Efter svigtende resultater og en skuffende placering som nr. 19 i Premier League har Everton skilt sig af med deres manager Frank Lampard. Du kan her få bookmakernes bedste odds for den næste Everton-manager.

Så gik den ikke længere for manager Frank Lampard, der har stået i spidsen for Everton siden januar 2022.

Det er blot blevet til 15 point i de 20 spillerunder i denne sæson og i weekendens spillerunde i Premier League måtte Lampards kriseramte Everton-mandskab indkassere et 0-2 nederlag til West Ham.

Det blev sidste kamp for Frank Lampard som manager for ´The Toffees´ og Liverpool-klubben er nu på jagt efter en ny manager.

Men hvem kan løfte opgaven med at redde Everton væk nedrykning? De engelske sportsmedier melder om, at Everton har den erfarne argentinske manager Marcelo Bielsa som deres førstevalg til at indtage det ledige trænersæde på Goodison Park.

Bookmakerne peger da også på Marcelo Bielsa som oddsfavorit og så er der et par danske trænernavne på bookmakernes liste.

Næste Everton-manager: Thomas Frank blandt kandidaterne

Det forventes, at Everton snart præsenterer deres nye manager for der er desperat brug for at få den traditionsrige Premier League-klub tilbage på sejrskurs og styret væk fra nedrykningspladserne.

Udvalgte odds Højeste odds Bookmaker
Marcelo Bielsa 3,00
Sean Dyche 3,75
Duncan Ferguson 8,00
Wayne Rooney 11,00
Thomas Tuchel 17,00
David Moyes 17,00
Thomas Frank 21,00
Kasper Hjulmand 67,00
Roy Keane 81,00

Bemærk at hos Unibet* og Mr Green* har følgende regel: Afløser(e) og andre som gennemfører mindst 10 kampe i træk som cheftræner for holdet vil blive anset som permanent cheftræner.

Se alle odds for næste Everton-manager hos Bet365

Foto: JEAN-SEBASTIEN EVRARD / AFP

Se den aktuelle stilling i Premier League 22/23


Odds på Everton - Arsenal

Indtil der er fundet en ny manager, vil de to tidligere Everton-profiler Paul Tait og Leighton Baines stå for træningerne og forberede truppen på de kommende Premier League-kampe.

Kriseramte Everton skal i aktion igen næste gang den 4. februar, hvor førerholdet Arsenal kommer på besøg på Goodison. Se odds, statistik og nyheder i vores MatchCenter.

Everton - Arsenal

Sidste spillerunde i Premier League 22/23 afvikles den 28. maj 2023.