Gruppespillet i Europa League nærmer sig sin afslutning, og sent torsdag aften ved vi, hvilke hold der er klar til knockoutfasen efter nytår. BetXpert bringer her udvalgte odds på sidste spillerunde. 

Der er stadig spænding tilbage i en lille håndfuld af grupperne inden sidste spillerunde i Europa League-gruppespillet. BetXpert kigger i denne artikel på de 12 grupper, og ser på, hvilke klubber der stadig har alt at spille for i sidste spillerunde.


Nedenfor kan du se en oversigt over stillingen i de 12 grupper i Europa League med dertilhørende odds på en række af kampene i sjette spillerunde. 

Gruppe A

1. AS Roma: 13 point
2. Young Boys: 7 point
3. CFR Cluj: 5 point
4. CSKA Sofia: 2 point  

I Gruppe A har AS Roma allerede sikret sig gruppens førsteplads, men der er masser af spænding, hvad angår gruppens andenplads. Den kæmper Young Boys og CFR Cluj om, og de to tørner sammen i Bern torsdag aften i en enormt vigtig kamp. 

Cluj skal vinde kampen for at gå videre, mens Young Boys kan nøjes med uafgjort. Cluj må undvære midtbanespilleren Alexandru Chipciu, der blev udvist i sidste uges kamp mod CSKA Sofia, der i øvrigt endte 0-0 i Cluj. Young Boys tabte deres udekamp mod Roma med 3-1. Schweizerne kom ellers foran efter 34 minutters spil ved den dygtige angriber Jean-Pierre Nsame, men den stilling holdt kun i ti minutter, hvor Borja Mayoral udlignede for romerne. I anden halvleg fik den centrale forsvarsspiller Mohamed Camara fra Young Boys direkte rødt kort, og han er dermed ude med karantæne mod Cluj.

Herunder ser du de bedste odds på kampen mellem Young Boys og Cluj. Du kan følge kampen direkte på Dplay eller Eurosport Player fra klokken 18.55 på torsdag. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Young Boys 1,57
Uafgjort 4,60
CFR Cluj 6,50

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 09.15.

Som oddsene viser, ville det være en overraskelse, hvis Cluj tager sejren i Bern mod Young Boys. Ifølge Transfermarkt har Young Boys-truppen over dobbelt så meget værdi end Cluj-truppen. Young Boys-truppen er vurderet til at have en markedsværdi på 58,9 millioner euro (438,4 millioner danske kroner), mens Cluj-truppens markedsværdi er anslået til 23,8 millioner euro (177,1 millioner danske kroner). 

Da de to hold mødtes den 29. oktober i Rumænien, endte kampen 1-1. Her kom Cluj foran ved Mario Rondón efter 62 minutter, men den stilling holdt kort. Kantspilleren Christian Fassnacht udlignede for Young Boys i det 69. minut til slutresultatet 1-1. 

Gruppe B

1. Arsenal: 15 point
2. Molde: 9 point
3: Rapid Wien: 6 point
4. Dundalk: 0 point

I Gruppe B har Arsenal gjort rent bord indtil videre og vundet alle fem kampe. De vinder givetvis også den sidste på torsdag, hvor de gæster gruppens bundprop Dundalk i Dublin.

I det andet opgør i gruppen er der imidlertid masser af spænding. Her mødes Rapid Wien og Molde i Wien til en direkte kamp om gruppens andenplads. Det er dog Molde, der står med de klart bedste kort på hånden. De kan nøjes med uafgjort, mens Rapid Wien skal vinde 1-0 eller med to mål for at gå videre.

Molde vandt nemlig det omvendte opgør i Norge med 1-0, hvilket betyder, at de lige nu er bedre indbyrdes end de østrigske vicemestre. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Rapid Wien 2,20
Uafgjort 3,90
Molde 3,25

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 09.43.

Som det fremgår af oddsene ovenfor, spår bookmakerne en tæt kamp, men de har alligevel mest tiltro til Rapid Wien-sejren på hjemmebane. Om det sker, kan du se på enten Dplay eller Eurosport Player torsdag aften. Der er kampstart 18.55. 

Gruppe C

1. Slavia Prag: 12 point
2. Leverkusen: 12 point
3. Nice: 3 point
4. Hapoel Beer Sheva: 3 point

I Gruppe C er det allerede afgjort, hvem der går videre til knockoutfasen. Til gengæld er det ikke afgjort, hvem der napper gruppens førsteplads. Den går enten til Slavia Prag eller Leverkusen. De to mandskaber tørner sammen torsdag i Leverkusen, og Leverkusen skal vinde kampen for at overtage førstepladsen, da de er dårligere end Slavia Prag indbyrdes. 

Slavia Prag vandt nemlig noget overraskende det omvendte opgør i Prag den 29. oktober. Her fik Karim Bellarabi direkte rødt efter 22 minutter, hvilket naturligvis svækkede Leverkusens vinderchancer i kampen. Indskiftede Nicolae Stanciu brændte et straffespark tildelt Slavia Prag efter 65 minutter, men med ti minutter tilbage af kampen gjorde Stanciu skaden god igen, da han med et glimrende sparket hjørnespark lagde op til Peter Olayinkas sejrsmål.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Leverkusen 1,60
Uafgjort 4,40
Slavia Prag 5,50

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 10.05.

Leverkusen er favoritter til at vinde over Slavia Prag ifølge bookmakerne og dermed også til at tage gruppens førsteplads. Kampen på BayArena fløjtes i gang klokken 18.55 torsdag, og du kan se den på Dplay eller Eurosport Player. 

Gruppe D

1. Rangers: 11 point
2. Benfica: 11 point
3. Lech Poznań: 3 point
4. Standard Liège: 3 point

I Gruppe D er det også allerede afgjort, hvem der går videre. Det gør Rangers og Benfica. Men heller ikke her vides det endnu, hvem der bliver nummer 1 og 2 i gruppen. De to hold ligger inden sidste spillerunde a point, men Rangers ligger i en fordelagtig position, da de er bedre indbyrdes end den portugisiske storklub. 

Torsdag skal Rangers en tur til Polen for at møde Lech Poznań, mens Benfica skal til Belgien for at møde Standard Liège. Begge mandskaber er favoritter til at vinde deres sidste gruppekamp, og hvis de gør det, ændrer det ikke ved noget i stillingen, eftersom Rangers er bedre end Benfica indbyrdes. Begge deres kampe mod hinanden endte uafgjort, men eftersom Rangers scorede flere mål på Estádio da Luz, end Benfica gjorde på Ibrox, så er Rangers bedst indbyrdes. 

Herunder finder du de bedste odds på de to mandskabers respektive opgør i sjette Europa League-spillerunde.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lech Poznań 5,00
Uafgjort 4,45
Rangers 1,64
Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Standard Liège 5,75
Uafgjort 4,35
Benfica 1,65

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 10.34. 

Da Rangers mødte Lech Poznań på Ibrox, vandt skotterne med 1-0 på et mål af indskiftede Alfredo Morelos, der er delt Rangers-topscorer i turneringen med to mål. En titel han i øvrigt deler med tre Rangers-spillere: Kemar Roofe, Scott Arfield og James Tavernier. 

Da Benfica fik besøg af Standard Liège i slutningen af oktober, vandt de 3-0. Alle tre scoringer faldt i anden halvleg og to af disse på straffe. 

Gruppe E

1. Granada: 10 point
2. PSV: 9 point
3. PAOK: 5 point
4. Omonia Nicosia: 4 point

I Gruppe E kan Granada og PSV også glæde sig over allerede at være kvalificerede til knockoutfasen før sidste spillerunde, men også her er førstepladsen stadig i spil. Granada fører gruppen med ti point, hvilket er et point mere end PSV, men spanierne har en på papiret sværere kamp end PSV i torsdagens runde. Granada skal en tur til Grækenland for at møde PAOK, mens PSV hjemme får besøg af Omonia Nicosia, der ligger sidst i gruppen. 

Herunder kan du se de bedste odds på de to sidste kampe fra Gruppe E.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
PSV 1,30
Uafgjort 6,10
Omonia Nicosia 11,00
Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
PAOK 2,40
Uafgjort 3,40
Granada 3,00

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 10.57.

Som det også kan ses på bookmakernes odds, så er PSV store favoritter mod Omonia, mens Granada er underdogs mod PAOK. 

Da Granada havde besøg af de græske vicemestre fra Thessaloniki, endte kampen uden scoringer. Og faktisk havde PAOK ligget rigtig godt til i gruppen, hvis ikke de havde skuffet mod Omonia i sidste runde, hvor de overraskende tabte. Da de mødte PSV på hjemmebane vandt de med hele 4-1, men grækerne har kun formået at hente et point i de to kampe mod Omonia, og så er det svært at gå videre. 

Granada kunne have sikret førstepladsen i gruppen i sidste spillerunde, men de tabte hjemme med 1-0 til PSV på et mål af Donyell Malen, og PSV står nu med gode kort på hånden, hvad angår førstepladsen i gruppen. 

Gruppe F

1. Napoli: 10 point
2. Real Sociedad: 8 point
3. AZ Alkmaar: 8 point
4. Rijeka: 1 point

I Gruppe F er der masser af spænding før sidste spillerunde. Napoli ligger ganske vist nummer 1 i gruppen og har to point ned til Real Sociedad og AZ Alkmaar, men det er næsten hollænderne, der står med de bedste muligheder for at gå videre, da de skal en tur til Kroatien for at møde Rijeka, der er gruppens klart svageste hold. 

Napoli får besøg af Real Sociedad, og italienerne kan sikre videre avancement med et uafgjort resultat i kampen. Dog kan de ikke vide sig sikre på førstepladsen. Vinder Alkmaar i Rijeka, tager de førstepladsen, hvis Napoli og Sociedad altså spiller uafgjort. Hollænderne er nemlig bedre end Napoli indbyrdes. 

Nedenfor kan du se de bedste odds på den spændende kamp fra Stadio Diego Armando Maradona, som San Paolo netop er blevet omdøbt til. Du kan se kampen direkte på 6'eren fra 18.55 på torsdag, ligesom den også vises på Dplay og Eurosport Player.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Napoli 2,10
Uafgjort 3,75
Real Sociedad 3,60

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 11.24.

Napoli er favoritter til at tage sejren på hjemmebane, og de møder også et Sociedad-hold, der har spillet uafgjort i deres seneste fire kampe. Da de mødtes i San Sebastián for godt og vel halvanden måneds tid siden, vandt Napoli 1-0 på et mål sat ind af Matteo Politano. 

Gruppe G

1. Leicester: 10 point
2. Braga: 10 point
3. Zorya: 6 point
4. AEK: 3 point

Leicester og Braga er allerede videre fra Gruppe G, og det ville være en overraskelse, hvis ikke Leicester holder fast i førstepladsen. Brendan Rodgers' tropper har AEK hjemme i torsdagens kamp, og grækerne har absolut intet at spille for. Det samme gør sig gældende for Zorya, der skal en tur til Portugal for at møde Braga. 

Leicester kan dog selv afgøre det med en sejr, og mon ikke Leicester vil forsøge at rejse sig ovenpå deres første Europa League-nederlag i denne sæson, der kom mod Zorya på udebane i sidste uge. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Leicester 1,37
Uafgjort 5,50
AEK 9,00

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 12.30.

Du kan se, om Leicester formår at holde førstepladsen i gruppen på Canal 9 fra klokken 21.00 torsdag aften. 

Gruppe H

1. Lille: 11 point
2. AC Milan: 10 point
3. Sparta Prag: 6 point
4. Celtic: 1 point

I Gruppe H er førstepladsen også stadig på spil, og den kommer til at gå til enten Lille eller AC Milan, der begge er klar til knockoutfasen. Milan skal i deres sidste gruppekamp en tur til Prag for at møde Sparta, mens Lille skal til Glasgow for at møde Celtic, der ligger sidst i gruppen. 

Celtic har haft et elendigt Europa League-gruppespil og er blot noteret for et enkelt point, så mon ikke de trods alt vil forsøge at slutte ordentligt af.

Oddsene nedenfor viser i hvert fald, at AC Milan er større favoritter til at vinde mod Sparta Prag, end Lille er mod Celtic. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Sparta Prag 5,75
Uafgjort 4,50
AC Milan 1,60
Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Celtic 3,20
Uafgjort 3,75
Lille 2,30

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 13.01.

Da Milan havde besøg af Sparta Prag i det omvendte opgør, endte det med en stensikker Milan-sejr på 3-0 i en kamp, hvor Zlatan Ibrahimovic tilmed brændte et straffespark og i øvrigt ikke var blandt Milans målscorere. Den svenske stjerne har faktisk ikke scoret endnu i denne Europa League-sæson, men han er topscorer i den hjemlige Serie A med ti mål, hvilket er to flere, end det antal Romelu Lukaku og Cristiano Ronaldo har scoret.  

Celtics hidtil eneste point i gruppen kom mod netop Lille, da de to hold mødtes i Frankrig. Hvis skotterne gentager den bedrift, kan Lille meget vel blive overhalet indenom af Milan, der med en sejr i Tjekkiet i så fald går forbi det franske hold. 

Gruppe I

1. Villarreal: 13 point
2. Maccabi Tel Aviv: 8 point
3. Sivasspor: 6 point
4. Qarabag: 1 point

I Gruppe I ved vi allerede, at Villarreal tager sig af gruppens førsteplads, men der er stadig alt at spille om for Maccabi Tel Aviv og Sivasspor, der ligger henholdsvis nummer 2 og 3 i gruppen. De to mandskaber tørner sammen i Tel Aviv i torsdagens sidste spillerunde. 

Sivasspor har vundet to kampe i gruppen, og de seks point er kommet fra de to kampe mod Qarabag. Til tyrkernes held formåede Qarabag dog at få point i sidste runde mod Maccabi Tel Aviv, hvilket betyder, at der altså stadig er spænding i forhold til andenpladsen i gruppen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Maccabi Tel Aviv 2,15
Uafgjort 3,60
Sivasspor 3,55

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 13.23.

Maccabi Tel Aviv kan nøjes med uafgjort i kampen mod Sivasspor, og de er da også favoritter til at fastholde andenpladsen. I det omvendte opgør i Tyrkiet sejrede det israelske mesterhold med 2-1. Sivasspor kom ellers foran i det opgør, men kampen ændrede sig, da Sivasspors Samba Camara begik straffespark og i samme sekvens blev udvist efter 67 minutters spil. Dan Biton scorede sikkert på straffesparket, og så var stillingen 1-1. Blot fem minutter senere var Dor Peretz en smule heldig, da hans ringe skudforsøg blev pareret op i luften af Sivasspors målmand på en sådan måde, at det blev til et godt oplæg til Peretz, der nemt kunne heade 2-1-føringen i mål.  

Maccabi Tel Aviv - Sivasspor kan ses på Dplay eller Eurosport Player med kickoff klokken 21.00.

Gruppe J

1. Antwerp: 12 point
2. Tottenham: 10 point
3. LASK Linz: 7 point
4. Ludogorets: 0 point

I Gruppe J mødes Tottenham og Antwerp i en direkte kamp om gruppens førsteplads. De to hold mødes på Tottenham Hotspur Stadium, og begge hold er allerede klar til knockoutfasen. 

Tottenham skal vinde kampen for at gå forbi Antwerp i stillingen, og det er de da også store favoritter til at gøre, som det kan ses på oddsene nedenfor.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Tottenham 1,40
Uafgjort 5,50
Antwerp 8,25

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 13.48.

Det omvendte opgør i Belgien vandt Antwerp overraskende med 1-0. Belgiernes mål blev sat ind af Lior Refaelov, der sikkert bankede bolden i kassen bag en chanceløs Hugo Lloris. Chancen opstod efter en enorm fejl af Tottenhams Ben Davies, der mistede bolden på egen banehalvdel.  

Du kan se den direkte kamp om førstepladsen i Gruppe J på 6'eren samt Dplay og Eurosport Player. 

Gruppe K

1. Dinamo Zagreb: 11 point
2. Wolfsberger AC: 7 point
3. Feyenoord: 5 point
4. CSKA Moskva: 3 point

I Gruppe K er der stadig spænding om gruppens andenplads, og den går til enten Wolfsberger AC eller Feyenoord. Dinamo Zagreb er allerede videre, og de er også sikre på førstepladsen i gruppen. 

Wolfsberger og Feyenoord mødes torsdag klokken 21.00 i Østrig i den direkte duel om videre avancement. Feyenoord er smalle favoritter, men de skal vinde kampen for at gå videre i turneringen. Wolfsberger kan nøjes med uafgjort, da de har et forspring på to point inden mødet. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Wolfsberger 2,95
Uafgjort 3,85
Feyenoord 2,31

Odds er senest opdateret tirsdag den 8. december klokken 15.01. 

Da de to hold mødtes i Rotterdam tilbage i oktober, vandt Wolfsberger med hele 4-1 i en kamp, hvor Feyenoord begik vanvittige tre straffespark. Alle disse blev omsat til mål af østrigerne, og når man begår tre straffespark i samme kamp, er det selvsagt svært at få point. 

Du kan se den uhyre vigtige kamp mellem de to mandskaber på Dplay eller Eurosport Player fra klokken 21.00 torsdag. 

Gruppe L

1. Hoffenheim: 13 point
2. Røde Stjerne: 10 point
3. Liberec: 6 point
4. Gent: 0 point

I Gruppe L er alt afgjort inden sjette og sidste spillerunde. Det er afgjort, at Hoffenheim tager førstepladsen, og at Røde Stjerne følger dem med med videre i turneringen.