Astralis fik en meget tiltrængt sejr i går aftes mod FaZe Clan, der blev besejret med 2-0. I dag gælder det så det danskeejede hold OG, der har 'valde' på holdkortet. BetXpert giver dig her udvalgte odds på opgøret.

Astralis skal igen i aften i ilden i ESL Pro Leagues anden fase af gruppespillet. OG venter som modstander, og det er et OG-hold, der kommer til kampen med en fornem sejr på 2-1 mod Fnatic i bagagen. 


Begge hold ligger side om side i tabellen med tre point efter tre kampe, og der er hele seks point op til mousesports, der topper rækken. Ifølge bookmakerne er Astralis storfavoritter til at vinde kampen, men BetXperts CS-ekspert, eZo, tror ikke nødvendigvis at det bliver så nemt igen for et stadig skrøbeligt spillende Astralis-hold.  

Odds på Astralis - OG

Herunder kan du se udvalgte odds på aftenens kamp med dansk islæt på begge hold. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Astralis 1,28
OG 4,00
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,57
Over 2,5 2,40

Odds er senest tjekket onsdag den 8. april kl. 11.30.

BetXpert-brugeren 'EaglesSB' tror på, at Astralis kan leve op til favoritværdigheden og udradere OG med en 2-0-sejr. 

- Jeg ser lidt værdi i, at Astralis vinder 2-0. De skal bare fremad fra nu, og det kan ikke gå for langsomt. Astralis lignede klart et godt team mod Faze. De spillede fantastisk flot og alle leverede habilt, og de vandt som team. Faze var så også ringe, men en sejr er en sejr. Og den skal de have. Jeg ser Astralis til, at kunne udradere OG på begge maps, lyder det blandt andet fra Eagles i sit brugertip på kampen, der kan læses i sin fulde længde her

Spilforslag: OG +3,5 i første map

BetXperts CS:GO-ekspert, eZo, tror på en lidt tættere kamp, selvom det er en meget svær kamp at forudsige. Han har dog et spilforslag til kampen, der går på, at OG maksimalt taber første map med tre point. 

- OG har spillet overraskende flot Counter-Strike mod topholdene, og de skal prøve at følge op på dette mod Astralis, som har set shaky ud i turneringen. Begge hold har brug for en sejr for at være med i kampen om playoffs.
OG vælger, hvilket map der først skal spilles, og de vælger næsten med sikkerhed Inferno eller Dust2. Begge er maps som OG er glade for og har vist fine resultater på. På Inferno har OG vundet 3/6 i ESL Pro League, men har dækket spreadet i 2/3 tabte kampe. Astralis har på Inferno været en del "hit or miss". De har vundet 2/4 på mappet til ESL Pro League, og enten har de kørt deres modstander over, eller også har de tabt tæt, siger eZo og fortsætter:


- På Dust2 har OG vundet 5/7 i ESL Pro League, og de har dækket spreadet i den ene af de to nederlag. Astralis har vundet 3/5 på Dust2 i ESL Pro League, men senest har de set shaky ud på mappet mod Fnatic og NaVi. Derfor ser jeg gode muligheder for at OG vinder Dust2 med handicap +3,5.

Map 1 handicap Højeste odds Bookmaker
OG +3,5 1,90

Odds er senest tjekket onsdag den 8. april kl. 11.30.

Kampen mellem Astralis og OG kan følges live på Twitch i aften klokken 22.00. 

Kampagnetilbud på kampen

Hos Betfair* Spillebørs kan man som ny spiller få et 250-kroners risikofrit spil på kampen. Se herunder, hvad du skal gøre.

For nye spillere: Få risikofrit spil på 250 kroner til Astralis - OG

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden FEODK2
  • Spil minimum 250 kroner på dit første singlevæddemål på Spillebørsen
  • Et eventuelt spil på Sportsbook er ikke inkluderet i denne kampagne
  • Få din indsats på 250 kroner tilbage, hvis dit kvalificerede spil ikke går hjem

Få dit risikofrie spil hos Betfair