Astralis møder lørdag eftermiddag Fnatic i ESL ONE: Road to Rio. Det er begge holds anden kamp i turneringen. BetXpert giver her et overblik over nogle af oddsene. 

De to hold er kommet forskelligt fra start i turneringen. Astralis besejrede på førstedagen Complexity med 2-1, mens Fnatic pænt overraskende tabte 2-0 til ENCE. Ifølge BetXpert-brugeren EaglesSB var Astralis og Fnatic på forhånd de to favoritter til at tage sig af første- og andenpladsen i gruppen, men Fnatic kan med endnu et nederlag lørdag lige pludselig være lidt pressede. 


Inden opgøret ligger Astralis nummer to i gruppen, mens Fnatic ligger på ottendepladsen og dermed sidst i gruppe A, men det er selvfølgelig vigtigt at pointere, at der blot er spillet en enkelt kamp indtil videre.

Odds på Astralis - Fnatic

Herunder kan du se udvalgte odds på kampen mellem Astralis og Fnatic. Kampen begynder i morgen klokken 15.00. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Astralis 1,60
Fnatic 2,26
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,85
Over 2,5 1,95
Hvordan ender kampen? Højeste odds Bookmaker
Astralis vinder 2-0 2,95
Astralis vinder 2-1 3,65
Fnatic vinder 2-1 4,20
Fnatic vinder 2-0 5,00

Odds er senest tjekket fredag den 24. april klokken 10.30.

"Forventer en meget lige kamp"

Brugertipperen EaglesSB ser frem til opgøret, og han forventer en meget tæt kamp mellem de to hold, han på forhånd spåede til at være de stærkeste i gruppen. 

- Jeg forventer en meget lige kamp her med to hold, der kender hinanden ud og ind. Fnatic startede skidt, men jeg forventer, at de er tilbage mod Astralis.
Astralis skal være favoritter, men jeg mener klart værdien ligger på en lille Fnatic-overraskelse, fortæller Eagles og tilføjer:

- Fnatic skal rejse sig fra ENCE-kampen, hvor det kun var Brollan, der spillede godt. Der skal resten af holdet lige melde sig klar til kamp. Astralis startede som lyn og torden mod Complexity på første map, men det var dog lidt svingende derfra, og det endte som bekendt med en 2-1-sejr. Jeg tror på, at vi har en god lang kamp i sigte, hvor alle tre maps kommer i spil. Og så tager Fnatic sejren med 2-1, siger Eagles.