suverænt i spidsen på topscorerlisten med 19 mål. Erling Braut Håland ligger toer på topscorerlisten, og han står noteret for ti sæsontræffere indtil videre. Her skal det dog nævnes, at det norske supertalent har misset en håndfuld Bundesligakampe i sæsonen grundet skader. 

Bud på startopstillinger

Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hofmann, Stindl (c), Plea - Embolo

Bayern: Neuer (c) - Süle, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Sané, Müller, Coman - Lewandowski

Ovenstående bud på startopstillinger er fra Bundesligaens hjemmeside. 

Gladbach må undvære Valentino Lazaro og Marcus Thuram til opgøret, der er ude med henholdsvis en lyskeskade og karantæne. 

Bayern må undvære Tanguy Nianzou, mens Serge Gnabry og Marc Roca er tvivlsomme. 

RB Leipzig - Dortmund

Lørdag aften klokken 18.30 tager RB Leipzig imod Borussia Dortmund hjemme på Red Bull Arena. Du kan se kampen direkte på TV3 Max og Viaplay, og herunder kan du se de bedste odds på topopgøret mellem nummer to og fire i rækken.

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
RB Leipzig 2,45
Uafgjort 3,65
Borussia Dortmund 3,05
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,15
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,61
Nej 2,38

Odds er senest opdateret fredag den 8. januar klokken 10.15. 

Bookmakerne spår en meget tæt kamp lørdag aften i Leipzig. Gæsterne fra Dortmund har dog gjort det godt de seneste gange, de har været på besøg hos RB Leipzig. Da de mødtes på Red Bull Arena i sidste sæson, vandt Dortmund med 2-0 på to mål af Erling Håland. Nordmanden missede samtlige kampe i december måned, men han var tilbage i startopstillingen i sidste weekends 2-0-hjemmesejr mod Wolfsburg. Han kom dog ikke på tavlen i det opgør. Det gjorde i stedet forsvarsspilleren Manuel Akanji og Jadon Sancho. 

Yussuf Poulsen er delt topscorer for Leipzig i denne sæson sammen med Angeliño. Det forventes dog ikke, at Poulsen starter inde i lørdagens topbrag. Poulsen har ikke startet inde i de to seneste kampe, og svenske Emil Forsberg forventes i stedet at starte. 

Leipzig ligger nummer to i Bundesligaen med 31 point efter 14 kampe, mens gæsterne fra Dortmund ligger nummer fire med 25 point.

For godt en måned siden fyrede Dortmund Lucien Favre som træner efter nogle dårlige resultater. I stedet har Edin Terzić nu ansvaret resten af sæsonen. 

Bud på startopstillinger

Leipzig: Gulácsi - Orbán, Upamecano, Halstenberg - Adams, Sabitzer (c), Kampl, Angelino - Haidara, Forsberg, Olmo

Dortmund: Bürki - Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro - Witsel, Delaney - Sancho, Reus (c), Reyna - Håland

Leipzig må undvære masser af spillere til kampen mod Dortmund. Benjamin Henrichs, Justin Kluivert, Ibrahima Konaté, Konrad Laimer, Christopher Nkunku og Dominik Szoboszlai er alle ude. Sidstnævnte er netop kommet til fra Red Bull Salzburg, men stortalentet har endnu ikke debuteret for sin nye klub. Ud over de nævnte spillere er også Kevin Kampl og Nordi Mukiele tvivlsomme til kampen. 

Hos Dortmund er Thorgan Hazard og Marcel Schmelzer ude, mens Jude Bellingham og Youssoufa Moukoko er tvivlsomme. 

Odds på Granada – FC Barcelona

Herunder har vi oplistet de bedste odds på La Liga-opgøret Granada – FC Barcelona. Kampen fløjtes i gang lørdag klokken 18.30, og du kan følge den på TV 2 SPORT X. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Granada 7,50
Uafgjort 5,25
FC Barcelona 1,47
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5)? Højeste odds Bookmaker
Granada (+1,5 mål) 1,75
FC Barcelona (-1,5 mål) 2,24
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,55
Under 2,5 mål 2,65
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,76
Nej 2,25

OBS: Odds er fra fredag den 8. januar klokken 12.25.

Odds på Granada +1,5 mål hos NordicBet

Bookmakernes odds på en sejr til FC Barcelona er vanen tro ikke i den høje ende. Særligt når man tænker på, at catalanerne ikke har gang i nogen drømmesæson. Odds 1,47 kan derfor virke af lidt, når samtidig ser på, at Granada har gang i endnu en fabelagtig sæson.

Hjemmeholdet blev nemlig en overraskende nummer seks i fjor. Det kunststykke er de godt i gang med at gentage, da de p.t. ligger på en flot 7.-plads. På hjemmebane har de kun tabt én ud af otte kampe. Samtidig har de vundet over stærke modstandere som Athletic Club, Sevilla, Real Betis og Valencia. 

Senest vandt et reservepræget Granada-hold med 2-1 i Copa del Rey efter forlænget spilletid ude mod Culturel Leonesa fra landets tredjebedste række. 

Det bliver med andre ord næppe nogen walk in the park for FC Barcelona. Messi og kompagni ligger tilmed på en skuffende 3.-plads med hele syv point op til Atlético Madrid på 1.-pladsen. Bedre bliver det ikke af, at madrilenerne har spillet to kampe færre. 

Efter en række skuffende resultater på udebane i ligaen har Barcelona-mandskabet strammet ballerne lidt. De seneste tre udekampe har således resulteret i ni point. Senest blev Athletic Club nedlagt med 2-3 i Baskerlandet. 

Trupnyt til Granada – FC Barcelona

Hjemmeholdet må undvære centerforsvareren Neyder Lozano (reserve) samt de to centrale midtbanespillere Luis Milla (fast) og Ángel Montoro (reserve). 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Silva; Neva, Sánchez, Duarte, Foulquier; Eteki, Gonalons, Herrera; L. Suárez, Soldado, Puertas

FC Barcelona må grundet skader se bort fra Ansu Fati, Sergi Roberto, Gerard Piqué og Philippe Coutinho. Herudover er Clément Lenglet ude med karantæne. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
ter Stegen; Alba, Mingueza, Araújo, Dest; Jong, Pjanić, Pedri; Braithwaite/Dembélé, Griezmann, Messi  

Danske Martin Braithwaite var henvist til bænken og senerehen 15 minutters spilletid, da FC Barcelona senest vandt med 3-2 mod Athletic Club. Ved den lejlighed dannede Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé og Lionel Messi fronttrio fra kampens begyndelse. 

Odds på Manchester United – Watford

Herunder får du de bedste odds på FA Cup-opgøret Manchester United – Watford. Tredjerundeopgøret spilles lørdag klokken 21.00 og kan følges på 6’eren og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,33
Uafgjort 6,10
Watford 10,00
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5)? Højeste odds Bookmaker
Manchester United (-1,5 mål) 1,94
Watford (+1,5 mål) 2,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,64
Under 2,5 mål 2,45
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,10
Nej 1,87

OBS: Odds er fra fredag den 8. januar klokken 12.08.

Odds på United - Watford hos Onsidebetting

Odds 1,33 på en Manchester United-sejr fortæller meget godt, hvad vi har at gøre med her: Et tophold i Premier League på hjemmebane mod et subtophold fra The Championship. Oddsene indikerer tilmed, at vi meget vel kan få et målrigt opgør. Odds 2,10 på, at begge hold scorer giver imidlertid et praj om, at vi godt kunne se Manchester United stå for alle målene. 

Dette selvom det ventes, at Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ventes at stille op med en alternativ holdopstilling. 

De to hold ligger fint til i deres respektive ligaer. Holdet fra Old Trafford kan lægge sig op på 1.-pladsen i Premier League, hvis de blot får point i den kamp, som de har i baghånden i forhold til Liverpool. Senest tabte de dog med 0-2 hjemme mod Manchester City i EFL Cup-semifinalen. Derfor er det yderst vigtigt, at holdet går videre her i FA Cuppen.

”The Hornets” ligger på 6.-pladsen i The Championship og er fuldt ud med i kampen om oprykningspladserne. Senest måtte de dog lide den tort at tabe med 1-2 ude mod Swansea. 

Trupnyt og startopstillinger til Manchester United – Watford

Det forventes som nævnt, at United-manager Ole Gunnar Solskjær vil rotere lidt i sin startopstilling. Sikkert er det dog, at Phil Jones og Edinson Cavani ikke er med grundet henholdsvis en skade og karantæne. Marcos Rojo er formentlig heller ikke at finde i truppen.

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Henderson; Telles, Maguire, Bailly, Tuanzebe; McTominay, Matić; James, Beek, Greenwood; Martial 

Det kan bestemt heller ikke udelukkes, at Juan Mata får en plads i startopstillingen. Dette kunne være på bekostning af Anthony Martial. I så fald vil spanieren nok spille på højrekanten, og så kunne Mason Greenwood blive rykket op som spidsangriber. 

Watford må klare sig uden den semifaste midtbanespiller James Garner, som er udlejet fra netop Manchester Uniteds U23-hold. Herudover også midtbanespilleren Domingos Quina (fast/reserve) samt formentlig også angriberne Isaac Succes (reserve) og Stipe Perica (reserve) samt den faste centerforsvarer Christian Kabasele. 

Bud på startopstilling (4-4-2):
Foster; Ngakia, Wilmot, Troost-Ekong, Femenia; Sema, Cleverley, Chalobah, Sarr; Deeney, Gray

Bemærk desuden, at Watford købte danske Philip Zinckernagel for en uge siden. Han var ikke i truppen til den seneste kamp mod Swansea, men han kan meget vel være det til denne kamp. En dansk drømmedebut i vente? Måske. 

Øvrig information: Hvis kampen står uafgjort efter ordinær spilletid, går opgøret i forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence. Der er VAR til opgøret. 

Roma - Inter

Søndag ved middagstid er der topopgør på menuen i den italienske Serie A, når AS Roma får besøg af Inter. Contes Inter-hold ligger nummer to i rækken, og Roma ligger treer inden duellen søndag. Der er kickoff klokken 12.30 på Stadio Olimpico, og kampen kan ses direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play.  

Herunder finder du de bedste odds på storkampen fra Italien. 

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Roma 3,00
Uafgjort 3,65
Inter 2,42
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,58
Under 2,5 mål 2,55
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,50
Nej 2,75

Odds er senest opdateret fredag den 8. januar klokken 12.55. 

Inter kommer til kampen med et midtugenederlag til Sampdoria i bagagen. Her brillerede danske Mikkel Damsgaard med et oplæg i verdensklasse til Keita Baldés 2-0-mål. Inden Sampdoria kom foran, havde Alexis Sánchez brændt straffespark i kampens indledning. Herefter scorede de to tidligere Inter-spillere Antonio Candreva og Keita Baldé for Sampdoria. Stefan de Vrij pyntede på resultatet i anden halvleg. Christian Eriksen kom på banen med 20 minutter tilbage, og det er ikke utænkeligt, at Eriksen snart er fortid i Inter.

Roma vandt deres midtugekamp mod Crotone med 3-1, og alle Romas mål faldt i første halvleg. To gange scorede Borja Mayoral, mens Henrikh Mkhitaryan scorede Romas sidste mål i kampen på straffespark. 

Da Roma og Inter mødte hinanden sidst, spillede de uafgjort. Netop uafgjort har de to mandskaber spillet de seneste fem indbyrdes kampe. Vi skal helt tilbage til august 2017 for at finde seneste kamp, der ikke endte med et point hver til de to. Dengang i sensommeren '17 vandt Inter med 3-1 på Stadio Olimpico. 

Bud på startopstillinger

Roma: Lopéz - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Cristante (c), Veretout, Spinazzola - Mkhitaryan, Pellegrini - Džeko 

Inter: Handanovic (c) - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Young - Lukaku, Martínez

Ovenstående holdopstillingsbud er fra WhoScored

Roma må undvære en række spillere til kampen, heriblandt langtidsskadede Nicolò Zaniolo, Javier Pastore, Pedro, Federico Fazio og Davide Santon. 

Inter må til opgøret se bort fra blandt andre Danilo D'Ambrosio og Matías Vecino. 

Odds på Ajax – PSV

Her får du de bedste odds til Æresdivision-opgøret mellem Ajax Amsterdam og PSV Eindhoven. Kampen spilles søndag klokken 16.45 og kan følges på TV3 Sport samt Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Ajax Amsterdam 1,72
Uafgjort 4,25
PSV Eindhoven 5,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,51
Under 2,5 mål 2,70
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,52
Nej 2,63

OBS: Odds er fra fredag den 8. januar klokken 13.00.

Odds på Ajax - PSV hos bwin

Ajax og PSV ligger atter side om side i den hollandske Æresdivision. Førstnævnte ligger på 1.-pladsen med bare ét point ned til sidstnævnte. Derfor kan det måske også virke lidt voldsomt, at du kan få odds 5,00 på PSV-sejren hos bet365*. Med en hjemmebanestatistik på 6-0-1 25:6 skal der dog også en del til, før man får skovlen under Ajax.

Samtidig med det har Ajax faktisk vundet de seneste fire kampe hjemme mod PSV. Generelt er der faktisk en tendens til, at udeholdet ikke får alle tre point med hjem, når disse to hold tørner sammen. Vi skal således ti indbyrdes kampe tilbage for at finde det seneste tilfælde. Her vandt Ajax med 2-0 i Eindhoven tilbage i 2016. 

Det skal dog siges, at PSV ikke taber meget på udebane. Det vidner statistikken 3-3-1 15:8 meget godt om. Alt i alt frister odds 4,25 på krydset hos Cashpoint* måske en smule. 

Ajax spillede senest 1-1 ude mod nedrykningstruede Willem II. PSV vandt med 4-1 hjemme mod ligeledes nedrykningstruede VVV Venlo. 

Trupnyt til Ajax – PSV

Ajax Amsterdam må undvære to mere eller mindre faste spillere. Her er tale om Mohammed Kudus (midtbane) og Lassina Traoré (angreb). Herudover er der i bedste fald tvivl om højrebacken Noussair Mazraoui og wing-angriberen David Neres. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Onana; Tagliafico, Blind, Schuurs, Mazraoui; Klaassen, Gravenberch; Tadić, Labyad, Antony; Huntelaar 

Bliver Mazraoui ikke klar, bliver det troligt den tidligere FC Utrecht-spiller Sean Klaiber, der starter på højrebacken. Han har allerede startet inde otte gange og står noteret for ét mål og to assists. 

Værd at bemærke er desuden, at Ajax lige netop har købt angriberen Sébastian Haller i West Ham for 170 millioner kroner. Ivorianeren nåede at score tre mål i 16 Premier League-kampe i indeværende sæson. Han starter næppe på toppen denne søndag, men skyder Klaas-Jan Huntelaar med løst krudt, kan han meget vel få et indhop og noget af en ilddåb i Ajax-trøjen. 

Der har været lidt tvivl om PSV Eindhovens topscorer, Donyell Malen, men han skulle være klar til opgøret. Det samme er tilfældet med Mario Götze. Angriberen Eran Zahavi (har været fast, når han har været klar) er omvendt stadig tvivlsom. Slutteligt er midtbanespilleren Ryan Thomas (fast/reserve) fortsat ukampdygtig.

Bud på startopstilling (4-4-2):
Mvogo; Max, Boscagli, Teze, Dumfries; Ihattaren, Sangaré, Hendrix, Götze; Malen, Gakpo/Madueke