Der resterer blot én kamp i indeværende Superliga-sæson, og det er playoff-kampen mellem AGF og OB. Vinderen sikrer sig en plads i Europa League-kvalifikationen til næste sæson. BetXpert giver dig her udvalgte odds på kampen.

Euforien i Aarhus søndag aften var til at tage og føle på. Dét til trods for at AGF tabte hjemmekampen mod Brøndby med 1-0. AGF var ellers ved at snuppe sølvet fra FCK, da de i tredjesidste spillerunde i mesterskabsslutspillet slog FCK med imponerende 4-2 i Parken. De formåede dog ikke at fastholde den 2.-plads, som de kom op på efter den sejr. FCK vandt deres sidste to kampe, mens AGF ikke vandt mod hverken FC Nordsjælland eller Brøndby. 

AGF har dog stadig haft den bedste sæson i 23 år i Superligaen, og for AGF-fansene er successen længe ventet. I bybilledet i Aarhus kunne man søndag aften og nat se, at bronzemedaljerne blev fejret, som om de var guldmedaljer.  

Onsdag aften gælder det så sæsonens sidste kamp, og det er en ret vigtig en af slagsen. Får AGF kan risikere ikke at komme i Europa, selvom de sluttede på 3.-pladsen. De skal nemlig ud i en direkte playoff-kamp mod OB om pladsen i Europa League-kvalifikationen. Der er kickoff klokken 20.00 og kampen kan ses på TV3+ og Viaplay med optakt fra klokken 19.00.


AGF har haft et godt tag på OB i denne sæson, hvor de har vundet alle tre opgør mod fynboerne. Da de mødtes den 1. juni på Ceres Park, vandt AGF med 1-0 på mål af Nicklas Helenius. 

Odds på playoff-kampen

Herunder kan du se udvalgte odds på den uhyre vigtige playoff-kamp mellem AGF og OB. Vinderen af opgøret ryger i puljen blandt holdene, der skal spille Europa League-kvalifikation i den kommende sæson. 

Hvem vinder playoff-kampen? Højeste odds Bookmaker
AGF 1,73
Uafgjort 4,00
OB 4,90
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,76
Under 2,5 mål 2,15
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,75
Nej 2,10

Odds er senest tjekket tirsdag den 28. juli klokken 13.45. 

AGF - OB spillerspecials

Til onsdagens playoff-kamp findes der naturligvis også en række af spillerspecials på de vigtigste aktører i kampen. Nedenfor finder du et udvalg af spillerspecials på kampen mellem AGF og OB. 

Patrick Mortensen special Højeste odds Bookmaker
Patrick Mortensen scorer 2,15
Patrick Mortensen scorer på hovedstød 6,00
Patrick Mortensen scorer i begge halvlege 9,00
Patrick Mortensen scorer og laver assist 16,00
Jakob Ankersen special Højeste odds Bookmaker
Jakob Ankersen scorer 3,40
Jakob Ankersen scorer på hovedstød 18,00
Jakob Ankersen scorer og laver assist 14,50
Jakob Ankersen leverer en assist 5,90
Issam Jebali special Højeste odds Bookmaker
Issam Jebali scorer 4,35
Issam Jebali scorer på hovedstød 23,00
Issam Jebali scorer udenfor straffesparksfeltet 16,00
Issam Jebali scorer og laver assist 30,00
Jakob Ankersen special Højeste odds Bookmaker
Max Fenger scorer 4,35
Max Fenger scorer på hovedstød 7,35
Max Fenger scorer og laver assist 30,00
Max Fenger scorer udenfor straffesparksfeltet 16,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 28. juli klokken 13.45. 

Spil på AGF - OB hos Danske Spil

Direkte duel om plads i Europa

Grundet Superligaens struktur er AGF ikke sikret europæisk deltagelse, selvom de har vundet medaljer for første gang i 23 år. 3.-pladsen skal nemlig møde 7.-pladsen i playoff-kampen om billetten til Europa League-kvalifikationen. 

Vinderen af kampen træder ind i første kvalifikationsrunde i Europa League. Til sammenligning indtræder FCK og SønderjyskE først i henholdsvis anden og tredje kvalifikationsrunde. 

Der er altså dermed meget lang vej til Europa League-gruppespillet får vinderen af playoff-kampen, men alt andet lige må det betegnes som positivt at skulle spille europæisk fodbold. Derudover kan det være en god oplevelse for tilhængerne, og spillerne kan også få noget europæisk erfaring, der på sigt kan vise sig værdifuldt. 

For AGF's vedkommende er det otte år siden, man senest spillede i Europa. Dengang røg aarhusianerne ud til upåagtede Dila Gori fra Georgien. OB var godt kørende i europæisk sammenhæng for ti år siden. I både 2010 og 2011 var der europæisk gruppespil på programmet i Ådalen. I begge sæsoner røg OB dog ud af gruppespillet med fire point i bagagen.