I denne uge starter en ny stor CS:GO-turnering op. ESL One: Road to Rio begynder onsdag, og her er tre danske hold med i den europæiske gruppespilsfase. 

Astralis, North og Copenhagen Flames er de tre danske hold, der er med i ESL One: Road to Rio, hvor præmiepuljen er på 115.000 dollars. Astralis spiller deres første kamp i morgen mod Complexity Gaming, mens North spiller torsdag mod FaZe Clan. Copenhagen Flames skal i ilden fredag mod c0ntact Gaming. 


Astralis skal i aktion i morgen eftermiddag klokken 15.00. North spiller på samme tidspunkt torsdag, og nedenfor kan du se udvalgte odds på de to store danske holds kampe. 


Odds på ESL ONE: Road to Rio

Herunder kan du se odds på Astralis' kamp onsdag mod Complexity samt Norths kamp torsdag mod FaZe Clan. BetXpert-brugeren Eagles har også et spilforslag på kampen klar længere nede i artiklen.

Complexity Gaming - Astralis

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Astralis 1,18
Complexity Gaming 4,75
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,50
Over 2,5 2,60

Odds er senest tjekket tirsdag den 21. april klokken 14.00.

FaZe Clan - North

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FaZe Clan 1,36
North 3,60
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,61
Over 2,5 2,45

Odds er senest tjekket tirsdag den 21. april klokken 14.00.

Optakt til ESL One: Road to Rio Europe

BetXpert-brugeren EaglesSB er stor CS-entusiast, og han ser ESL One som værende en stor turnering.

- ESL ONE er i min bog en stor turnering. Men i disse tider er alt jo online, så på den måde bliver der nemt taget lidt af "storheden" af de forskellige turneringer, hvilket er lidt synd. Men alternativet havde været, at der intet CS ville være. Og der ville vi så have haft et problem. Omvendt får vi alle de store hold i verdenen at. Der er både Road to Rio i EU, NA og SA. Så på den måde er det en stor turnering. Med hensyn til præmier er det ikke, fordi vi er oppe i den tunge ende. Præmiepuljen er forskelligt, og kommer an på hvor i verden der spilles, siger EaglesSB til BetXpert.

I Europa ligger præmiepuljen, som skrevet længere oppe i artiklen, på 115.000 dollars. Road to Rio i Europa består af to grupper - gruppe A og B. I gruppe B finder vi storhold som mousesports og FaZe samt danske North og Copenhagen Flames. Eagles tror på, at mousesports og FaZe tager sig af første- og andenpladsen i den gruppe.

- Både mousesports og Faze, som ligger i gruppe B, har på papiret fået den nemme gruppe, og den burde ligge til højrebenet, at de to hold vil tage sig af første- og andenpladsen. De er i gruppe med hold, der enten spiller dårligt, har lavet roster ændringer, eller hvor holdet stille og roligt er i opløsning. De eneste, som jeg ser det, der vil kunne give de to hold modstand er G2, som er et super godt online-hold, fortæller Eagles.

I gruppe A befinder blandt andre Astralis, Fnatic, Dignitas, NiP og Vitality sig. Her forventer Eagles, at Astralis og Fnatic tager sig af de to øverste pladser i tabellen.

-Jeg ser Fnatic og Astralis nappe de to grønne spots, nemlig første- og andenpladsen. Tredje- og fjerdepladsen, som også giver fortsat deltagelse i turneringen, er dog helt åben, da vi har så mange hold, der ligger tæt på hinanden i niveau, siger Eagles.

Hvor står Astralis?

Eagles håber på at se et skarpt Astralis-mandskab allerede fra første kamp mod Complexity. 

- Jeg håber, at vi ser Astralis kører videre fra, hvor de slap. For det så virkelig godt ud, og vi så noget af det "gamle" Astralis-spil. Onsdag skal de så møde et talentfuldt Complexity, som dog er lidt svingende i det. De har holdet til at levere stort. Men det kræver kampe, lans og en masse træning. De har nogle unge spillere, som stadig er for svingende. Dog kan de på deres bedste slå alle. Jeg forventer, at se et toptunet Astralis som snupper denne kamp 2-0. Jeg kan ikke helt se, hvor Complexity skulle drille Astralis. Jeg regner med, at hjernen 'gla1ve' sætter 'blameF' på plads rent taktisk, fortæller Eagles.

Astralis vinder 2-0 mod Complexity Gaming: Odds 1,75 hos Danske Spil*

BetXpert-brugeren EaglesSB forventer en stensikker Astralis-sejr i onsdagens første kamp i turneringen.

Der er syv danskere i spil til onsdagens kamp, så det bliver interessant at følge onsdagens CS-begivenheder.

Eagles: Fnatic er favoritter til at vinde turneringen

Eagles tror ikke, at den nye spiller Patrick 'es3tag'  Hansen kommer i spil i turneringen. Han forventer at se den klassiske Astralis-opstilling.

- Jeg tror personligt kun, at 'es3tag' kom ind på holdet for, at der igen kunne komme lidt konkurrence på holdet. Jeg tror, at 'es3tag' er kommet ind for at styrke de fem mand, der allerede sidder ved roret. Så jeg forventer af se de fem faste mand, som altid spiller, fortæller Eagles og fortsætter: 

- Astralis viste flotte takter ved sidste turnering, hvor mousesports smed dem ud. Jeg ser kun Fnatic som udfordrere til at tage den førsteplads fra Astralis. Feltet i gruppe A er simpelthen ikke stærkt nok. Dignitas har holdet, men er først lige begyndt at spille fast med deres fem mand igen, og der mangler simpelthen bare tid, før de er helt klar. Vitality skiftede en mand ud for noget tid siden, og det har bare ikke fungeret for dem endnu, siger Eagles.

Selvom NiP slog Astralis i den seneste turnering, så tror Eagles ikke på, at svenskerne ender på de helt øverste pladser. 

- NiP slog jo Astralis i seneste turnering rimelig overbevisende og kom i den turnering godt fra start med tre sejre i træk. De tabte så tre derfra og røg ud. De har uden tvivl talentet på det hold, og jeg forventer klart, at de ender i top-4. Mit bud er, at Fnatic og Astralis snupper de to første pladser. Og så tager Vitality og NiP tredje- og fjerdepladsen, fortæller Eagles.

Selvom Astralis er det bedst placerede hold på verdensranglisten af deltagende hold i turnerningen, spår Eagles dem ikke til at vinde den. 

- Trods verdensranglisten siger, at Astralis er det bedste hold, der er med, så ser jeg ikke, at de vinder denne turnering. Jeg bliver nødt til at gå med Fnatic. Dét på trods af de har en spiller i 'Brollan', som er blevet utrolig handicappet efter den nye CS-update kom ud. Verdens bedste spiller til at bruge Krieg, er nu nødsaget til, regner jeg med, at gå andre veje. Det er selvfølgelig et minus for ham og holdet. Men jeg tror nu, de klarer sig igennem krisen, fortæller Eagles.

Den CS-glade BetXpert-bruger tror på en top-3, der består af Fnatic, mousesports og Astralis.