Christian Eriksen skrev i januar en halvårig kontrakt med Brentford, og nu spekuleres der i, om den dygtige playmaker bliver i klubben eller ej. BetXpert bringer her de bedste odds på Eriksens næste klub.

Der har været sagt og skrevet meget utroligt meget om Christian Eriksen siden den forfærdelige Finland-kamp ved EM for lidt over et år siden, hvor han faldt om med hjertestop i slutningen af første halvleg. Meget er dog sket siden. I januar meldte Eriksen sig klar igen, og han har på det halve år allerede vist, at han stadig er en fremragende fodboldspiller. 

Odds på Christian Eriksens næste klub hos Mr Green

I interviewet i januar meldte Eriksen blandt andet, at VM i Qatar var hans store mål, og det mål bliver nok en realitet, såfremt han undgår skader det næste halve år. Men hvor spiller Eriksen mon, når transfervinduet smækker i om to en halv måneds tid? Bookmakerne tror på en retur til Tottenham, og det samme gør BetXperts fodboldekspert Fønix. Mere om det længere nede i artiklen. 

Christian Eriksen – odds på hans nye klub

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Christian Eriksens klub. Ifølge bookmakerne er det Tottenham, der er favoritter til at få danskerens underskrift.

Hvor spiller Christian Eriksen efter sommerens transfervindue 2022? Højeste odds Bookmaker
Tottenham 1,90
Manchester United 2,15
Brentford 5,00
Newcastle 10,00
Liverpool 12,00
Leicester 17,00
Everton 19,00
Manchester City 19,00

Odds på næste Christian Eriksen-klub er senest opdateret onsdag den 15. juni klokken 09.30. OBS: Spillet står til at udløbe den 31. august klokken 23.00. 


Som det kan ses i oddstabellen herover, har Kambi-bookmakerne Mr Green* og Unibet* Tottenham som favoritter til at blive Eriksens nye klub.

Eriksen fik debut for Brentford den 26. februar, og han fik i alt 11 kampe for danskerklubben i 21/22. I ti af disse spillede han samtlige 90 minutter, og Eriksen leverede i alt fire assists og en enkelt scoring for Brentford i 21/22-sæsonen i Premier League. 

Fønix: "Tottenham virker som det oplagte valg"

Bookmakerne tror som nævnt på Tottenham som næste Eriksen-klub, og det gør BetXperts fodboldekspert Fønix også. 

- Med udtalelsen fra Eriksen om at han vil elske at spille Champions League igen, så virker Tottenham som det oplagte valg. Både for familien Eriksen, Christians egne ambitioner, men også for Tottenham, fortæller Fønix og fortsætter:

- Efteråret bliver med kampe hver 3.-4. dag, så truppen skal polstres. Og Tottenham har haft problemer med de defensive modstandere, hvor Eriksens kvaliteter fint supplerer Spurs' andre midtbanespillere.

- Bookmakerne har Tottenham som favorit til odds 1,90. Hvad tænker du om det odds?

- 1,90 hos Unibet* er tæt på at friste, men der foregår altid noget, som man ikke kender til. Og måske familien Eriksen vil tage på et sidste eventyr, inden snuden går mod Odense, siger Fønix og fortsætter:

- Thomas Frank skal spise middag med Christian Eriksen og kæresten Sabrina, når Nations League er færdig. Odds 5,00 på, at Eriksen bliver Brentford, som gav ham chancen, kan lugte af værdi. 

- Men omvendt tilbagebetalte Eriksen med en Premier League-overlevelse, så de er kvit. Frank kan måske bare bruge den lille sammenkomst til at sige 'tak og held og lykke', hvilket han nu også vil gøre uanset hvad, lyder det fra Fønix.