18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

North - GODSENT: (AH: -2,5 1 map antal runder) 1

29. april 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio - Europe
29. apr. 2020 kl. 05:43 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 29/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (23)

ESL One: Road to Rio - Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 56-0-44%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

2 hold der gerne skulle have en sejr, for stadigvæk, at kunne se lyset mht en playoff plads. North mod GODSENT.

Obs: Dette spil går på, at North skal vinde med min -2,5 runder eller mere på første map. Som vil være North pick. 

Hvad taler for:

- North kommer fra en flot sejr mod Mousesports, hvor de faktisk spillede en god omgang Cs. Mod et såret mandskab, men sejren skal jo stadigvæk i hus. I North prøver man, at forbedre alt, for at de præsterer bedre. De træner mere, en bestemt mental coach er indeover. Deres Manager er trådt mere i kraft. Så de tror virkelig på dette team og dem omkring det. North ligger #21 i verden og i forhold til, hvordan de har spillet. Så det utroligt de kan ligge der. Der mangler stabilitet og det søger de hårdt efter. Så en sejr mod Godsent er de nød til, at få. Så deres selvtillid og tro på egne evner kan fortsætte. Den store fordel er de sidder samlet alle 5 mand inde i Parken med deres svenske Coach. Dette er i min bog et kæmpe plus. Det er nok et af de få teams der har den mulighed.

- Da dette spil handler om første map. Så er det der vi fokuserer. North kommer til, at picke Vertigo eller Inferno i dagens kamp. Det eneste der gør de skulle prøve noget andet, er hvis de har fået en hjerneblødning og da jeg er sikker på alle har det godt og er stabile ender vi på et af de skrevne maps.North vinder 83% på Vertigo, de ser utrolig sikre ud på mappet og trods updaten der har været, som har ændret nogle ting ved mappet. Så ser de gode ud. De har kun tabt en gang, det var til Fnatic. Godsent derimod ser helt horrible ud på mappet. Før updaten ville jeg sige de spillede mappet habilt og godkendt, nu efter updaten ligner de et hold der ikke aner hvor de er. De spillede for 6 dage siden mod G2. De lignede 5 spejdere der havde mistet deres "Find vej tag" - De sejlede rundt og var slet ikke klar på hvad der kom. Så der var ingen tvivl om, de skal lige pracce dette map lidt igennem for, at være klar igen. Inferno der vinder North 67% men kun for 3 kampe. De spillede for nogle dage siden mod Faze og vandt 16-13 og så faktisk super stabile ud og havde styr på aftalerne. Godsent vinder 25% og var vel egentlig kun heldig de overhovedet var med i kampen mod Flames, da flames lavede alle de fejl de nu gjorde. Det et map Godsent godt kan lide, at spille trods de bare taber gang på gang. Så rammer vi de 2 maps som jeg forventer stærkt, så ser jeg North som forholdsvis store favoritter. 

- For at North har succes i denne kamp skal Aizy eller Kjaerbye være onfire. Gerne samtidigt. Men de er gået op i niveau og spiller bedre. De ligger lige nu på 1.09 & 1.06 i ratio. Det er ikke noget super vildt, men North har også være svingende. Begynder de, at spille lidt mere stabilt vil de stats uden tvivl hæve sig. Der sidder gode hjerner på de 2 krigere her. Der er ingen tvivl om, de som team er begyndt, at spille bedre. De resterende 3 spillere ligger på omkring 1.0 i ratio 2 af dem lidt over en af dem lidt under. Men der er altid en af de 3 der følger med Aizy og Kjaerbye. Det er de også tvunget til mod Godsent, ellers bliver de simpelthen kørt over.

- Efter Jumpy(North svenske Coach) kom til, kan man tydeligt se ændringer i spillet. Under Mithr, var folk frustreret og ingen kendte deres roller helt præcis. Det er blevet fastlagt nu. Så nu kan man fokusere 100% på spillet. Og ikke hvem der skal prøve, at være IGL den ene uge og hvem der er det næste uge. De har fået mere fast spilletstil, der er ikke så meget tosse cs mere. Hovederne sidder på kroppene og de bevæger sig ikke i hver retning nu. Det skønt af se. For der er massere af skill på dette hold. Så med lidt ro, så tror jeg vi vil se et North hold i udvikling, eller det håber jeg trods alt. 

- Som formen er lige nu på de 2 hold, vil jeg nok sige den er rimelig lige. De begge kommer med en flot sejr i bagagen. Men der hvor North har fordelen er, at de spillede en mere eller mindre fejlfri kamp. Hvor alt spillede som det skulle. Godsent vandt godt nok 2-1 mod Copenhagen Flames, men hvor de sejlede rundt på Inferno, som var Flames pick. North vinder 2-0 mod Mousesports og kampen før det tager de Faze ud i alle 3 maps, hvor de egentlig er OK med hele kampen igennem. 

Hold øje med:

- Hvordan vetoen forløber kan altid være lidt usikkert. Så rammer vi et andet map end de 2 jeg faktisk bygger dette tip på, så vil tingene nok se lidt anderledes ud. 

- Godsent er et hold med spillere der har prøvet alt efterhånden. De leverer dog ikke på top niveau lige nu ligesom North, men har ligesom North holdet til, at gøre en masse ondt. De har Maden på 1.12 i ratio, som viser sig godt frem og vel er holdets stjerne som tingene er lige nu. Styko og Zehn følger godt med på en ratio lydende på 1.06. Deres 4 mand Maikelele med awp, ligger kun på 0.94 - Men har været en stor stjerne og kan endnu levere en gang imellem. Men stepper 3 mand op fra dette team, så får North det svært lige meget hvilket map vi rammer.

- Nu tabte Godsent "kun" 16-13 i sidste kamp til Flames på deres pick. Og det var trods vi så rigtig mange fejl. Så kan Godsent ramme lidt mere niveau og undgå alle fjollerierne, så kan de godt være med på Inferno & Vertigo. De har slået både Virtus pro og Flames på Vertigo samt spillet lige op med Vitality. Dette var dog før updaten. 

- Det er nu 6 dage siden Godsent fik røvfuld til G2 på netop Vertigo. Og tænker de allerede har set hvordan vetoen nok kommer til, at forløbe sig. Så Krystal har nok kigget mappet godt igennem og se hvor de skal forbedre sig. Så kommer de forbedre til kamp er dette jo et klart minus for spillet.

Opsummering:

På trods af, at jeg kun nævnet 2 maps i denne analyse. Så er det fordi, de resterende maps er enten maps North perm banner. Eller også er det maps de aldrig selv picker. Eller også er det maps der altid ender som decider maps. Skulle jeg alligevel lige tage et "måske map" mere ind som det egentlig godt kunne ende med hvis alt ender tosset. Så er det Dust2. Der vil jeg nok se mappet som lidt mere åbent. Det et map de senest har tabt til Spirit efter overtid. Men ellers har de spillet lige op med GenG(Tabt) Og slået Navi & Japaleno også med linjen. Det et map de vinder 60% på. Det et map der spiller til deres nye spillestil. Struktureret og velovervejende spil. Derimod spiller Godsent også en flot Dust2 hvor man også har slået Navi. Godsent picker dog tit Dust2 - Derfor har jeg svært ved, at se hvorfor North skulle være så dumme, at gøre det. Ville ikke give nogen mening overhovedet. Skal dog lige med som en lille fodnote.

God kamp!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback