I weekenden tabte Brøndby med 2-1 i Parken, men da FCM samtidig kun fik et point hjemme mod Randers, er der stadig spænding om det danske mesterskab med to runder tilbage. BetXpert har fundet udvalgte odds på torsdagens kamp mellem AGF og Brøndby.

Søndagens resultater i Superligaen betyder, at guldkampen i den grad stadig er åben. FCK vandt derbyet mod Brøndby med 2-1, mens FC Midtjylland højst overraskende kun fik 1-1 mod Randers på MCH Arena. 


FC Midtjylland ligger nummer et i tabellen med 57 point. De forsvarende mestre har et forspring på to point ned til Brøndby og fem point ned til FC København. Onsdag mødes FCK og FCM i Parken, og hvis hjemmeholdet sejrer her, kan vi se frem til en særdeles spændende sidste spillerunde i Superligaen, der spilles 2. pinsedag. 

Odds på AGF - Brøndby

Nedenfor finder du de bedste odds på AGF - Brøndby. Der er kickoff torsdag aften klokken 21.00.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
AGF 2,35
Uafgjort 3,75
Brøndby 2,98
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,14
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej 2,34
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Patrick Mortensen scorer 1,83
Mikael Uhre scorer 2,62
Andrija Pavlovic scorer 3,10
Simon Hedlund scorer 3,10
Gift Links scorer 3,75
Patrick Olsen scorer 4,50
Bror Blume scorer 4,50
Kevin Diks scorer 5,00
Andreas Bruus scorer 6,00
Kevin Mensah scorer 6,00
Nicolai Poulsen scorer 9,00
Morten Frendrup scorer 11,00

Odds på AGF - Brøndby er senest opdateret mandag den 17.  maj klokken 12.12.

Spil på AGF - Brøndby hos Bet365

Bookmakerne tror på en tæt kamp på Ceres Park mellem nummer to og fire i Superligaen. Du kan således få odds 2,35 på hjemmesejren hos 888sport*, mens en Brøndby-sejr giver odds 2,98 hos Cashpoint*.

AGF kan stadig nå tredjepladsen, hvis de vinder deres sidste to opgør, og FCK samtidig ikke vinder en af deres sidste to kampe i sæsonen. FCK og FCM spiller som nævnt onsdag, og hvis FCK vinder det opgør, så er det slut for AGF's håb om en tredjeplads i denne sæson.

I weekenden vandt AGF med 3-1 mod FC Nordsjælland på hjemmebane, og her scorede Kevin Diks, Jón Dagur Thorsteinsson og topscorer Patrick Mortensen målene for David Nielsens mandskab. Patrick Mortensen kan i øvrigt stadig nå at blive topscorer i Superligaen i indeværende sæson. Han står p.t. noteret for 15 mål, og kun Brøndbys Mikael Uhre har scoret flere med sine 17 mål. 

Brøndby tabte som nævnt weekendens derby med 2-1 til FCK, og dermed har de nu kun tre point ned til rivalerne. Til gengæld snublede FCM i deres kamp mod Randers, og det betyder, at mesterskabskampen fortsat er åben med blot to spillerunder tilbage. De forsvarende mestre fra Midtjylland er dog favoritter, da de selv kan afgøre det. Får de et point med fra Parken, og Brøndby vinder i Aarhus, så er de to hold a point, inden sidste spillerunde skal spilles. FCM har dog en lidt bedre målscore end Brøndby.

I søndagens derby kom FCK foran med 1-0 på et selvmål af Andreas Maxsø i det 27. minut. 12 minutter senere udlignede Simon Hedlund for Brøndby, og de to hold gik til pause ved stillingen 1-1. Kort inde i anden halvleg fik FCK tilkendt et straffespark via VAR, og det straffespark satte Jonas Wind i mål, selvom Marvin Schwäbe fik lapperne på bolden. Efter 68 minutter fik Jesper Lindstrøm direkte rødt kort, og dermed må Brøndby undvære profilen i de sidste to kampe i sæsonen. 

Da AGF og Brøndby mødtes på Brøndby Stadion i april, endte kampen 2-2. Faktisk er deres to seneste møder endt med en pointdeling. Til gengæld vandt AGF 3-1 i deres seneste møde i Aarhus. Den kamp fandt sted i starten af december sidste år.

Brøndby sejrede dog med 1-0 på Ceres Park i mesterskabsspillet i sidste sæson. Det bliver spændende at se, om de kan gentage det resultat på torsdag. Skulle det ske, er der i hvert fald lagt op til en meget interessant og nervepirrende sidste spillerunde i Superligaen. 

Bud på startopstillinger

AGF: Grabara - Diks, Hausner, Juelsgård, Højer - Olsen, Poulsen, Blume - Grønbæk, Mortensen, Thorsteinsson

Brøndby: Schwäbe - Hermannsson, Maxsø, Rosted - Radosevic - Bruus, Frendrup, Vigen, Mensah - Hedlund, Uhre

AGF har Nicolai Poulsen og Gift Links tilbage fra karantæne, men er stadig uden forsvarsspillerne Frederik Tingager og Niklas Backman. 

Brøndby er uden Jesper Lindstrøm og Anthony Jung, der begge er i karantæne. Derudover er Blas Riveros og Peter Bjur også ude. Josip Radosevic er til gengæld tilbage fra karantæne, og det må formodes, at han får en startplads i Aarhus.