I denne uge hørte offentligheden fra Christian Eriksen for første gang siden i sommer. Her meddelte han blandt andet, at VM i Qatar er hans store mål, men Eriksen er i øjeblikket klubløs. BetXpert har fundet odds på Eriksens næste klub. 

Der har været sagt og skrevet meget om Christian Eriksen siden den forfærdelige Finland-kamp ved EM i fjor, hvor han faldt om med hjertestop i slutningen af første halvleg. Offentligheden har til gengæld ikke hørt fra Eriksen siden det populære Instagramopslag, han lagde op få dage efter den uhyggelige juni-aften, men det blev der lavet om på i denne uge, hvor DR interviewede den 29-årige stjernespiller.  

Odds på Christian Eriksens næste klub hos Mr Green

I interviewet meldte han blandt andet, at han var klar igen, og at VM i Qatar er hans store mål. Men Eriksen står lige nu uden klub efter bruddet med Inter, da man i Italien ikke må dyrke elitesport, hvis man har en pacemaker.

Christian Eriksen – odds på hans nye klub

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Christian Eriksens klub. I starten var OB bookmakernes favorit, men nu er det Brentford, der er storfavoritter til at sikre sig Eriksens underskrift ifølge bookmakerne.

Hvor spiller Christian Eriksen efter vintertransfervinduet 2022? Højeste odds Bookmaker
Brentford 1,08
Tottenham 4,50
Southampton 8,00
Ajax 11,00
Manchester United 11,00
Arsenal 16,00
FC København 31,00
OB 31,00
Middelfart 201,00

Odds på næste Christian Eriksen-klub er senest opdateret torsdag den 20. januar klokken 09.19. OBS: Spillet står til at udløbe den 31. januar klokken 23.00. 


Som det kan ses i oddstabellen herover, har Kambi-bookmakerne Mr Green* og Unibet* Brentford som favoritter til at blive Eriksens nye klub. 

Fønix: "Eriksens ambitioner er til mere end OB"

Bookmakerne tror som nævnt på OB som næste Eriksen-klub, men det er ikke noget, som BetXperts fodboldekspert Fønix spår mange chancer. I hvert fald ikke lige nu.

- Eriksen til OB har været mange OB-fans største juleønske, og pengene skulle ikke være et problem. Der er sågar rygter om, at man vil forsøge at hente Falk hjem også, så de to barndomsvenner kan samles igen. På denne side af VM er det dog nok mest af alt en våd drøm, fortæller Fønix og uddyber:

- Falk har Superligaens bedste kontrakt, og den udløber først i sommeren 2025. Da Falk aldrig har været i udlandet og heller ikke kommer det, vil han nok se kontrakten ud og få så mange penge til pensionen som muligt. Eriksens ambitioner, hvis jeg tolker de små bidder fra DR-interviewet, er til mere end OB. Hvis han skal gøre sig aktuel til VM, skal der være et vist niveau. Og det kan OB desværre ikke tilbyde p.t.

- Det taler selvfølgelig for, at Eriksen sandsynligvis gerne vil slutte karrieren i OB, hvor han har købt hus i byens dyreste kvarter tæt på Ådalen.

Tilbage til Tottenham?

Fønix har i stedet meget større fidus til en anden af Eriksens tidligere klubber, nemlig Tottenham. 

- Min spåkugle viser Eriksen en liljehvid t-shirt, hvor der er en fugl på brystet. Conte og Eriksen fandt hinanden til sidst i Inter, og Eriksen og Sabrina kender klubben og byen rigtig godt og var glade der, indtil der skulle prøves noget nyt, hvilket er ganske forståeligt, siger Fønix og fortsætter:

- Conte har et problem centralt på banen, for de progressive pasninger halter. Det halter især mod kompakte modstandere. Her vil Eriksen passe fint ind i 3-5-2-formationen, hvor Eriksen skal fodre Kane og Son på toppen. At der ikke er odds på Tottenham skyldes måske, at Unibet/bookmakerne ser det som overvejende sandsynligt, at det er her, Eriksen ender.

Som Fønix påpeger er det lige nu ikke muligt at spille på Tottenham som Eriksens næste klub. 

Kan jeg få dig til at komme med en chancevurdering på de fem klubber, der er odds ude på?

- Af de fem klubber, der er odds ude på, vil mit CV-bud være: Ajax fem procent, OB fem procent, FCK fem procent, PSG én procent og Middelfart nul procent.

- Ajax har jeg været afvisende over for, men okay, de har før hentet ældre spillere ind som Christian Poulsen, Laudrup'erne, Huntelaar, Blind og Tadic. Så det er måske ikke helt utænkeligt. De er på vej mod mesterskabet og dermed Champions League igen igen. Men er Ten Hag der efter sommerferien? Og er den hollandske liga god nok? Ajax-fansene er også ret fanatiske, hvor familien i højere grad vil kunne gå mere i fred i London, fortæller Fønix. 

Fønix siger endvidere, at han tror mest på Ajax ud fra de fem oddsmuligheder, der er. 

FCK giver odds 15,00 hos bookmakerne, og det er Fønix heller ikke helt afvisende over for. 

- I FCK kan Eriksen blive genforenet med Falk, hvor der kan komme europæisk fodbold på programmet igen til næste sæson. Familien kan også blive boende i Odense og starte en tilværelse op, lyder det fra Fønix.