ESL ONE: Road to Rio er stadig i fuld gang, og igen i dag skal to danske hold i aktion. North møder Godsent, mens Copenhagen Flames skal op imod G2 Esports.

North fik sig en noget overraskende sejr i søndags mod mousesports, som de besejrede med 2-0. Et fremragende resultat for Danmarks næstbedste CS-hold, der gør, at de inden dagens opgør mod Godsent er placeret på tredjepladsen i gruppe B. Mod mousesports var North bestemt ikke favoritter, men det er de ifølge bookmakerne i dag mod Godsent, og det bliver interessant at se, om 'MSL' og co. kan leve op til favoritværdigheden. Kigger man derimod på verdensranglisten er Godsent placeret højere end North. Her ligger det svenske hold nummer 18, mens North er nede som nummer 21. 

 
Copenhagen Flames er også at finde i gruppe B, og de tabte i går til netop Godsent med 2-1. I dag venter en meget hård opgave for Flames, der står over for G2 Esports. G2 ligger nummer seks i verden, og de er da også storfavoritter mod Copenhagen Flames ifølge bookmakerne. 

Odds på North - Godsent

Herunder finder du udvalgte odds på kampen mellem North og Godsent. Kampen starter klokken 15.00 og kan ses på Twitch. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
North 1,66
Godsent 2,40
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,80
Over 2,5 2,00

Odds er senest tjekket onsdag den 29. april klokken 10.45.

BetXpert-brugeren EaglesSB har et brugertip klar på kampen. Han tror på, at North vinder første map med minimum 2,5 runder eller mere. 

North vinder første map med minimum 2,5 runder: Odds 1,95 hos Danske Spil*

BetXpert-brugeren Eagles tror på, at North vinder første map med minimum tre runder. Det begrunder han blandt andet med, at North vælger første map, og at de kommer til kampen med en fornem sejr over mousesports. 

I sit brugertip skriver han blandt andet, at North spillede god CS mod mousesports, som de besejrede i søndags. Du kan læse hans brugertip her

Odds på Copenhagen Flames - G2

Herunder finder du odds på kampen mellem danske Copenhagen Flames og spanske G2. Kampen starter klokken 15.00 og kan ses på streamingtjenesten Twitch.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
G2 Esports 1,14
Copenhagen Flames 6,00
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,50
Over 2,5 2,62

Odds er senest tjekket onsdag den 29. april klokken 10.45. 

Som odds antyder, så tror bookmakerne ikke meget på Copenhagen Flames i dagens kamp, og det vil da også være en stor overraskelse, hvis Flames vinder kampen. G2 slog blandt andet Godsent med 2-0, som altså Flames tabte 2-1 til i tirsdagens kamp. 

Du kan følge begge danske hold i kamp fra klokken 15.00 via Twitch. 

Se livevideo fra ESL_CSGO på www.twitch.tv