I aften spiller Brøndby og Roma kvartfinale i EAs FIFA-turnering Stay and Play Cup, og det er Brøndby, der er kæmpe favoritter til at avancere til semifinalen. 

Jesper Lindstrøm repræsenterer Brøndby IF i turneringen, og den 20-årige Lindstrøm har vist et yderst kompetent niveau, der får en til at spekulere over, om han måske i virkeligheden er et større FIFA-talent end fodboldtalent. I aften møder Brøndby og Lindstrøm som sagt AS Roma, der er repræsenteret ved Justin Kluivert. De to hold spillede for næsten 30 år siden UEFA Cup-semifinale mod hinanden, og her var Brøndby få minutter fra at spille sig i finalen. Nu cirka 30 år senere kan Brøndby få en meget beskeden revanche. Og det er noget, bookmakerne bestemt tror på.


Jesper Lindstrøm har vist imponerende niveau i turneringen, hvor det er blevet til to klare sejre mod henholdsvis Saîf-Eddine Khaoui fra Marseille og César Azpilicueta fra Chelsea. Senest besejrede Lindstrøm den spanske Chelsea-anfører med 2-0. 

Odds på Brøndby - Roma

Herunder kan du se odds på kampen mellem Brøndby og Roma, der bliver spillet i aften med kampstart cirka fra klokken 18.00.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby (Lindstrøm) 1,14
Uafgjort 6,65
Roma (Kluivert) 10,00

Odds er senest tjekket lørdag den 18. april klokken 9.30.

Som oddsene antyder, er Brøndby altså klare favoritter til at gå videre fra kampen, og Lindstrøm er da også blevet nævnt som favorit til at vinde hele turneringen af folk, der dækker Stay and Play Cup for EA. 

Også FCK skal i aktion i dag, da Mohamed Daramys kamp mod Sergiño Dest fra Ajax i går blev udsat grundet tekniske problemer. Den kamp er der skrevet om her

FCK-kampen starter som den første i dag klokken 17.00, da det er en ottendedelsfinale. Lindstrøm og Brøndby spiller umiddelbart efter, og den kamp er sat til at begynde klokken 18.00. Du kan se kampen via Twitch nedenfor. Kampene vises også på Viaplay. 

Se livevideo fra EASPORTSFIFA på www.twitch.tv