I aften afgøres FIFA-turnering Stay and Play Cup. Både Brøndby og FCK er fortsat med i turneringen, og vi kan altså potentielt få en finale mellem de to rivaler. 

Brøndby og Jesper Lindstrøm skal op i mod Djurgårdens Jesper Karlström, mens FCK og Mohamed Daramy møder AIKs Nabil Bahoui. Ifølge bookmakerne er Brøndby og AIK favoritter til at gå videre fra semifinalerne. 


Jesper Lindstrøm bookede Brøndbys semifinaleplads efter en overbevisende 5-2-sejr mod Justin Kluivert fra AS Roma. Daramy spillede to gange i går, da den planlagte fredagskamp mod Ajax ikke kunne spilles grundet tekniske problemer. Det kunne den så i går, og her vandt Daramy en storsejr på hele 7-2 mod Ajax-spilleren Sergiño Dest. I kvartfinalen ventede Porto og Fabio Silva, og også han måtte se sig slået af det unge danske stjernefrø. 3-1 lød sejrscifrene på i Daramys favør. 

Odds på Brøndby - Djurgården

Herunder finder du odds på kampen mellem Jesper Lindstrøm og Jesper Karlström. Danske Lindstrøm er blevet udråbt som favorit til at vinde hele turneringen.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby (Lindstrøm) 1,44
Uafgjort 5,15
Djurgården (Karlström) 3,95

Odds er senest tjekket søndag den 19. april klokken 13.30.

Jesper Lindstrøm er som odds angiver altså endnu engang favorit, men han er ikke lige så stor favorit, som han har været i de tidligere kampe i turneringen. Karlström slog også noget overraskende Trent Alexander-Arnold og Liverpool ud af turneringen i går. Her sejrede svenskeren med 3-2. 

Odds på AIK - FCK

Nedenfor kan du se odds på semifinalen mellem AIK og FCK. Her er Nabil Bahoui fra AIK smal favorit til at avancere videre til finalen.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
AIK (Bahoui) 1,95
Uafgjort 4,60
FCK (Daramy) 2,70

Odds er senest tjekket søndag den 19. april klokken 13.30.

Du kan se begge semifinaler og finalen i aften fra klokken 19.00 via Twitch-kanalen nedenfor. Det er også muligt at se Stay and Play Cup på Viaplay. 

Se livevideo fra EASPORTSFIFA på www.twitch.tv