Søndag mødes FC København og Brøndby i Parken. Et klassisk opgør, som i de tidligere sæsoner har vakt stor opmærksomhed hos både tilskuere og medier. I denne sæson er situationen dog lidt anderledes. Skuffelsen over begges mandskabers præstationer i dette års Europa Cup sidder stadig i baghovedet. Man kan dog håbe, at begge klubber er ved at have lagt skuffelserne bag sig og er klar til at komme videre. Der meldes om udsolgt i Parken, så rammerne for en topkamp er i hvert fald til stede.

På trods af, at FC København i indeværende sæson kun har vundet en enkelt gang i seks forsøg, fremstår de som svag favorit i kampen mod Brøndby. FC København er ubesejret mod Brøndby i de to holds seneste syv indbyrdes opgør i SAS-ligaen, hvoraf de fire er vundet. Man skal helt tilbage til 9. december 2001 for at finde sidste sejr til Brøndby.

Sportingbet giver fremragende odds 12,00 på sejr til FC København med præcis to mål. Slet ikke usandsynligt, når man tænker på Brøndbys salg af holdets to største profiler; Andreas Jakobsson og Mattias Jonson. Selvom Brøndby har indkøbt forstærkninger for de to svenskere, kunne holdet derfor godt gå en svær sæson i møde. For en sejr til FC København med mindst to mål betaler Sportingbet odds 4,75.

Tror man, at Brøndby endelig er istand til at besejre rivalerne fra FC København, giver Sportingbet odds 2,70. Vinder de kampen med 2-0 er oddset 13,00.

Sportingbet har en masse andre væddemål på kampen samt selvfølgelig på de fem andre SAS-liga opgør, der alle kan ses på Sportingbet.com.