Drama Queen kom i finalen på et wildcard, men vandt alligevel det Danske Melodi Grand Prix, og nu giver Betway.com pengene 50 gange igen hvis Drama Queen med det borgerlige navn Peter Andersen gør det umulige og vinder det Internationale Melodi Grand Prix i Finland.

Se odds og analyse af MGP 2019

Sverige er favorit og giver odds 4,5, men Drama Queen har lovet at lave det vildeste show og nu er Europa de næste, der skal indtages med storm. Så måske lurer sensationen lige om hjørnet!

”Det er selvfølgelig et long shot at Danmark skulle gå hen og vinde, men hvis Lordi kunne vinde sidste år kan Drama Queen også vinde i år, og dem der spiller på det ønsker vi at præmiere med gode odds. Personligt tror jeg dog at der skal mere end kunstige øjenvipper og 35 lag makeup til at tage Finland med storm. Men hvem ved, de drikker jo masser af vodka deroppe!” udtaler Jacob Leslie fra Betway.com.

Se odds og optakt til Eurovision semifinale 2019

Man kan også spille på at Danmark slutter bedre end Sverige hvilket giver odds 4,2. Skulle Finland forsvare sidste års sejr giver Betway.com pengene 60 gange igen.