Brøndbys Jesper Lindstrøm møder i aften Chelsea-anfører César Azpilicueta i FIFA-turneringen Stay and Play Cup, der er arrangeret af EA. 

Storhold som Real Madrid, Liverpool, Manchester City og PSG er blandt de deltagende hold i turneringen Stay and Play Cup, hvor også Brøndby og FCK er med. De to danske klubber havde første kamp i går, hvor det blev til dansk succes i begge kampe. Brøndby er repræsenteret i turneringen ved Jesper Lindstrøm, mens Mohammed Daramy stiller op som FCKs mand i Stay and Play Cup. 


Lindstrøm udraderede Marseille-spilleren Saîf-Eddine Khaoui med 8-2 i går aftes, og den sejr betyder, at Lindstrøm i aften skal møde verdensstjernen César Azpilicueta fra Chelsea. Unge Lindstrøm er dog storfavorit til at vinde kampen, og det er han grundet sine ganske imponerende FIFA-egenskaber. Lindstrøm, der er gode venner med den professionelle FIFA-spiller Daniel "Dingo" Kristensen fra Brøndby eSport, har førhen fået 27 sejre ud af 30 mulige i EAs populære gamemode FUT Champions, som er en ugentlig weekendturnering i FIFA Ultimate Team, hvor verdens bedste FIFA-spillere hver weekend konkurrerer mod hinanden i håbet om top-100. 

Odds på Brøndby - Chelsea

Herunder kan du se de højeste odds på kampen mellem Brøndby (Jesper Lindstrøm) og Chelsea (César Azpilicueta). Kampen spilles i det, der kalder 85-mode, hvilket vil sige at alle spillerne er 85-ratede. Så i princippet er Lasse Vigen lige så god som N'Golo Kanté, hvilket gør det til et mere fair gamemode at spille i. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby (Lindstrøm) 1,23
Uafgjort 6,00
Chelsea (Azpilicueta) 6,85

Odds er senest tjekket torsdag den 16. april klokken 12.20.  

Dingo: Lindstrøm er favorit mod Azpilicueta

Brøndby eSports professionelle FIFA-spiller "Dingo" tror på, at Lindstrøm kan gå hele vejen i FIFA-turneringen, og han anser den unge Brøndby-spiller som værende favorit i aftenens opgør. Det fortæller han til Brøndby-mediet 3point. 

– Jeg kender ikke så meget til Cesar Azpilicuetas FIFA-evner, men jeg kunne bare forestille mig, at sådan som spillet hele tiden udvikler sig, og med alderen in mente, så tror jeg simpelthen også at Jobbe slår ham ud af turneringen, siger Daniel "Dingo" Kristensen til 3point.

Kampen kan følges direkte i aften på Twitch og Viaplay fra klokken 18.00. Du kan også se kampen her på BetXpert i videoen nedenfor, når EAs officielle FIFA-kanal går live klokken 18.00. 

Se livevideo fra EASPORTSFIFA på www.twitch.tv