BetXpert har fundet de bedste odds på FCK – FCM. I optakten finder du også trupnyt og bud på startopstillinger.

Det spidser for alvor til i topstriden i Superligaen. Her får du BetXperts optakt med odds til FCK – FCM. Hjemmeholdet spiller først og fremmest for 2.-pladsen, men kan faktisk atter melde sig ind i guldkampen, hvis de vinder kampen. FCM fører stadig ligaen, men snublede senest hjemme mod Randers FC.

I vores optakt til FCK – FCM finder du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

F.C. København – FC Midtjylland: de bedste odds

Herunder finder du de bedste odds på F.C. København – FC Midtjylland. Kampen spilles onsdag aften klokken 20.00.

Odds på FCK - FCM (1X2) Højeste odds Bookmaker
F.C. København 2,50
Uafgjort 3,75
FC Midtjylland 2,90
Asian handicap-odds på FCK - FCM Højeste odds Bookmaker
F.C. København (Asian 0) 1,85
FC Midtjylland (Asian 0) 2,06
Over/under-odds på FCK - FCM Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,12
Over 3,5 mål 2,90
Under 3,5 mål 1,44
Begge hold scorer-odds til FCK - FCM Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej 2,32

OBS: Odds er fra mandag den 17. maj klokken 12.31.

Odds på FCK - FCM hos Danske Spil

FCK har ikke vundet over FCM siden 18. april 2019. Det er hele ti indbyrdes kampe siden. Siden da er det blevet til seks sejre til FC Midtjylland samt tre uafgjorte kampe. Ovenstående til trods er F.C. København bookmakernes favoritter denne onsdag. 

Højeste odds på Jess Thorups mandskab er således 2,50 hos ComeOn* og Onside Betting*. Tror du på, at FC Midtjylland kan fortsætte med at vinde over FCK, så får du odds 2,90 hos Danske Spil*

Er du mere til uafgjort, så er der odds 3,75 at hente hos Onside Betting*

F.C. København – en del af mesterskabskampen?

F.C. København kan stadig nå at blive mestre anno 2020/2021. Det kan de, efter at FC Midtjylland senest smed point hjemme mod Randers FC, mens "Løverne" selv vandt med 2-1 i Parken mod Brøndby.

Nu er der således fem point op til 1.-pladsen, som indtages af netop FCM. Med to spillerunder tilbage kan FCK maksimalt nå at skrabe seks point mere sammen. Ergo vil det kræve en sejr her samt tre point ude mod Randers FC i den sidste spillerunde. 

Samtidig med det skal Brøndby, som ligger nummer to og har tre point ned til FCK, og FC Midtjylland sætte point til i begge deres sidste to kampe. Brøndby møder torsdag AGF i Smilets By. 

I sidste spillerunde får ”Ulvene” besøg af AGF, mens Brøndby får besøg af FC Nordsjælland. 

P.t. virker det dermed meget usandsynligt, at FCK vinder guld i år. Med den ringe sæson in mente kan mindre nok også gøre det for hovedstandsholdet. Med ”mindre” menes der 2.-pladsen, som giver adgang til Champions League-kvalifikationen. 

Her er der som nævnt tre point op til Brøndby, som tilmed har en væsentlig bedre målscore end FCK. Holdet fra Vestegnen er ti mål bedre, hvilket gør det noget nær umuligt for FCK at rette op på den front med kun to kampe tilbage. Dermed kan man godt tale om, at F.C. København skal hente 3,5 point på Brøndby i de sidste to spillerunder. 

I weekendens lokalderby mod netop Brøndby spillede FCK en ganske udmærket kamp. Særligt offensivt så det flot ud fra tid til anden. Her broderede FCK-spillerne sig flot igennem Brøndby-defensiven ved flere lejligheder. Det spil kan de også meget vel få brug for her mod FC Midtjylland.

F.C. København var dog slet ikke umulige at skabe chancer imod, hvilket har været kendetegnende for dem hele sæsonen. Den del bliver de nok nødt til at få rettet op på, hvis de skal have alle tre point mod FCM. 

FC Midtjylland – gummiben på heden?

Ståle Solbakken sagde for efterhånden en del år siden, at FC Midtjylland altid får gummiben, når tingene skal afgøres sidst på sæsonen. Med to mesterskaber i de seneste tre sæsoner er det nok et postulat, som man ikke længere kan skyde i skoene på FCM. 

Eller hvad? Holdet spillede senest 1-1 hjemme mod et Randers FC-mandskab, som umiddelbart ikke havde det vilde at spille for. De havde lige vundet pokalfinalen med 4-0 over SønderjyskE, hvilket har sikret dem playoff-kampe om at komme i Europa League. Dermed regnede mange med, at randrusianerne ville tage en puster mod FCM, men sådan skulle det ikke gå. 

Brian Priskes udvalgte kom bagud lige inden pausen på et korrekt dømt straffespark begået af Erik Sviatchenko. Da man så skulle jagte efter pausen, blev det meget via lange bolde. Det havde Randers-forsvaret det fint med, hvorfor man kan undre sig over, at FCM ikke fik bolden mere ned på jorden igen. 

Det overordnede spørgsmål må dog lyde: Hvad skal man lægge i 1-1-resultatet? Gummiben? Trætte ben? Tilfældigheder og en enlig svale? Det taler for sidstnævnte, at man trods alt ikke kan vinde alle kampe på en sæson. End ikke hjemmekampe. 

Det skal blive utrolig spændende at se, hvilken mental og fysisk forfatning som FC Midtjylland-spillerne møder op med denne onsdag aften i Parken.

Trupnyt og startopstillinger til FCK – FCM

Optakten byder som nævnt også på trupnyt til FCK – FCM. Og vi kommer selvfølgelig med vores bud på de to holds startopstillinger.

F.C. København
Jess Thorup måtte se bort fra Viktor Fischer (angreb/kant – primært fast) senest mod Brøndby. Det vides endnu ikke, om den tidligere Ajax-spiller når at blive klar til dette brag. 

Jens Stage (midtbane – fast) udgik senest mod Brøndby. Det er heller ikke meldt ud endnu, om han er aktuel til denne kamp. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Grytebust; Boilesen, Nelsson, Zanka, Ankersen; Daramy/Stage, Zeca, Lerager, Falk, Wind, Biel

FC Midtjylland
Brian Priske må atter undvære Paulinho (venstre back – fast), som fortsat er i karantæne. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Lössl; Andersson, Scholz, Sviatchenko, Cools; Cajuste, Onyeka; Sisto, Evander, Dreyer; Kaba