I aften er der danskeropgør i gruppe B i ESL ONE: Road to Rio. Copenhagen Flames og North tørner sammen, og det er en kamp, hvor begge hold har brug for en sejr, hvis der stadig skal være lyse udsigter om videre avancement i turneringen. 

Copenhagen Flames kommer til opgøret med to lige ved og næsten-kampe i bagagen. I går tabte Flames med 2-1 til G2 efter at have vundet første map, og i forgårs tabte de knebent med 2-1 til Godsent, hvor de var meget tæt på at besejre det svenske mandskab. Godsent vandt tredje map med 16-14. 


North måtte også se sig besejret af svenske Godsent i går. Et lidt overraskende nederlag, hvor 'MSL' og co. tabte med 2-1. Det efterlader North på femtepladsen i gruppen, hvor Flames ånder dem lige i nakken på sjettepladsen. Begge danske hold har tre point for tre kampe, så en sejr i dagens kamp vil lune for begge mandskaber. 

Odds på Flames - North 

Herunder finder du udvalgte odds på kampen mellem Copenhagen Flames og North, der finder sted i aften klokken 18.30. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
North 1,50
Copenhagen Flames 2,75
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,80
Over 2,5 2,10

Odds er senest tjekket torsdag den 30. april klokken 10.30.

BetXperts CS:GO-ekspert Thomas Fjendbo forventer et tæt danskeropgør i aften.

- Jeg forventer en tæt kamp mellem de to danske hold, og jeg forventer, den bliver tættere, end oddset angiver. Queenix er rigtig varm for Flames i øjeblikket, og North havde det svært imod Godsent. Flames var meget tæt på sejr over Godsent, men tabte 16-14 i tredje map. North har et højere topniveau end Flames, men det er for sjældent, at de rammer dette. Jeg tror dog, at de vinder kampen med 2-1, fortæller Thomas Fjendbo.

North vinder kampen 2-1: Odds 3,25 hos Unibet*

BetXperts CS-ekspert Thomas Fjendbo, tror på en tæt kamp, men også at North trækker det længste strå i sidste ende. 

Du kan se danskeropgøret direkte på Twitch i aften klokken 18.30, hvor også Astralis skal i aktion. Danmarks bedste CS-hold skal op imod NiP. Se med via kanalen nedenfor klokken 18.30.

Se livevideo fra ESL_CSGO på www.twitch.tv