Der venter Randers en meget vigtig kamp torsdag i Alkmaar, hvor de gæster AZ i sidste spillerunde af Conference League-gruppespillet. BetXpert har fundet udvalgte odds på AZ Alkmaar - Randers. 

Randers FC kan selv afgøre deres skæbne i Conference League, men hvis de vil være sikre på at gå videre, kræver det en sejr i den svære udekamp mod AZ Alkmaar torsdag aften.


I seneste spillerunde lykkedes det omsider for Randers at hente en sejr i Conference League-gruppespillet, da de på hjemmebane slog rumænske Cluj med 2-1. Randers-tilhængerne skulle dog vente tålmodigt på mål trods tungt Randers-overtag. Midt inde i anden halvleg kom forløsningen så endelig, da indskiftede Alhaji Kamara bragte hjemmeholdet foran efter 68 minutters spil.

Glæden blev dog i første omgang kort for Randers' fans, eftersom Cluj udlignede bare fire minutter senere ved Ciprian Deac, der flot headede bolden i mål. 

Stillingen 1-1 stod dog også kun i få minutter. Østrigske Simon Piesinger sparkede nemlig bolden i mål direkte på frispark i det 76. minut, og det skulle også vise sig at blive et matchvindende et af slagsen. Kort efter Piesingers frisparksmål havde Tosin Kehinde en gigantisk chance for at slukke spændingen i kampen, men han fik ikke sendt en god nok afslutning af sted.

Heldigvis for Kehinde og Randers holdt 2-1-føringen til slut, og Randers fik endelig prøvet at få andet end et point med fra en kamp i Conference League. 

Få et 500-kroners risikofrit spil til de europæiske turneringer hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto 
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 6. runde af CL, EL & UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Hent tilbud hos Mr Green

Odds på AZ - Randers

Nedenfor kan du se de bedste odds på AZ Alkmaar - Randers. Der er kampstart torsdag klokken 18.45 i Alkmaar, og du kan se Randers' skæbnekamp direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play. 

Odds på AZ - Randers (1X2) Højeste odds Bookmaker
AZ Alkmaar 2,25
Uafgjort 3,70
Randers 3,15
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,82
Under 2,5 mål 2,07
AZ - Randers odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Evangelos Pavlidis scorer 2,70
Jesper Karlsson scorer 3,00
Alhaji Kamara scorer 2,80
Albert Gudmundsson scorer 3,50
Zakaria Aboukhlal scorer 4,00
Vito Hammershøy-Mistrati scorer 4,20
Dani de Wit scorer 5,00
Peer Koopmeiners scorer 5,00
Lasse Berg Johnsen scorer 8,00
Erik Marxen scorer 13,00

Odds på AZ Alkmaar - Randers er senest opdateret onsdag den 8. december klokken 11.35.

Spil på AZ - Randers hos Bet365

AZ Alkmaar er allerede sikkert videre til knockoutfasen og har sikret sig førstepladsen i Gruppe D. Det kan være til Randers' fordel, da hollænderne måske vælger at spare enkelte af deres vigtigste spillere. AZ har i weekenden en svær udekamp i Amsterdam mod Ajax i Æresdivisionen. 

Du kan få odds 2,25 på AZ-sejren hos Danske Spil*, mens sejr til Randers giver odds 3,15 hos selvsamme. Hvis du tror på, at Randers for femte gang i turneringen spiller uafgjort, kan du få odds 3,70 på dette hos bet365*. Hvis du har interesse i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du tjekke dem ud her

Selvom Superligaen gik på vinterferie i forrige weekend, så var Randers alligevel i aktion i weekenden, da de havde en pokalkvartfinale mod OB på programmet. Her tabte de forsvarende pokalvindere med 0-2 hjemme på Cepheus Park, så det ligner ikke et forsvar af den titel. Der er returkamp i Odense på søndag. 

Dermed har Randers tabt deres seneste to kampe, så det er ikke ligefrem en drømmeoptakt, de har fået til det vigtige opgør i Alkmaar torsdag aften. AZ Alkmaar derimod har vundet deres seneste to kampe i Æresdivisionen, og det har de gjort mod henholdsvis Fortuna Sittard og Sparta Rotterdam.

Da Randers og AZ mødtes på Cepheus Park tilbage i september, endte det 2-2. De hollandske gæster var ellers foran to gange undervejs i kampen, men kronjyderne formåede at komme tilbage og sikre et flot point mod gruppens bedste hold. 

Endnu et point mod Alkmaar vil Randers kun kunne bruge til noget, hvis Jablonec samtidig ikke vinder i Rumænien, hvor de møder Cluj. Vinder tjekkerne deres kamp, og Randers samtidig ikke vinder, så er Randers færdige i turneringen. Hvis Randers taber, og Jablonec kun får et point mod Cluj, så er det den samlede målscore, der kommer til at afgøre Randers' skæbne, da begge kampe mellem Randers og Jablonec er endt 2-2. Lige nu er Randers et mål bedre end tjekkerne. 

Bud på startopstillinger

AZ Alkmaar: Vindahl - Sugawara, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal - Koopmeiners, Clasie, de Wit - Gudmundsson, Pavlidis, Aboukhlal

Randers: Carlgren - Kallesøe, Piesinger, Marxen, Bundgaard - Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Ankersen - Kamara, Egho 

Randers må undvære Joel Kabongo og Stephen Odey til kampen mod AZ Alkmaar. Førstnævnte er skadet, mens sidstnævnte stadig er ude med karantæne.

Hjemmeholdet er uden Jelle Duin.